Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carbonara napisał(a):

maaaałoo zdjęciówek Fridy!!!! :lol:

no zgadzam się zgadzam, ale sądze że szybko się nie doczekamy :roll:
Coś nasz pan Paweł za mało się starał :roll: Widocznie skaner ma go daleko gdzieś :evilbat: I co my teraz zrobimy... :placz: :placz:

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Carbonara'][quote name='Diana14']A jednak uda mi się przyjechać za tydz do wawki więc mam nadzieję, ze spotkanko aktualne :lol:
Tylko ostrzegam, ze zabieram ze soba swoje dwa rude łyse potfolki :P

A Fidzia Midzia jest ślicna dziewcynka i ona jeszcze nie raz pokarze na co ją stać ;) I przyjdzie czas na Ch.Pl. i Int.Ch. i ...WW :P

Spotkanko jak najbardziejdziej aktualne i bardzo się cieszymy że wreszcie przyjedziesz :D :D :D

Fidulek jest cudna i napewno będzie miała wiele sukcesów wystawowych!!!
Tego z całego serca jej życzę!!!!

oczywiście czekamy na Twoje dwa rude łyse potfolki!!! :D :D

maaaałoo zdjęciówek Fridy!!!! :lol:

Heh no ja tez się cieszę, że się poznamy ! vega to chyba umrze ze szczęścia jak zobaczy swoją ukochana Flidzie x 3 :P
A zdjecia będą w następny weekend ;) ja się o to postaram 8) :lol:

Posted

Łaaaaaaaa ile zdjęć!!! Naprawdę nie musieliście tyle dla mnie ich robić!!! Nawet nie myślałam, że tyle godzin będę je oglądać, ale nie mogłam sie napatrzeć na Fidzi Midzie!! Ahhhh DZIĘKUJĘ :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

mrowka napisał(a):
Łaaaaaaaa ile zdjęć!!! Naprawdę nie musieliście tyle dla mnie ich robić!!! Nawet nie myślałam, że tyle godzin będę je oglądać, ale nie mogłam sie napatrzeć na Fidzi Midzie!! Ahhhh DZIĘKUJĘ :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

hehehe niestety bylam bez aparatu wiec zdjec nie posiadam mam jednak nadzieje ze Wfh85 i Carbonara je wkleja migiem

Posted

Prosze dzieci kochane oto Fridzutowe fotki... 8) i nie tylko ;)

Carbo, Fridka i Cest

Carbo

Fidzia Midzia i Vegulka

Vega, Limba i Fridka

i wreszcie....;) sama Flidka

Posted

yeeee :angel: yeeee :angel: yeeee :angel:
nei wierzee!! :o zdjecia czy ja dobrze widze?! co tak maalo?! :evilbat:
alee sliczne foteczki :iloveyou: psiaaki wszystkei pieknee
:loveyou: A Fidzia Midziaa ohhhhhh i ahhhh :loveu: :loveu:
Dla wszystkich wielki buziaak w nochalek :wink:

Posted

Diana!
Fotki super!
Bardzo mi sie podobają!
Myśle że spotkanko było udane tylko strasznie nam było zimno!
Piechy szalały a my staliśmy jak te sopelki , zamiast iść w ślady zwierzaków :lol: ( ale ludzie by się patrzyli z niedowierzaniem) zgraja pędzacych psów i ludzi :wink:
A tu Fridziunia "chwilka wypoczynku" w jesiennym słoneczku :D

Następne spotkanko proponuję po Wystawie w Poznaniu
Co Wy na to?

• 1 month later...
Posted

Bardzo fajnie się suka rozwija. Pewnie Łukasz raz w tygodniu robi wizytację i sprawdza warunki trzymania i żywienia jego wychowanki :wink:
Jak macie nowsze zdjęcia, to chętnie zobaczę (myślę, że nie tylko ja)

Pozdrawiam 8)

Posted

Zdjęcia postaram sie wkleić jeszcze dziś - Frida na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim wzięła pierwsze CWC i NSwR.
A Łukasz pare razy w tygodniu atakuje nas na gg :wink: Pewnie robiłby to częściej ale ma na głowie własną młodziutką sunie która skutecznie wypełnia mu wolny czas :wink:

Edit:
Fotka jest tylko jedna Fridki za co można krzyczeć na mnie gdyż na hali fotki mi żadną siłą nie wychodzą :-?

Posted

ehhh tego moglam sie spodziewac... 1 fotaa... i to jaka :roll: :evilbat: :evilbat:
Paweł wogole nie starasz sie, mam nadzieje ze na nowy rok dasz sobei postanowienie, ze sie poprawisz i zdjecia beda czesciej i w wiekszej ilosci :evilbat: :lol: :lol:

:angel: :angel: GRATULACJEE DLA FIDZI MIDZI!!!!!!!! :angel: :angel: BRAWO!!

:calus: w nochal dla Fidzi Midzi..