arima Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ale superaśne :D :D :D :D Ja też myślałam ,że on większy :D :D :D Quote
Basenji Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Adda, a ten szczeniaczek to zdechł? Zdrówko :x Quote
adda Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Basenji napisał(a):Adda, a ten szczeniaczek to zdechł? Taaa... na Twój widok. :evilbat: Quote
Matagi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='adda'] Adda!! Tego malucha to koniecznie zgłoś na Mistera Pupila!!!!Nikt nie będzie miał wątpliwości,że to chłopak :wink: Małolat z niego,ale ozdoby już sie super prezentują :P :P :P Ile on ma miesięcy?Zapowiada sie kawał chłopa,śliczny jest :P :P :P Quote
adda Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Matagi napisał(a):Adda!! Tego malucha to koniecznie zgłoś na Mistera Pupila!!!!Nikt nie będzie miał wątpliwości,że to chłopak :wink: Małolat z niego,ale ozdoby już sie super prezentują :P :P :P Ile on ma miesięcy?Zapowiada sie kawał chłopa,śliczny jest :P :P :P Matagi, mały ma 3 miechy. :D Ładnie prezentuje klejnoty, nie :lol: Quote
Matagi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 adda napisał(a):Matagi napisał(a):Adda!! Tego malucha to koniecznie zgłoś na Mistera Pupila!!!!Nikt nie będzie miał wątpliwości,że to chłopak :wink: Małolat z niego,ale ozdoby już sie super prezentują :P :P :P Ile on ma miesięcy?Zapowiada sie kawał chłopa,śliczny jest :P :P :P Matagi, mały ma 3 miechy. :D Ładnie prezentuje klejnoty, nie :lol: Ojjjjjjjjjjj!!!!bedzie z niego reproduktor :P :P :P Jak juz teraz zachęca laseczki,to co będzie później :wink: :wink: :wink: Jakie kalesony trza mu będzie sprawić,bo sie nie opędzi... :wink: :P :wink: :P Quote
adda Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Matagi napisał(a):Ojjjjjjjjjjj!!!!bedzie z niego reproduktor :P :P :P Jak juz teraz zachęca laseczki,to co będzie później :wink: :wink: :wink: Jakie kalesony trza mu będzie sprawić,bo sie nie opędzi... :wink: :P :wink: :P Hi hi, narazie próbuje non stop na mnie ćwiczyć świntuch jeden :wink: Quote
arima Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Matagi napisał(a): :wink: Jakie kalesony trza mu będzie sprawić,bo sie nie opędzi... :wink: :P :wink: :P U mnie jedna ladacznica już sie na niego czai :D :D :D :D :D :D Quote
adda Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 daga10011 napisał(a):To troche musi poczekac :D :wink: No coś Ty, jemu bardzo dobrze idzie :D Quote
arima Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 adda napisał(a):daga10011 napisał(a):To troche musi poczekac :D :wink: No coś Ty, jemu bardzo dobrze idzie :D Myślisz,że już może? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To jeszcze lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: bo mi Alma nie uschnie z tęsknoty :D :D :D Quote
Matagi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='adda'][quote name='Matagi']Ojjjjjjjjjjj!!!!bedzie z niego reproduktor :P :P :P Jak juz teraz zachęca laseczki,to co będzie później :wink: :wink: :wink: Jakie kalesony trza mu będzie sprawić,bo sie nie opędzi... :wink: :P :wink: :P Hi hi, narazie próbuje non stop na mnie ćwiczyć świntuch jeden :wink: Cha,cha!!!! trening czyni mistrza :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 arima napisał(a):Myślisz,że już może? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To jeszcze lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: bo mi Alma nie uschnie z tęsknoty :D :D :D A Alex nie ma pierwszeństwa? :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 [quote name='Matagi']Cha,cha!!!! trening czyni mistrza :lol: :lol: :lol: Ma chłopak zacięcie do roboty :lol: Quote
Matagi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='adda'][quote name='Matagi']Cha,cha!!!! trening czyni mistrza :lol: :lol: :lol: Ma chłopak zacięcie do roboty :lol: Robotny znaczy :wink: :wink: :wink: Nie zaprzestawajcie ,trenujcie!!! :wink: :wink: :wink: A jakie mięśnie będzie miał młody.... :wink: :wink: U mnie Sake potrafi trenowac na mojej Martynie /15 lat/ i jeszcze zębem przytrzyma :wink: :wink: :wink: Tak,że trening rozwija wszystkie mięśnie,żuchwy tyż!!! :wink: :wink: Quote
arima Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 adda napisał(a): Hi hi, narazie próbuje non stop na mnie ćwiczyć świntuch jeden :wink: A Bonio nie trenuje wogóle :hmmmm: czyżby mały impotent? :x Quote
daga10011 Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Arima,ciesz sie,bo jak zacznie-to naokraglo :evilbat: Quote
Matagi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 arima napisał(a):adda napisał(a): Hi hi, narazie próbuje non stop na mnie ćwiczyć świntuch jeden :wink: A Bonio nie trenuje wogóle :hmmmm: czyżby mały impotent? :x Bonio myśli jak sie zabrac do tego z odpowiedniej strony,aby wszyćkim było dobrze,poszczekaj troszkę.... :wink: :wink: :wink: :wink: Quote
adda Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Matagi napisał(a): U mnie Sake potrafi trenowac na mojej Martynie /15 lat/ i jeszcze zębem przytrzyma :wink: :wink: :wink: Tak,że trening rozwija wszystkie mięśnie,żuchwy tyż!!! :wink: :wink: A Sake w jakim jest wieku? Długo to trwa, że szczyle tak sobie pozwalają? Quote
adda Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 arima napisał(a):A Bonio nie trenuje wogóle :hmmmm: czyżby mały impotent? :x Bo niufki to flegmatyczne są :D Quote
Recommended Posts