Kaya Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Zapraszam również do spotkania przed występem i po ;P Quote
Pieseczkowo Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Właśnie ja też.Gorąco zapraszam mam juz numerek:evilbat: Quote
Kaya Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Wyniki ;) Piątek: gr. młodsza 1. Ania Nowicka z aussie + zw. dnia 2. ? 3. ? 4. ? gr. starsza 1. ? z Whippetem 2. Ola Tołopiło (ja) z Basenji 3. Kamila Żmijewska z Wyzłem niemieckim krótkowłosym 4. Agata Bujakiewicz z Seterem Sobota: gr młodsza 1. Asia Żmijewska z Ariedale terrierem 2. ? 3. ? 4. ? gr starsza 1. Ola Tołopiło (ja) z West higland white terrierem + zw. dnia 2. Kamila Żmijewska z ariedale terrierem 3. ? z Berneńczykiem 4. ? z West higland white terrierem i klubowa Niedziela gr młodsza 1. Ania Nowicka z Szkockim terrierem gr starsza 1. Kamila Żmijewska z ariedale terrierem + zw. dnia 2. Ola Tołopiło (ja) z Kerry blue terrierem 3. Martyna Sapała z Yorkiem Zdjęcia w najbliższym czasie obecnie udaje się w kierunku łóżka wystawa oczywiście udana chociaż zmarzłam jak nie wiem ;) Quote
Agasia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Na moje Kamila byla w piatek wyzlem niemieckim krotkowlosym... :) Wielkie gratulacje dla wszystkich! :) Quote
Waxy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kaya ponowne gratulacje :multi::loveu: Quote
Kaya Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Dziekuje i też wszystkim gratuluje Agasia masz racje zapedziłam się troszke już z tymi ariedale terrierami :) Quote
Lived Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Woow, Kaya szalejesz :loveu::multi: Gratulacje ! Niestety nie zostałam obejrzeć JH, bo byłam jedynie w sobotę i tylko na aussikach dosłownie chwilkę... Naprawdę nikt nie ma fotek ? :cool3: Quote
Kaya Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ja mam fotki ale jak zwykle zwlekam z wstawieniem :P Ale bardzo mało był taki mróz że ustać w miejscu nie można było :( i jeszcze raz dziękuje, Lived a czemu ty nie dzwoniłaś/piałaś do mnie to byśmys ie spotkały na ystawie ;) Quote
Kaya Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 http://picasaweb.google.com/Kaja.i.Ola/KWPRIKluowaWarszawaMP# Zdjęcia z MP :) Trcohe mało,a le tak to jest keidy rodzice robią zdjęcia ;) Quote
Lived Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 "Kaya" napisał(a):Ja mam fotki ale jak zwykle zwlekam z wstawieniem :P Ale bardzo mało był taki mróz że ustać w miejscu nie można było :-( i jeszcze raz dziękuje, Lived a czemu ty nie dzwoniłaś/piałaś do mnie to byśmys ie spotkały na ystawie ;-) Pisałam już, wpadłam tylko chwilkę na ozziki, i już mnie nie było, więc byśmy nawet nie zdążyły... pztm nie mam już twojego numeru, został w starym telefonie. :cool1: A ty miałaś być w Białymstoku !:mad: Quote
Kaya Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Nikt mnie nie chciał zabrać :( wysyłam na PW numer pisz jaka następna wysatwa :) Quote
resuruss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kaya napisał(a):http://picasaweb.google.com/Kaja.i.Ola/KWPRIKluowaWarszawaMP# Zdjęcia z MP :) Trcohe mało,a le tak to jest keidy rodzice robią zdjęcia ;) O widze ,ze moja Werka się załapała na zdjęcie na pudle :loveu: Super się spisali ,a był to ich pierwszy występ w życiu :multi: Quote
Pieseczkowo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A moze ma ktoś zdjęcia z Westów? Quote
resuruss Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kaya !Pozwoliłam sobie wykorzystać Twoja fote na stronie .Podpisałam Imieniem i Nazwiskiem tj w albumie Picassa Quote
Recommended Posts