Asztir Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Diana piesa śliczna ale z tego co czytałam, przy ćwiczeniach z łańcuchem powinno się mieć go zaraz za uszami, może daj sobie dwie obroże i łancuch zapnij zaraz za uszkami, wiem że coś pisali o 10cm szerokości owej obroży - mogą być dwie po 5cm. Udanych treningów :D Quote
Diana14 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Asztir napisał(a):Diana piesa śliczna ale z tego co czytałam, przy ćwiczeniach z łańcuchem powinno się mieć go zaraz za uszami, może daj sobie dwie obroże i łancuch zapnij zaraz za uszkami, wiem że coś pisali o 10cm szerokości owej obroży - mogą być dwie po 5cm. Udanych treningów :D A to nie do mnie proszę ;) Bo piesek nie jest mój. Quote
Asztir Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ach zasugerowałam się dostarczeniem zdjęć ;) teraz ju wiem kto jest :D Quote
wfh85 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 No to żeby o Fridce nie zapomnieć wysyłamy pozdrowienia z wakacji :wink: A tu jeszcze dyskusja podczas wystawy w Szczecinie Quote
asiunia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 wfh85 napisał(a): A tu jeszcze dyskusja podczas wystawy w Szczecinie Hej! "Jak nie wygrasz to przywale Ci tą oto pięscią:evil_lol:" Quote
wfh85 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 :eviltong: hehe, nieprawda była druga i nie dostała :wink: tak naprawdę w ręku ukryty był żółty serek za który Frida dałaby sie pokroić :wink: Quote
asiunia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 wfh85 napisał(a)::eviltong: hehe, nieprawda była druga i nie dostała :wink: tak naprawdę w ręku ukryty był żółty serek za który Frida dałaby sie pokroić :wink: Hej! Noo jeszcze lepiej!Najpierw nafaszerowac serkiem a potem pokroic:crazyeye::eviltong: Quote
Carbonara Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ale fajowskie te zdjęcia...rewelka:lol: :cool3: Quote
Carbonara Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Co to za zaniedbywanie Fridziutki :0 Paweł gdzie zdjęcia bo ja zaraz wstawie...:) albo od razu wstawie ..raz się zyje :):diabloti: Zdjęcia pochodzą z Austryjackiego kennel Clubu. Quote
wfh85 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Dzisiejsze fotki dla odświeżenia tematu :) przy okazji wspomnę raz jeszcze że Frida została przebadana i okazała się genetycznie L2-HGA & HC clear :) Quote
LAZY Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No nareszcie jakieś aktualne zdjecia! Przynajmnniej wiem że żyjecie! Quote
Asztir Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Skok na pierwszym zdjęciu pierwsza klasa :cool3: Śliczna z niej sunia, bardzo ładnie stoi :) Quote
dzasta Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Peweł Fridka jest coraz piękniejsza :loveu: Ale prosimy częściej przypominać nam fotaskami jak wygląda albo chociaż pojawiać się na staffikowych spotkankach razem z Fridką :mad: Quote
wfh85 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 No to się przypominamy... podobno ostatnie dni wiosny w tą zime :wink: Pozdrawiamy :lol: Quote
_dingo_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Fajna jest, naprawdę. Nie za bardzo buldoża, sucza, elegancka... Przynajmniej na zdjęciach widać, że gdy nie jest w akcji to ogon nosi prawidłowo... Bardzo podobają mi się proporcje głowy, dobry stop... Różne rzeczy się ludziom w SBT podobają, a mnie akurat podobają się psy i suki w tym typie... ;) Quote
wfh85 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Może już ciut mniej elegancko ale w stanie błogosławionym wygląda tak ;) Quote
Carbonara Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 oohhhh BIg MAMA:loveu: :loveu: :loveu: No to zaczynamy odliczanie:cool3: Pozdrowienia i głaski dla mamuski:) Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 o jejku jaka kuleczka!! To kiedy rozwiazanie Pawle? Quote
Wyżlica Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 klasa dziewczyna !:lol: Od razu widać ,że jak Behemot tz. braciszek chwyta za serce ! Już widzę te małe klonki mamusi i tatusia / a który to ? /.Nie dosyć ,że piękne to i mądre :multi: Quote
wfh85 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Tatą maluszków jest J.Ch Courtesy Title Mnevisz A rozwiązanie.... było wczoraj ;) Mamy 3 dziewczynki i 3 chłopców :loveu: Jak tylko będzie chwilka to im coś pstrykniemy i się pochwalimy ;) Quote
Asztir Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 O tak, tak zdjęć oczekujemy :D ale jak tak sobie leżała brzuszkiem do góry to też ślicznie wyglądała :p Quote
Carbonara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='wfh85']Tatą maluszków jest J.Ch Courtesy Title Mnevisz A rozwiązanie.... było wczoraj ;) Mamy 3 dziewczynki i 3 chłopców :loveu: Jak tylko będzie chwilka to im coś pstrykniemy i się pochwalimy ;) Bravo bravo bardzo się cieszymy tfu tfu brzydale sie urodziły..super :0 i czekamy na fotki...nie ma przebacz :) Pozdrawiamy Quote
tomo Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gratuluję !!!:loveu: Gdzie te BOBASY ? Czekamy !:loveu: Quote
Recommended Posts