Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mój "Tajutek"po Wrocławiu pojechał pokazac sie Europie.Chyba sie spodobał, bo sędzina fińska dała mu ocenę "wybitnie obiecujacy" , a na ringu honorowym został Reserve BiS PUPPY! Mamy wielki puchar i wielką czerwoną rozetę:multi:

Posted

Dorota2007 napisał(a):
Mój "Tajutek"po Wrocławiu pojechał pokazac sie Europie.Chyba sie spodobał, bo sędzina fińska dała mu ocenę "wybitnie obiecujacy" , a na ringu honorowym został Reserve BiS PUPPY! Mamy wielki puchar i wielką czerwoną rozetę:multi:

A ja gratki złożyłam w galerii maluszka już wcześniej jak zobaczyłam wynik u Węgrów, no i się dziwiłam że się nikt nie chwali sukcesami.
No to jeszcze raz GRATULACJE dla chłopaka. :lol:
Pzdr

• 2 weeks later...
Posted

Minęły już 4 tygodnie od wylotu z Bangkoku.Jeszcze pamietam te nerwy- czy wszystko bedzie o.k.:shake:
Jest o.k. i to jeszcze jak:multi:Tajutek się zadomowił , coraz rzadziej biega w swoim kubraczku , pokazał ,że uwielbia gotowanego kurczaka i dające rozrywać się zabawki:roll: ( przez to ciągle ich nie ma!).Mężnieje - w "klacie " przytył 15 cm! Zamówione ciepłe ubranko od razu odjechało do poprawki ( choć i tak wymiary były podane z dużym zapasem).
Charakter ma wspaniały , jest przytulański i cieplutki... Patrze na niego i zachwyca mnie swoją "pomnikowatą " budową i postawą.
Jedziemy do Poznania( jeszcze jako szczeniaczek!).

Posted

Dorota2007 napisał(a):
Minęły już 4 tygodnie od wylotu z Bangkoku.Jeszcze pamietam te nerwy- czy wszystko bedzie o.k.:shake:
Jest o.k. i to jeszcze jak:multi:Tajutek się zadomowił , coraz rzadziej biega w swoim kubraczku , pokazał ,że uwielbia gotowanego kurczaka i dające rozrywać się zabawki:roll: ( przez to ciągle ich nie ma!).Mężnieje - w "klacie " przytył 15 cm! Zamówione ciepłe ubranko od razu odjechało do poprawki ( choć i tak wymiary były podane z dużym zapasem).
Charakter ma wspaniały , jest przytulański i cieplutki... Patrze na niego i zachwyca mnie swoją "pomnikowatą " budową i postawą.
Jedziemy do Poznania( jeszcze jako szczeniaczek!).

No to super, że chłopakowi Polska przypadła do gustu :cool3:
Jest szansa, że się spotkamy w Poznaniu - tylko kurczę ja się chyba rozerwę żeby te wszystkie psiaki obejrzeć :evil_lol:
Pzdr

• 1 month later...
Posted

To znów się pochwalę:multi: Tajuś po raz pierwszy wystapił w klasie młodziezy! Na wystawie w Nowej Rudzie sedzia z Czech , p.K.Horak dał mu tytuł Zw.Młodziezy i Rasy. A potem na ringu honorowym był drugi w V grupie!!!:crazyeye:

• 4 months later...
Posted

To już Tajuś jako Młodziezowy Champion Polski!:multi:Od następnej wystawy - już w klasie pośredniej.Jako "młodzieniec" zdobył 5x BOB , 1x best Junior , 3x drugi na BOG.
ZDJĘCIE ZROBIŁA P. Jolanta Wajdzik na wystawie w OPOLU
a takie zdjęcie umiescił obok zdjęcia
Taja na tajskim forum hodowca z Rosji pisząc ,ze mój pie wyglada jak ten z jego marzeń... , czyzby juz gdzieś spotkał mojego Tajutka?:crazyeye:

• 1 month later...
Posted

cześć wszystkim!
Chcę zaprezentować Hiro, TRD, kolor -blue, ma przwie 6 misięcy. Jest eksportowany z Ukrainy, z miotu Fah Sansai i Aroon Rung of Noppkao. Bral udzial na wystawie w Bialorusi,dostał najlepszy oceny. W chwili obecnej mieszka w Warszawie)

Posted

Dzieki wieli za wystawione zdjecie! To bialoruski forum,ale Hiro jest obecny jezcze i na ukrainskich i rosyjskich stronach))) Nie znam,jak tu wyłożyć zdjecie,a mam ich mnóstwo!proszę o pomóc))