Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda']
Adda!! Tego malucha to koniecznie zgłoś na Mistera Pupila!!!!Nikt nie będzie miał wątpliwości,że to chłopak :wink: Małolat z niego,ale ozdoby już sie super prezentują :P :P :P
Ile on ma miesięcy?Zapowiada sie kawał chłopa,śliczny jest :P :P :P

Posted

Matagi napisał(a):
Adda!! Tego malucha to koniecznie zgłoś na Mistera Pupila!!!!Nikt nie będzie miał wątpliwości,że to chłopak :wink: Małolat z niego,ale ozdoby już sie super prezentują :P :P :P

Matagi, mały ma 3 miechy. :D
Ładnie prezentuje klejnoty, nie :lol:

Posted

adda napisał(a):
Matagi napisał(a):

Matagi, mały ma 3 miechy. :D
Ładnie prezentuje klejnoty, nie :lol:

Ojjjjjjjjjjj!!!!bedzie z niego reproduktor :P :P :P Jak juz teraz zachęca laseczki,to co będzie później :wink: :wink: :wink: Jakie kalesony trza mu będzie sprawić,bo sie nie opędzi... :wink: :P :wink: :P

Posted

Matagi napisał(a):
Ojjjjjjjjjjj!!!!bedzie z niego reproduktor :P :P :P Jak juz teraz zachęca laseczki,to co będzie później :wink: :wink: :wink: Jakie kalesony trza mu będzie sprawić,bo sie nie opędzi... :wink: :P :wink: :P

Hi hi, narazie próbuje non stop na mnie ćwiczyć świntuch jeden :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
:wink: Jakie kalesony trza mu będzie sprawić,bo sie nie opędzi... :wink: :P :wink: :P

U mnie jedna ladacznica już sie na niego czai :D :D :D :D :D :D

Posted

adda napisał(a):
daga10011 napisał(a):
To troche musi poczekac :D :wink:

No coś Ty, jemu bardzo dobrze idzie :D

Myślisz,że już może? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To jeszcze lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: bo mi Alma nie uschnie z tęsknoty :D :D :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Matagi']Ojjjjjjjjjjj!!!!bedzie z niego reproduktor :P :P :P Jak juz teraz zachęca laseczki,to co będzie później :wink: :wink: :wink: Jakie kalesony trza mu będzie sprawić,bo sie nie opędzi... :wink: :P :wink: :P
Cha,cha!!!! trening czyni mistrza :lol: :lol: :lol:

Posted

arima napisał(a):
Myślisz,że już może? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To jeszcze lepiej :lol: :lol: :lol: :lol: bo mi Alma nie uschnie z tęsknoty :D :D :D

A Alex nie ma pierwszeństwa? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Matagi']Cha,cha!!!! trening czyni mistrza :lol: :lol: :lol:
Ma chłopak zacięcie do roboty :lol:
Robotny znaczy :wink: :wink: :wink: Nie zaprzestawajcie ,trenujcie!!! :wink: :wink: :wink: A jakie mięśnie będzie miał młody.... :wink: :wink: U mnie Sake potrafi trenowac na mojej Martynie /15 lat/ i jeszcze zębem przytrzyma :wink: :wink: :wink: Tak,że trening rozwija wszystkie mięśnie,żuchwy tyż!!! :wink: :wink:

Posted

adda napisał(a):

A Bonio nie trenuje wogóle :hmmmm: czyżby mały impotent? :x

Posted

arima napisał(a):
adda napisał(a):

A Bonio nie trenuje wogóle :hmmmm: czyżby mały impotent? :x

Bonio myśli jak sie zabrac do tego z odpowiedniej strony,aby wszyćkim było dobrze,poszczekaj troszkę.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
U mnie Sake potrafi trenowac na mojej Martynie /15 lat/ i jeszcze zębem przytrzyma :wink: :wink: :wink: Tak,że trening rozwija wszystkie mięśnie,żuchwy tyż!!! :wink: :wink:

A Sake w jakim jest wieku? Długo to trwa, że szczyle tak sobie pozwalają?