Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata_B napisał(a):
Wszedzie i wszystkich tylko pitbulle zagryzają :cool3: Pseudopittbule.
Byłby to dziwny zbieg okolicznosci :p
Widac ze ta rasa ma sklonnosci do agresji (wiem, że to pseudopittbule, zle wychowane ble, ble, ble..)

ciężko, żeby np. Chiński Grzywacz z Twojego avataru kogoś zagryzł:roll: Kundle w typie pita mają skłonności do agresji (gameness), a ten aspekt genetyczny doskonale wspiera większość ich "właścicieli". Niestety, faktem jest, że spora populacja psów "dla szpanu" tak kończy:roll: Kiedyś modne były rottki, dobermany - w gazetach było "DOBERMAN/ROTTWEILER ZAGRYZŁ 5-LETNIE DZIECKO!".. Następnie był boom na labradory (zresztą nadal trwa) - w schronisku często spotykam agresywne retrieviery (choć o tym mówi się mniej, bo to przecież "te słodkie maluszki z reklamy Peddigree i Velvet'u!"):shake: Taka kolej rzeczy. A, z całym szacunkiem, widzisz wszędzie pity, bo najwyraźniej chcesz je widzieć:roll: A m.in. dzięki Twoim "trafnym" spostrzeżeniom większość społeczeństwa ma bardzo mylny stosunek do TTB:-(

Posted

No fakt, łysolki mają problemy z zębami... mogły by co najwyżej zamamlać kogoś na śmierć :D... co innego power puff... te mają zęby i wg. mnie były by w stanie ugryźć [btw. czytałam też o papillonie, który ugryzł małego chłopczyka w twarz - skończyło się na dość poważnym szyciu]

Posted

Agata_B napisał(a):
Wszedzie i wszystkich tylko pitbulle zagryzają :cool3: Pseudopittbule.
Byłby to dziwny zbieg okolicznosci :p
Widac ze ta rasa ma sklonnosci do agresji (wiem, że to pseudopittbule, zle wychowane ble, ble, ble..)

widać mało gazet czytasz :cool3: zresztą za młoda jesteś by mieć więcej ino :p