Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diana piesa śliczna ale z tego co czytałam, przy ćwiczeniach z łańcuchem powinno się mieć go zaraz za uszami, może daj sobie dwie obroże i łancuch zapnij zaraz za uszkami, wiem że coś pisali o 10cm szerokości owej obroży - mogą być dwie po 5cm. Udanych treningów :D

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asztir napisał(a):
Diana piesa śliczna ale z tego co czytałam, przy ćwiczeniach z łańcuchem powinno się mieć go zaraz za uszami, może daj sobie dwie obroże i łancuch zapnij zaraz za uszkami, wiem że coś pisali o 10cm szerokości owej obroży - mogą być dwie po 5cm. Udanych treningów :D

A to nie do mnie proszę ;) Bo piesek nie jest mój.

• 3 months later...
Posted

:eviltong: hehe, nieprawda
była druga i nie dostała :wink:
tak naprawdę w ręku ukryty był żółty serek za który Frida dałaby sie pokroić :wink:

Posted

wfh85 napisał(a):
:eviltong: hehe, nieprawda
była druga i nie dostała :wink:
tak naprawdę w ręku ukryty był żółty serek za który Frida dałaby sie pokroić :wink:

Hej!

Noo jeszcze lepiej!Najpierw nafaszerowac serkiem a potem pokroic:crazyeye::eviltong:

• 2 months later...
Posted

Co to za zaniedbywanie Fridziutki :0 Paweł gdzie zdjęcia bo ja zaraz wstawie...:) albo od razu wstawie ..raz się zyje :):diabloti:
Zdjęcia pochodzą z Austryjackiego kennel Clubu.

• 2 months later...
Posted

Dzisiejsze fotki dla odświeżenia tematu :)
przy okazji wspomnę raz jeszcze że Frida została przebadana i okazała się genetycznie L2-HGA & HC clear :)

Posted

Peweł Fridka jest coraz piękniejsza :loveu:
Ale prosimy częściej przypominać nam fotaskami jak wygląda albo chociaż pojawiać się na staffikowych spotkankach razem z Fridką :mad:

• 4 weeks later...
Posted

Fajna jest, naprawdę. Nie za bardzo buldoża, sucza, elegancka... Przynajmniej na zdjęciach widać, że gdy nie jest w akcji to ogon nosi prawidłowo... Bardzo podobają mi się proporcje głowy, dobry stop... Różne rzeczy się ludziom w SBT podobają, a mnie akurat podobają się psy i suki w tym typie... ;)

• 1 month later...
Posted

klasa dziewczyna !:lol: Od razu widać ,że jak Behemot tz. braciszek chwyta za serce ! Już widzę te małe klonki mamusi i tatusia / a który to ? /.Nie dosyć ,że piękne to i mądre :multi:

Posted

Tatą maluszków jest J.Ch Courtesy Title Mnevisz

A rozwiązanie.... było wczoraj ;) Mamy 3 dziewczynki i 3 chłopców :loveu:
Jak tylko będzie chwilka to im coś pstrykniemy i się pochwalimy ;)

Posted

[quote name='wfh85']Tatą maluszków jest J.Ch Courtesy Title Mnevisz

A rozwiązanie.... było wczoraj ;) Mamy 3 dziewczynki i 3 chłopców :loveu:
Jak tylko będzie chwilka to im coś pstrykniemy i się pochwalimy ;)
Bravo bravo bardzo się cieszymy tfu tfu brzydale sie urodziły..super :0 i czekamy na fotki...nie ma przebacz :)

Pozdrawiamy