Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Aaa bo niedobly Pawełek zaniedbuje topic Flidziulki i nie wstawił fotek :P

Carbonara będę na 98% za dwa tygodnie w Wawie (mojej pięknej, cudownej, ukochanej :lol: ) z moimi psiakami to może jakieś spotkanko :grins: ?

Posted

Carbonara superowe fotki !
Ta ostatnia jest boska :loveu:

Blairuś no koniecznie jak tylko będziesz mogła to musisz sie na spotkanku pojawić :lol:

zaraz znowu mi sie po doopie dostanie, ze organizuje spotkanko w nie swoim miastku :roll: jak nie dotre znaczy sie Pawełek mnie rzucił na pożarcie psom ;)

Posted

[quote name='Diana14']Carbonara superowe fotki !
Ta ostatnia jest boska :loveu:

Blairuś no koniecznie jak tylko będziesz mogła to musisz sie na spotkanku pojawić :lol:

zaraz znowu mi sie po doopie dostanie, ze organizuje spotkanko w nie swoim miastku :roll: jak nie dotre znaczy sie Pawełek mnie rzucił na pożarcie psom ;)
Oj pojawie sie pojawie....maluch moj na zdjeciu ladnei wyglada teraz jeszcze bardziej wylysial ale proces ten sie juz skonczyl gorzej mam nadzieje byc juz nie bedzie :)
To ustalajcie szybko termin 8)

Posted

to sem ja 8)
daleko jeszcze do tego następnego weekendu ale tak wstepnie - sobota wszystkim pasuje?? tak tylko rzucam propozycje bo i tak sie pewnie jakos jeszcze zmieni do tej pory :wink:
za fotki sie rzecz jasna nie gniewam (chociaż obalaja mit Fridy - mordercy :wink: )

Jak ubłagam skaner o współpracę to zaraz coś wkleję....

Posted

wfh85 napisał(a):

Jak ubłagam skaner o współpracę to zaraz coś wkleję....

ehhhh czyli nastepne tygodnie bez wof Fidzi Midzi.. :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='wfh85']:D

:D

a tu w drodze po pierwsze Zw.Mł w Płocku :wink:

:angel: :klacz: Moja Fidzia Midzia :klacz: :angel:

Gratulacje dla pięknej Fidzi Midzi!!!

Posted

A jednak uda mi się przyjechać za tydz do wawki więc mam nadzieję, ze spotkanko aktualne :lol:
Tylko ostrzegam, ze zabieram ze soba swoje dwa rude łyse potfolki :P

A Fidzia Midzia jest ślicna dziewcynka i ona jeszcze nie raz pokarze na co ją stać ;) I przyjdzie czas na Ch.Pl. i Int.Ch. i ...WW :P

Posted

Diana14 napisał(a):
A jednak uda mi się przyjechać za tydz do wawki więc mam nadzieję, ze spotkanko aktualne :lol:
Tylko ostrzegam, ze zabieram ze soba swoje dwa rude łyse potfolki :P

A Fidzia Midzia jest ślicna dziewcynka i ona jeszcze nie raz pokarze na co ją stać ;) I przyjdzie czas na Ch.Pl. i Int.Ch. i ...WW :P

Spotkanko jak najbardziejdziej aktualne i bardzo się cieszymy że wreszcie przyjedziesz :D :D :D

Fidulek jest cudna i napewno będzie miała wiele sukcesów wystawowych!!!
Tego z całego serca jej życzę!!!!

oczywiście czekamy na Twoje dwa rude łyse potfolki!!! :D :D

maaaałoo zdjęciówek Fridy!!!! :lol: