maga18 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 dla porównanie daje llink mojej owłosionej w wieku 6 miesięcy http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/GALERIA_MIOT%20A/album/206.jpg ;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Tu nasz Tobi ma 5miesięcy P1020348.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Quote
Joanna Karasiewicz Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ostatnie zdjęcie jest najlepsze Quote
Ilka21 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 na ostatniej fotce wygląda cudnie, jak lew:loveu: fajnei zadbałaś o niego, włoski się az świeca i widac jaki jest radosny:multi: Quote
maga18 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja już dawno zapomniałam, że miałam swój fotel. Nie mam też swojego łóżka /rozkładany narożnik 1,50 x 2 m/. Psiaki w swojej łaskawości pozwalają mi spać ze sobą. Nie masz pojęcia jak ja się muszę nagimnastykować, żeby zmienić w nocy pozycję, bo zdrętwiałam. Całkiem się rozbudzę zanim wpasuję sie w te "puzzle". :lol: mama Magdy Quote
Iza. Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 http://images26.fotosik.pl/317/23bddf3e22a2b268.jpg http://images32.fotosik.pl/442/06e8c1f9b3ac287d.jpg Ha ha te dwie foty genialne :evil_lol::loveu: Quote
Melka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dziękujemy Izo za odwiedziny :loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dzięki Milenko zrobiłam jak napisałas Quote
Joanna Karasiewicz Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Melka, Pani nadgorliwa jest i tyle. Skoro się tak martwi to mogła pomoc zaoferować. Liczi na pewno jest szczęśliwy a to, że musi w domku sam zostawać no cóż takie życie. Ale pomyśl sobie, że ma domek i nie musi już wszędzie jeździć z tą Panią, która wam go oddała. I na pewno jest tak jak mówisz nie wierzę aby Liczi wył przez cały dzień. Głowa do góry na pewno nie jest tak źle jak mówi ta kobieta :lol: Quote
Ilka21 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Melka nagraj dla swojego spokoju ale jak coś to i tak olej i się nei przejmuj.Moja koleżanka miała tak,ze sąsiad też przychodził i gadał,ze pies całymi dniami wyje ona nagrała i to przez kilka dni i okazało się ze płacze 3 min po ich wyjściu a potem 2 razy szczeknęła przez 7 h nieobecności,pokazała panu nagranie i mu sie głupio zrobiło....a tej pani bym powiedziała,ze jak taka krzywda sie mu dzieje to niech da ci pieniądze za siedzenie w domu to z miłą chcęcią będziesz z nim siedziała albo jak chce to jak wychodzisz mozesz jej przyprowadzac i ona może się nim opiekować za darmo jak czuje takie powołanie;) Quote
Dorothy Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 to pewnie jedna z tych bab co jak nie wyjda a nie zlapia jakiej ofiary ktorej moga uprzykrzyc zycie i udowodnic jakie ONE to som mondre i jaka reszta swiata glupia to sa chore i niespelnione. Moze sie jej w zyciu nie uklada albo go wcale nie ma skoro tak intersuje sie cudzym...:shake: olej babe. Quote
Ilka21 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 a nie mówiłam,ze ta babka to nawiedzona jakaś:cool1::mad: Quote
Joanna Karasiewicz Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No widzisz a tak sie martwiłaś. Liczi to mądry piesek i nie szczeka bez powodu a baba niech uważa bo powiesz jej co o niej myślisz i o jej psach :mad::mad::angryy::angryy: Quote
Dada Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jaki on jest słodki! Piękny piesek. A do tego co ludzie mówia trzeba mieć spory dystans, inaczej ciężko jest żyć, bo niestety nie każdy nam dobrze zyczy. Najważniejsze, ze pies jest szczęsliwy, a Wy z nim i to sie liczy. Quote
Tobi&Wera Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 super zima u nas trochę łagodniejsza Quote
Recommended Posts