Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zauważyłam(zresztą każdy to penie zauważył:cool3:), że odkąd podzielono grupe VII, i zniknela galeria wyżłów zrobilo sie tu bardzo cicho...:razz: wlasnie dlatego postanowilam zalozyc temat, w ktorym bedzie mozna porozmawiac o tak o bez tematu :)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bravo Ewelina!!!

Moze cos tu sie znowu zacznie dziac, bo tak to wszyscy pouciekali, i nikt swoich pieknych psow nie pokazuje!!!

Asia

ps. mysle ze Ty powinnas zaczac, by pokazac tu swoje nowe cudo. Koniecznie w czerwonej obrózce, by nikt jej nie zauroczyl:)

Posted

Ewelina!!! ta mała jest (tfu tfu-zeby nie zauroczyc) przecudna!!!!!! fajna głowke to ma na pewno po Torze:)

Super że zdecydowalas sie na sunie z importu, wreszcie troche sie cos ruszylo w naszych niemcach.a jestem przekonana ze mala bedzie ogromna konkurencja dla wielu psow wystawianych w polsce.

ja poprosze prywatnie wiecej jej fotek:)

Posted

Cudaki te wyżlaki!Dziewczyny szukam tego gościa,co o 6-tej chciał usypiać psy ze schronu pod Warszawą.Chcę mu powiedzieć,co o nim myślę.A ja uczę się dopiero netu-więc proszę o pomoc.

Posted

Theogonia napisał(a):
Ewelina!!! ta mała jest (tfu tfu-zeby nie zauroczyc) przecudna!!!!!! fajna głowke to ma na pewno po Torze:)

Super że zdecydowalas sie na sunie z importu, wreszcie troche sie cos ruszylo w naszych niemcach.a jestem przekonana ze mala bedzie ogromna konkurencja dla wielu psow wystawianych w polsce.

ja poprosze prywatnie wiecej jej fotek:)

Dzieki!! Z wystawami mam nadzieje, ale nic nie chce zapeszac :eviltong:

A fotki oczywiscie wysle, jutro wybieram się na spacerek z dwoma potworkami to porobie pelno fotek :)

A może ktoś doda jakieś zdjęcia swoich potworów..?:>

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki za gratulacje!!

Charakterek czarny :eviltong: tzn dominuje cale moje stadko... :lol: doskonale dogaduje sie z Herka, spia razem jedza, caly czas sie bawia ;)

A oto więcej fotek:

Onieśmielony wyzelek, pierwsze dni po odbiorze suni od hodowcy..:

A tutaj Hercia uznala, ze moze wykorzystac 'to cus' jako poduszke:

Portrecik:

Ala zaraz wysle maila...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...