Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matisse napisał(a):
Athi ostatnio również brutalnie odpowiada :wink:

Czyli moze byc ciekawie 8) Chociaz trzeba przyznac,ze Malenstwo dla przyjaciol jest bardzo tolerancyjne i cierpliwe :wink:
Matisse napisał(a):
Poza tym jak juz się wybiorę do MIMI no to chyba też przyjedziesz z Maleństwem co?

Kiedy mnie nie zaprosili 8) A tak sie wpraszac,to czy to wypada.... ? :wink: :lol:

Posted

Nie zdazylam zlozyc Pawlowi gratulacji za Ml.Champ. w Sopocie < swoja droga, zapomnialam >, ale zrobie to teraz naturalnie ;]
Gratuluje!

Frida wspaniala, no i ta obroza... poluje na nia wszedzie. :wink:

Posted

widać coś słabiutko szukasz ;-) stoiska owej firmy której nazwy nie podam (kryptoreklama 8) ) sa praktycznie na każdej wystawie :wink:

Ja chyba Tobie gratulowałem sukcesu w Sopocie ale jeśli nie to niniejszym czynię to tu i teraz :)

Posted

[quote name='Ajrisz']

Ja chyba Tobie gratulowałem sukcesu w Sopocie ale jeśli nie to niniejszym czynię to tu i teraz

Lizus! :eggface:

I bądź tu człowieku miły i uprzejmy to nie dość że obrażą to jeszcze topic zOFFują :roll: :wink:

Posted

Paweł na prezydenta :grins: :jumpie: :klacz: :loveu: :ylsuper: :laola: :multi: :B-fly: !!!!!!!!!!!
A teraz koniec łOFFa i jutro bedom nowe foty Firduta :P ;)

Posted

18 sierpien 2005 Wisienka napisał(a):
Paweł na prezydenta :grins: :jumpie: :klacz: :loveu: :ylsuper: :laola: :multi: :B-fly: !!!!!!!!!!!
A teraz koniec łOFFa i jutro bedom nowe foty Firduta :P ;)

JUTRO? :roll: :P :P czekom dalej na to JUTRO..

PS.Co z obrazkiem?! :placz:

Posted

Kiedy mnie nie zaprosili A tak sie wpraszac,to czy to wypada.... ?

ale babol
od 2 mcy odcieta od netu ciezko jest mi sie umawiac ale zawsze przeciez chetnie sie spotykam! matisse ma moj nr tel. sprobuje zorganizowac spotkanie na dolomitach i jeszcze sciagnac lebowskich z Debetem. nie wiem czy ktos jeszcze chce. zreszta nie zasmiecajmy topicu.
i mnie tu nie obmawiac za plecami. :wink:

Posted

[quote name='MSMIMI']

Kiedy mnie nie zaprosili A tak sie wpraszac,to czy to wypada.... ?

ale babol
od 2 mcy odcieta od netu ciezko jest mi sie umawiac ale zawsze przeciez chetnie sie spotykam! matisse ma moj nr tel. sprobuje zorganizowac spotkanie na dolomitach i jeszcze sciagnac lebowskich z Debetem. nie wiem czy ktos jeszcze chce. zreszta nie zasmiecajmy topicu.
i mnie tu nie obmawiac za plecami. :wink:

A co ? Mala zmija kable poprzegryzala ?
BTW.Nooo,mysmy sie juz z Mats umawialy,prawda Mats ?

Posted

i jeszcze się dziwią, że tu się offowy klub dyskusyjny robi, jak na foty trzeba latami czekać... :P
a poza tym - ja tu rzadko bywam - to właśnie, że se będę gadać :P
wfh jeszcze na mnie nie nakrzyczał...... :roll: jeszcze..... :wink:

Posted

Oprócz tego, że Pyziak jest booooski, chciałabym się z wami podzielić nową wiadomością. Przemiły człowiek w autobusie poinformował mnie dzisiaj dlaczego pitbule są agresywne. Otóż wynika to z genetyki, mają za małe czaszki w stosunku do mózgu. Skutkuje to stałym uciskiem mózgu. Nie ma to oczywiście wpływu na inteligencję, powoduje jedynie silne bóle głowy. "A wie pani, jak mnie boli głowa to też lepiej do mnie nie podchodzić"

Posted

Zabka... :lol:

Zatracone proporcje... :lol:

Plazowa dziewczyna...

Co jest??? :evilbat:

Mam nadzieje, ze Pawełek sie nie pogniewa za te fotki... :wink:

• 4 weeks later...
Posted

w weekend bedziemy na wystawie we Wrocku a tydzien pozniej w Nowym Dworze Mazowieckim więc na pewno fotek przybędzie :wink:

a na razie fotki ze spotkania Fridy z WWW Knight Errant Port Erin a dla znajomych Carbo :wink: