Matisse Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Athi ostatnio również brutalnie odpowiada :wink: Poza tym jak juz się wybiorę do MIMI no to chyba też przyjedziesz z Maleństwem co? Quote
tunio Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Matisse napisał(a):Athi ostatnio również brutalnie odpowiada :wink: Czyli moze byc ciekawie 8) Chociaz trzeba przyznac,ze Malenstwo dla przyjaciol jest bardzo tolerancyjne i cierpliwe :wink: Matisse napisał(a): Poza tym jak juz się wybiorę do MIMI no to chyba też przyjedziesz z Maleństwem co? Kiedy mnie nie zaprosili 8) A tak sie wpraszac,to czy to wypada.... ? :wink: :lol: Quote
Diana14 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Dobra teraz sio mi z tym ofem z topicu Fridy bo będę lać :P Fridulkowa fotecka :) Quote
Ajrisz Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Nie zdazylam zlozyc Pawlowi gratulacji za Ml.Champ. w Sopocie < swoja droga, zapomnialam >, ale zrobie to teraz naturalnie ;] Gratuluje! Frida wspaniala, no i ta obroza... poluje na nia wszedzie. :wink: Quote
wfh85 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 widać coś słabiutko szukasz ;-) stoiska owej firmy której nazwy nie podam (kryptoreklama 8) ) sa praktycznie na każdej wystawie :wink: Ja chyba Tobie gratulowałem sukcesu w Sopocie ale jeśli nie to niniejszym czynię to tu i teraz :) Quote
Ajrisz Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ja chyba Tobie gratulowałem sukcesu w Sopocie ale jeśli nie to niniejszym czynię to tu i teraz Lizus! :eggface: Quote
wfh85 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 [quote name='Ajrisz']Ja chyba Tobie gratulowałem sukcesu w Sopocie ale jeśli nie to niniejszym czynię to tu i teraz Lizus! :eggface: I bądź tu człowieku miły i uprzejmy to nie dość że obrażą to jeszcze topic zOFFują :roll: :wink: Quote
Diana14 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Paweł na prezydenta :grins: :jumpie: :klacz: :loveu: :ylsuper: :laola: :multi: :B-fly: !!!!!!!!!!! A teraz koniec łOFFa i jutro bedom nowe foty Firduta :P ;) Quote
mrowka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 18 sierpien 2005 Wisienka napisał(a):Paweł na prezydenta :grins: :jumpie: :klacz: :loveu: :ylsuper: :laola: :multi: :B-fly: !!!!!!!!!!! A teraz koniec łOFFa i jutro bedom nowe foty Firduta :P ;) JUTRO? :roll: :P :P czekom dalej na to JUTRO.. PS.Co z obrazkiem?! :placz: Quote
MSMIMI Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Kiedy mnie nie zaprosili A tak sie wpraszac,to czy to wypada.... ? ale babol od 2 mcy odcieta od netu ciezko jest mi sie umawiac ale zawsze przeciez chetnie sie spotykam! matisse ma moj nr tel. sprobuje zorganizowac spotkanie na dolomitach i jeszcze sciagnac lebowskich z Debetem. nie wiem czy ktos jeszcze chce. zreszta nie zasmiecajmy topicu. i mnie tu nie obmawiac za plecami. :wink: Quote
Diana14 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 mrówka jak kopa zasadze to zobaczysz...to ja do siebie mam wysłać ten obrazek? Miałas mi na priva swój adres przesłac bo nie mam !!! Quote
Diana14 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='mrowka']JUTRO? :roll: :P :P czekom dalej na to JUTRO.. Prosze bardzo ;) Agrafka i Firdut szablozębny :P ;) Quote
tunio Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='MSMIMI']Kiedy mnie nie zaprosili A tak sie wpraszac,to czy to wypada.... ? ale babol od 2 mcy odcieta od netu ciezko jest mi sie umawiac ale zawsze przeciez chetnie sie spotykam! matisse ma moj nr tel. sprobuje zorganizowac spotkanie na dolomitach i jeszcze sciagnac lebowskich z Debetem. nie wiem czy ktos jeszcze chce. zreszta nie zasmiecajmy topicu. i mnie tu nie obmawiac za plecami. :wink: A co ? Mala zmija kable poprzegryzala ? BTW.Nooo,mysmy sie juz z Mats umawialy,prawda Mats ? Quote
Diana14 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Carr będe upierdliwa, ale jesteś modem a non stop offujesz topic....nie można tak na priwa :roll: ? Quote
tunio Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Pardon.Jesli przyjdzie Wfh i poprosi Dag to ta to na pewno oczysci. Quote
Diana14 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Dzięki Carr :lol: Jak dopuszcze ów wfh do kompa to może cos tu naskrobie ;) Quote
Matisse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Miały być foty a nie fota. Dalej czekamy 8) Poza tym, owego nie ów :wink: Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Matisse']Miały być foty a nie fota. Dalej czekamy 8) Poza tym, owego nie ów :wink: Dobrze gada! Nalac jej :drinking: :drinking: Quote
benia Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 i jeszcze się dziwią, że tu się offowy klub dyskusyjny robi, jak na foty trzeba latami czekać... :P a poza tym - ja tu rzadko bywam - to właśnie, że se będę gadać :P wfh jeszcze na mnie nie nakrzyczał...... :roll: jeszcze..... :wink: Quote
Matisse Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 To ja się tylko po cichutku pochwalę, że dzisiaj też wreszcie zobaczę Świnkę MSMIMI :P Quote
Matisse Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Oprócz tego, że Pyziak jest booooski, chciałabym się z wami podzielić nową wiadomością. Przemiły człowiek w autobusie poinformował mnie dzisiaj dlaczego pitbule są agresywne. Otóż wynika to z genetyki, mają za małe czaszki w stosunku do mózgu. Skutkuje to stałym uciskiem mózgu. Nie ma to oczywiście wpływu na inteligencję, powoduje jedynie silne bóle głowy. "A wie pani, jak mnie boli głowa to też lepiej do mnie nie podchodzić" Quote
Diana14 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 tak wracając do tematu to wklejam kolejne zdjęcie... ...Flidulka :D Quote
LAZY Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Zabka... :lol: Zatracone proporcje... :lol: Plazowa dziewczyna... Co jest??? :evilbat: Mam nadzieje, ze Pawełek sie nie pogniewa za te fotki... :wink: Quote
blaira Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 woooow, suka bardzo dobrze wyglada naprawde wyladaniala. Wfh85 czekam na spotkanie naszych diablow 8) Quote
wfh85 Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 w weekend bedziemy na wystawie we Wrocku a tydzien pozniej w Nowym Dworze Mazowieckim więc na pewno fotek przybędzie :wink: a na razie fotki ze spotkania Fridy z WWW Knight Errant Port Erin a dla znajomych Carbo :wink: Quote
Recommended Posts