mrowka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Carbonara napisał(a): maaaałoo zdjęciówek Fridy!!!! :lol: no zgadzam się zgadzam, ale sądze że szybko się nie doczekamy :roll: Coś nasz pan Paweł za mało się starał :roll: Widocznie skaner ma go daleko gdzieś :evilbat: I co my teraz zrobimy... :placz: :placz: Quote
Diana14 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Carbonara'][quote name='Diana14']A jednak uda mi się przyjechać za tydz do wawki więc mam nadzieję, ze spotkanko aktualne :lol: Tylko ostrzegam, ze zabieram ze soba swoje dwa rude łyse potfolki :P A Fidzia Midzia jest ślicna dziewcynka i ona jeszcze nie raz pokarze na co ją stać ;) I przyjdzie czas na Ch.Pl. i Int.Ch. i ...WW :P Spotkanko jak najbardziejdziej aktualne i bardzo się cieszymy że wreszcie przyjedziesz :D :D :D Fidulek jest cudna i napewno będzie miała wiele sukcesów wystawowych!!! Tego z całego serca jej życzę!!!! oczywiście czekamy na Twoje dwa rude łyse potfolki!!! :D :D maaaałoo zdjęciówek Fridy!!!! :lol: Heh no ja tez się cieszę, że się poznamy ! vega to chyba umrze ze szczęścia jak zobaczy swoją ukochana Flidzie x 3 :P A zdjecia będą w następny weekend ;) ja się o to postaram 8) :lol: Quote
mrowka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Łaaaaaaaa ile zdjęć!!! Naprawdę nie musieliście tyle dla mnie ich robić!!! Nawet nie myślałam, że tyle godzin będę je oglądać, ale nie mogłam sie napatrzeć na Fidzi Midzie!! Ahhhh DZIĘKUJĘ :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
blaira Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 mrowka napisał(a):Łaaaaaaaa ile zdjęć!!! Naprawdę nie musieliście tyle dla mnie ich robić!!! Nawet nie myślałam, że tyle godzin będę je oglądać, ale nie mogłam sie napatrzeć na Fidzi Midzie!! Ahhhh DZIĘKUJĘ :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: hehehe niestety bylam bez aparatu wiec zdjec nie posiadam mam jednak nadzieje ze Wfh85 i Carbonara je wkleja migiem Quote
blaira Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 mrowka napisał(a):no to czekam.......... 8) :roll: :wink:ja rowniez 8) Quote
Diana14 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Prosze dzieci kochane oto Fridzutowe fotki... 8) i nie tylko ;) Carbo, Fridka i Cest Carbo Fidzia Midzia i Vegulka Vega, Limba i Fridka i wreszcie....;) sama Flidka Quote
mrowka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 yeeee :angel: yeeee :angel: yeeee :angel: nei wierzee!! :o zdjecia czy ja dobrze widze?! co tak maalo?! :evilbat: alee sliczne foteczki :iloveyou: psiaaki wszystkei pieknee :loveyou: A Fidzia Midziaa ohhhhhh i ahhhh :loveu: :loveu: Dla wszystkich wielki buziaak w nochalek :wink: Quote
Patka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Piekne panny swietnie do siebie pasują :D Quote
Diana14 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Aaa to teraz do właściciela topicu i Fridzi prosze się kierowac ;) Quote
blaira Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 z tego co mi wiadomo to Carbonara tez ma jakies zdjecia....bo aprat byl 8) Quote
Diana14 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 No to jest kolejny obiekt do męczenia :lol: Quote
Carbonara Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Diana! Fotki super! Bardzo mi sie podobają! Myśle że spotkanko było udane tylko strasznie nam było zimno! Piechy szalały a my staliśmy jak te sopelki , zamiast iść w ślady zwierzaków :lol: ( ale ludzie by się patrzyli z niedowierzaniem) zgraja pędzacych psów i ludzi :wink: A tu Fridziunia "chwilka wypoczynku" w jesiennym słoneczku :D Następne spotkanko proponuję po Wystawie w Poznaniu Co Wy na to? Quote
blaira Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No jasne ze tak jestem za tym... naprawde bardzo chetnie sie spotkamy 8) tym razem ubierzemy sie cieplej :wink: Quote
mrowka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 :iloveyou: Fidzia Midzia :iloveyou: dziekujee za foteczki :angel: i prosze o systematyczne wklejanie nastepnych :D Quote
blaira Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 ja jeszcze u siebie znalazlam dwie 8) ...chwila cierpliwosci Quote
blaira Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 i tu jeszcze jedna .... na pierwszymplanie oczywiscie modelka Frida a na tle po prawej Cest i po lewej Carbo Quote
Patka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 z łapką na stopie fotka boska ten uśmiech :lol: Quote
BossTone Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Bardzo fajnie się suka rozwija. Pewnie Łukasz raz w tygodniu robi wizytację i sprawdza warunki trzymania i żywienia jego wychowanki :wink: Jak macie nowsze zdjęcia, to chętnie zobaczę (myślę, że nie tylko ja) Pozdrawiam 8) Quote
wfh85 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Zdjęcia postaram sie wkleić jeszcze dziś - Frida na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim wzięła pierwsze CWC i NSwR. A Łukasz pare razy w tygodniu atakuje nas na gg :wink: Pewnie robiłby to częściej ale ma na głowie własną młodziutką sunie która skutecznie wypełnia mu wolny czas :wink: Edit: Fotka jest tylko jedna Fridki za co można krzyczeć na mnie gdyż na hali fotki mi żadną siłą nie wychodzą :-? Quote
Diana14 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Usprawiedliwiam Pawła bo musiał się chowac przed swoim psem i robić zdjecia z ukrycia. Fridzutek za wszelka cenę chciała nawiać z ringu :P Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ehhh tego moglam sie spodziewac... 1 fotaa... i to jaka :roll: :evilbat: :evilbat: Paweł wogole nie starasz sie, mam nadzieje ze na nowy rok dasz sobei postanowienie, ze sie poprawisz i zdjecia beda czesciej i w wiekszej ilosci :evilbat: :lol: :lol: :angel: :angel: GRATULACJEE DLA FIDZI MIDZI!!!!!!!! :angel: :angel: BRAWO!! :calus: w nochal dla Fidzi Midzi.. Quote
Recommended Posts