mrowka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Wiesz co, twoja Fridka jest kopią mojej suni. Jak patrzę na fotki to mam wrażenie, ze masz mojego psa. Muismy sie na jakiejś wystawie spotkać, zobaczysz. Też jest czarna bez białych znaczeń. I ten sam wyraz pysi... Ja tez to mam! Chociaz Penny jak i Fride (Fidzie midzie :lol: :wink: ) znam tylko ze zdjec.. Penny pierwsza zobaczylam i teraz bedzie mi ja kazdy pies przypominal.. ohh Obydwie sliczne.. Do zobaczenia w Katowicach 8) Quote
tunio Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Matisse napisał(a): pozostaje tylko pogratulować wspaniałemu hodowcy tak pięknego szczenięcia Uwazajcie z tymi komplementami pod adresem hodowcy bo Lukasz z dumy peknie :wink: Quote
Matisse Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 I tak pewnie udaje, że nie czyta, żeby wszyscy komplementowali :wink: Quote
Diana14 Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 To ja jednak bede sie trzymał tematu :wink: te lepsze zdjęcia robiła Diana 8) To byłem ja - wfh85 , tylko Dianki nie wylogowałem. Quote
Marta Chmielewska Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Dobra, dobra, masz parę niców na dgm, przyznaj się... będzie net to wstawie fotki, na dniach :lol: Quote
mrowka Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Nie moglam sie powstrzymac przed wklejeniem tej fotki tutaaj :angel: Jest booskaa!! :angel: Teraz zauwazylam co to za naklejkaa? :o :evilbat: Quote
Kati Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 [quote name='mrowka'] Nie moglam sie powstrzymac przed wklejeniem tej fotki tutaaj :angel: Jest booskaa!! :angel: szkoda tylko, że nie zamienił sie miejscami z dzieckiem. :wink: Quote
wfh85 Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 Dla porównania - Frida w wieku około 4miesięcy A Penny wygląda cudnie w tym wózeczku :D Quote
Marta Chmielewska Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 W tym wózku Penny spędziła całe dzieciństwo, była przemycana dosłownie wszędzie, do sklepow, kawiarni, gdzie się dało. A jak sie bała to wskakiwała do koszyczka i zadowolona. Najlepiej było jak Penny chowała sie do koszyka a Kofi Olci pakowała sie za nią. Obie krowy w końcu naderwały koszyk :-? Jak padał deszcz też nie było problemu, pies i dziecko nigdy nie zmokły. A na tym zdjęciu nie ma jeszcze roku. Quote
AMFI Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Jaka jest śliczniutka! A jak grzecznie siedzi! moja to chyba ma ADHD, bo narwaniec jest straszny... nie usiedziałaby chyba tak w wózeczku.... Dawaj Martek więcej fotek!!!! Quote
mrowka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Marta Chmielewska napisał(a): Najlepiej było jak Penny chowała sie do koszyka a Kofi Olci pakowała sie za nią. :lol: :lol: Chcialabym to zobaczyc :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Mrówa mi ma pełno fotek Penny, ja jestem na necie gościnnie więc nie mam nawet czasu wstawić. Mrówciu, w wolnej chwili podrzuć cosik, nawet z Polką w tle :lol: :wink: Quote
mrowka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Ah juz dawno chcialam to zrobic!! 8) Ale nie wiedzialam czy moglam :roll: Wiec wklejam!! Penny i Poleczka :angel: To jest swietne :lol: :lol: :lol: Penny :calus: Ale ze mnie piekna dama 8) Bezwstydna :lol: Z kroliczkiem :angel: Quote
mrowka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Dalsza czesc :angel: 8) A te zdjecia sa sliczne :iloveyou: Marta wysciskaj wszystkie panny :angel: Pawel :P Quote
Marta Chmielewska Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Za co mam je wyściskać? Hi,hi... Strasznie dużo tych fotek. Dzieki Mrówciu. Quote
Marta Chmielewska Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 No, to moja córunia druga :wink: , Jak coś nie tak to na rączki, a przytula się, mizia, kofany fafik. właśnie myślę o jakims towarzystwie dla niej, Zastanawiam się nad rasą, tyle bym chciała psów a tak mało mogę mieć... buuu... Quote
mrowka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 :o Marta kolejny pies? Zaadoptuj mnie!! :lol: :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Dzieki Lapis. Nie fajniejsza od twojego psiaczka, wszak widziałam was oboje w Szamotułach. :lol: Quote
Diana14 Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Mrówciu kochana chciałam Ci przypomnieć, ze to topic Fridzi i tu jej fotecki wklejamy :P ;) No to nowa foteczka z przed kilku dni... ;) Quote
AMFI Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Ślicznota podobna do Vegi - tylko uchale ładniejsze... :lol: Quote
mrowka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Dianeczko moja droga, dalam zdjecia Penny tutaj aby sie Fidzia Midzia samotnie nie czula :lol: wiec powinniscie byc wdzieczni.. :evilbat: A zdjecie sliczne :angel: Takie wiosenne.. Quote
Matisse Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 No, no. Pięknie się dziewczyna rozwija. Aż miło popatrzeć. Ciekawam co teraz wyrośnie z z miotu 'D' :roll: Quote
Recommended Posts