LAZY Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Cudne , superasne, extra!!! Ale mało! :evilbat: Quote
Carbonara Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Paweł! Gratulujemy Ci wspaniałej suczki! Od razu nam się bardzo podobała :D Jest super :iloveyou: Gratulujemy również hodowcy :D Quote
mrowka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 LAZY napisał(a):Cudne , superasne, extra!!! Ale mało! :evilbat:Podpisuje sie pod tym :evilbat: :evilbat: Fidzia midzia :iloveyou: Quote
Diana14 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Moja Flidzia moja moja mała :angel: :roflt: Trochę nam sie przysnęło podczas ocenki :lol: Quote
Carbonara Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Boskie zdjęciówki :iloveyou: Diana :thumbs: Fidulek jest piękna! Paweł wielkie dzięki za pomoc na wystawie :D :beerchug: Quote
LAZY Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Piękna Frideczka..ale co tak mało fotek z wystawy??? Quote
Diana14 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Aaa bo niedobly Pawełek zaniedbuje topic Flidziulki i nie wstawił fotek :P Carbonara będę na 98% za dwa tygodnie w Wawie (mojej pięknej, cudownej, ukochanej :lol: ) z moimi psiakami to może jakieś spotkanko :grins: ? Quote
blaira Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 my tez chcemy na spotkanko... nie zaponijcie o nas 8) no wlasnie a gdzie zdjecia z naszego wypadu ostatniego ?? :roll: Quote
Carbonara Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Diana ! Super pomysł z tym spotkankiem! :beerchug: Blaira! Oczywiście że o Tobie nie forget :D :D Trzy fotki Fridy: Mam nadzieję że się Paweł nie pogniewa :oops: Quote
Diana14 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Carbonara superowe fotki ! Ta ostatnia jest boska :loveu: Blairuś no koniecznie jak tylko będziesz mogła to musisz sie na spotkanku pojawić :lol: zaraz znowu mi sie po doopie dostanie, ze organizuje spotkanko w nie swoim miastku :roll: jak nie dotre znaczy sie Pawełek mnie rzucił na pożarcie psom ;) Quote
blaira Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Diana14']Carbonara superowe fotki ! Ta ostatnia jest boska :loveu: Blairuś no koniecznie jak tylko będziesz mogła to musisz sie na spotkanku pojawić :lol: zaraz znowu mi sie po doopie dostanie, ze organizuje spotkanko w nie swoim miastku :roll: jak nie dotre znaczy sie Pawełek mnie rzucił na pożarcie psom ;) Oj pojawie sie pojawie....maluch moj na zdjeciu ladnei wyglada teraz jeszcze bardziej wylysial ale proces ten sie juz skonczyl gorzej mam nadzieje byc juz nie bedzie :) To ustalajcie szybko termin 8) Quote
Diana14 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maluszek wyzdrowieje na pewno :calus: A termin to dokłądnie nie wiem...jakoś jak ten długi weekend za 2 tyg będzie... Quote
blaira Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 to super!! wtedy mamy duzo czasu :)to czekamy... na spotkanko. Quote
Diana14 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 mój ukochany szofer niech termin ustali bo bez niego to cienko będzie ;) :calus: Quote
blaira Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 no to wzywamy szofera ...niech szybciutko sie pojawi w topicu :) Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :angel: Fidzia Midzia :lilangel: Fidzia Midzia :iloveyou: Fidzia Midzia :loveu: Quote
wfh85 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 to sem ja 8) daleko jeszcze do tego następnego weekendu ale tak wstepnie - sobota wszystkim pasuje?? tak tylko rzucam propozycje bo i tak sie pewnie jakos jeszcze zmieni do tej pory :wink: za fotki sie rzecz jasna nie gniewam (chociaż obalaja mit Fridy - mordercy :wink: ) Jak ubłagam skaner o współpracę to zaraz coś wkleję.... Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 wfh85 napisał(a): Jak ubłagam skaner o współpracę to zaraz coś wkleję.... ehhhh czyli nastepne tygodnie bez wof Fidzi Midzi.. :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
wfh85 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 :D :D a tu w drodze po pierwsze Zw.Mł w Płocku :wink: Quote
ameliace Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 jeju ona jest przepiękna :) Szkoda że nie można głaskać piesków przez internet :) :lol: Quote
mrowka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='wfh85']:D :D a tu w drodze po pierwsze Zw.Mł w Płocku :wink: :angel: :klacz: Moja Fidzia Midzia :klacz: :angel: Gratulacje dla pięknej Fidzi Midzi!!! Quote
Carbonara Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 :laola: I to mi się podoba!!!!!!! Ale małooooo!!!! Quote
LAZY Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Widzę ze papierek doszedł!! W takim razie jeszcze raz gratuluje!!! Quote
Diana14 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 A jednak uda mi się przyjechać za tydz do wawki więc mam nadzieję, ze spotkanko aktualne :lol: Tylko ostrzegam, ze zabieram ze soba swoje dwa rude łyse potfolki :P A Fidzia Midzia jest ślicna dziewcynka i ona jeszcze nie raz pokarze na co ją stać ;) I przyjdzie czas na Ch.Pl. i Int.Ch. i ...WW :P Quote
Carbonara Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Diana14 napisał(a):A jednak uda mi się przyjechać za tydz do wawki więc mam nadzieję, ze spotkanko aktualne :lol: Tylko ostrzegam, ze zabieram ze soba swoje dwa rude łyse potfolki :P A Fidzia Midzia jest ślicna dziewcynka i ona jeszcze nie raz pokarze na co ją stać ;) I przyjdzie czas na Ch.Pl. i Int.Ch. i ...WW :P Spotkanko jak najbardziejdziej aktualne i bardzo się cieszymy że wreszcie przyjedziesz :D :D :D Fidulek jest cudna i napewno będzie miała wiele sukcesów wystawowych!!! Tego z całego serca jej życzę!!!! oczywiście czekamy na Twoje dwa rude łyse potfolki!!! :D :D maaaałoo zdjęciówek Fridy!!!! :lol: Quote
Recommended Posts