Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

frida.jpg

Witam

Jako że jeszcze nie wszyscy widzieli to przedstawiam swoją Fridkę - Bad Manners Berserker z hodowli Berserker Łukasza Koźlarka

Jej rodzice to Int.Ch.Wyrefare Tony's Choice i Ch.Vega Buldożer.

Frida to typowa stafficzka , bardzo wesoła, energiczna i wiecznie chętna do zabawy i wszelkiego rodzaju wygłupów (szczególnie w towarzystwie jak największych psów ). Niedługo skończy 6miesięcy i zadebiutuje na ringu wystawowym ( pewnie w Toruniu ).

Nie chcę jeszcze zapeszyć więc nie będe pisał że gdy trzeba potrafi być grzeczna i nie powoduje zbyt wielkich strat :wink:

bad-manners13.jpg

20.jpg

19.jpg

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suuuuuper!!!

Tą minę z pierwszej fotki znam:

"stoję prosto, stoję prosto, tylko po cholerę ja tak stoję prosto????" :o

:lol:

Posted

Piękna :D ma mordkę jak moja Dinka (kształt) tyle że moja ma 6 lat. Nie wiem ale chyba ma za małe policzki i troche za długą mordkę ale może się mylę w końcy ma dopiero 6 miesięcy.

Pozdrawiam

Posted

Siemka Pawel!!! Pieknie Ci sie potwor rozwija hehe chyba zapomniales o obiecanych zdjeciach ale trudno...hehe do zobaczenia w Toruniu :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Czesć,ja tez mam dziecko z tego miotu :) Mój sie nazywa -Behemot Berserker-,mieszkamy w Warszawie i jakby co to może spotkanie rodzeństwa byśmy zaaranżowali?

pozdrawiam

PS sunia cudeńko,podobna do naszego szkraba

Posted

WItam wszystkich po dłuuugiej przerwie. I serdecznie gratuluję nowych/ świetnych nabytków - Bad Manners i "wiadrogłowego" Behemota :bigok: . Behemot był od początku moim faworytem w tym miocie.

Pozdrawiam i ukłony dla Pana Łukasza :wink:

Posted

Mniam, pięknota, po prostu pięknota.

Im częściej czytam tu o stafikach i je oglądam tym częściej marzy mi sie taki piesek. na razie jednak musi wystarczyć jeden....szkoda.

Posted

WFH85 to się poznamy osobiście z daleka jak Będziecie mieli debiu w Toruniu, jest tak piekna że juz trzymamy kciuki :D

pozdrawiamy do zobaczenia 22 :wink:

P&L

• 4 months later...
Posted

No to odświeże :fadein:

Fridka w dogomaniackiej chuście (sukience?)

Fridka

O pochodzeniu Fridki juz nie pisze bo mozna przeczytac na 1szej stronie postu.
Od tamtej pory Fridka urosła i zaliczyła pare wystaw (zawsze WO) . W tym roku postartujemy juz jako młodzież. Zaczniemy pewnie od Katowic, na pewno "odwiedzimy" :wink: Warszawe i Legionowo i postaramy sie pojawić w paru innych miastach (miejmy nadzieje Łódź i Opole).
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzenia strony hodowli z której pochodzi moja Fridka, mozna tam zobaczyc pare innych fotek jej i jej rodzinki :wink: a także przeczytac co o Fridce pisali sędziowie.

Posted

nie wiem gdzie tam aktualnie przebywasz ale na 99% bede we wrocławiu (choć to dość odległa w czasie perspektywa :wink: ) a co do szczecina (również sporo czasu zostało) to sie jeszcze okaże czy bede , bo to jednak dosc daleko. Aczkolwiek zapraszam na wystawy do stolicy :D
no i podeślij mi wreszcie fotki swojej Penny :evilbat:

Posted

Cóż, suka jest krótko mówiąc wspaniała. Reprezentuje dokładnie ten typ SBT, który najbardziej mi się podoba. Elegancka budowa ciała, piękna głowa. Nic dodać nic ująć... :)

Posted

wfh85 napisał(a):

O pochodzeniu Fridki juz nie pisze bo mozna przeczytac na 1szej stronie postu.
Od tamtej pory Fridka urosła i zaliczyła pare wystaw (zawsze WO) . W tym roku postartujemy juz jako młodzież. Zaczniemy pewnie od Katowic, na pewno "odwiedzimy" :wink: Warszawe i Legionowo i postaramy sie pojawić w paru innych miastach (miejmy nadzieje Łódź i Opole).
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzenia strony hodowli z której pochodzi moja Fridka, mozna tam zobaczyc pare innych fotek jej i jej rodzinki :wink: a także przeczytac co o Fridce pisali sędziowie.

pozostaje tylko pogratulować wspaniałemu hodowcy tak pięknego szczenięcia i właścicielowi, że tak o nie zadbał. Zdrówko i do zobaczenia w Katowicach, będę trzymać kciuki :wink: :drinking: