Melka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Cześć Dziewczyny :) Anusia - brawo za spostrzegawczość co do obroży i adresówki... Tak pilnuję, żeby zawsze przypiąć do właściwego kółeczka przy obroży i cholercia wczoraj jak widać znów źle przypięłam :[ Liczi chwilę po tym, jak zrobiliśmy te kilka zdjęć, pociągnął bo zobaczył psa i za chwilę już był luzem obok niego. Szukałam chyba z kwadrans adresówki i d*pa. To już druga grawerowana adresówka zgubiona w ten sposób :( Liczi na tych fotach trochę tłusty, bo za dużo dałam odżywki bio-groom super cream, ogólnie włos ma nieciekawy, choć je na zmianę Omegan i Efa Olie na sierść. Zbyt rzadko bawię się w stosowanie odżywek, o oliwieniu już nie wspomnę... Ale opanowaliśmy prawie idealnie z moim M. golenie pyszczka (M. trzyma, ja golę) :) Golimy zwykłym, szerokim Phillipsem. Specjalna psia maszynka na baterie (chyba Wahl), okazała się niewypałem. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 tez tak kiedys ajlu przypielam i tak ta adresowka wystrzelila do gory ale tez nie znalazlam :/ teraz mam takie na bardzo malutkie oczka ze nie da sie smyczy podpiac;) ale zimowe fotki bryyyyyy ale fajnie Liczi szaleje :D :loveu: Quote
Iza. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ale Was tu daaaaaaawno nie było ;O Liczi prezentuje się super :loveu: :loveu: Quote
Kinia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Fajnie, że wróciłaś;) http://img132.imageshack.us/img132/9554/img5624b.jpg Fajnie złapany moment;) Quote
Feigned Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 http://img832.imageshack.us/img832/9333/img5700.jpg :loveu: :loveu: :loveu: prześliczny z niego pies, bardzo się u Was zmienił :) na pewno będziemy do Was zaglądać :cool3: Quote
magdola Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 nooo... juz myslalam, ze nie wrocicie...;) piekny chlopak... Quote
MM. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Fajnie, że jest ktoś jeszcze od grzywków :lol: Wolę nagusy szczerze mówiąc, ale ten PP jest całkiem całkiem ;) Quote
am-elle Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ale się zmienił i ślicznie obrósł :evil_lol: ale ma piękne spojrzenie ..... Quote
Melka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='magdola']arystokrata...:D Taa, zwłaszcza na tej fotce za barierką balkonu (arysto-Krata) :eviltong: No to jedziemy dalej - dzisiejsze ze spaceru: Psia joga: Surykatka: I takie różne ;) Quote
MM. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 http://venom.net.pl/mil/liczi/IMG_0560.jpg/ Widzę, że się wziął chłopak za medytowanie :cool3: Ile razy dziennie? :diabloti: Quote
harry280111 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Piękny psiak:) Witam Dogomaniaczkę z tego samego miasta.Pytanie:gdzie w Bielsku jest taki dywan trawy????Bo mam problem znaleźć miejsce gzie moja łobuzka może sie wyszaleć:/ Quote
Iza. Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Oooo Melka jak dawno Cię nie było! Liczi :loveu: Quote
Recommended Posts