Karilka Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Marcik napisał(a):Karilko mogę przekopiować Twój post do Allegro? Ona ma wciąż dwóch obserwatorów więc może kryzysowość sytuacji wpłynie na przyspieszenie decyzji... Jasne! Trzeba działać... JA wysyłam PW do przypadkowych osób na dogo - moze ktoś pomoże:-( Quote
Lionees Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja też podnoszę.tylko tyle mogę zrobić:-(. Quote
pixie Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jakies inne oprocz Twojego byly propozycje tymczasu dla Inki o ile pamietam..czy sie myle? zmienilas tzn otworzylas nowy watek hmmm Iskierkaaa zakladala tamten..trzeba poszuka w starym oto ten watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119466 prosze przeszukajcie, to do momnetu gdy karilka zaoferowala swoj... jest i lista domkow i oferty ...tak mi sie wydaje ze bily jedna czy dwie moze jeszcze aktualne Quote
Karilka Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Dla mnie to jest tragedia....:shake: Nie było innych propozycji....:-( Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Karilka nikt ze znajomych nie może Ci pomóc? Chociaż na parę dni, dopóki czegoś małej nie znajdziemy :roll: Quote
pixie Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 wszystkie DTA wklejam ponownie Kar0ladla małych i łagodnych psiaków ZAJETY PRZEZ SARENKE Z KIELC Karilka Przetrzymać mogę pare dni...Jednak mam inne psy i brak możliwości odizolowania. Maitris katya ewentualnie wiosna, lato diladriel Alik1977 ciapuś A POZOSTALI CZY TEZ WSZYSTKO ZAJETE? nie sprawdzalam propozycji DTymczasowych prosze spojrzcie i wyslijcie gg lub pw Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jeśli chodzi o DT w łódzkim to tylko jeden niestety... szafirkowa Quote
pixie Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 no i zajety przez Dukata czy tak? hmmm niedobrze wiem ze jest hotelik pod pabianicami kontakt do niego ma modliszka chyba ze sami znacie jakis Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nie wiem co można zrobić :shake: Brak pomysłu... Chyba jedynie na hotelik trzeba będzie się zrzucić... Tylko co dalej?? Quote
Marcik Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Pixie a może posprawdzać DT w okolicznych województwach? Spróbujemy ją dowieźć. Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dobra działam z rana z ogłoszeniami! Marcik czy mała miała robione tylko allegro? Quote
Karilka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Dziewczyny zadzwoniłam wczoraj do wszystkich osób które były ewentualnie zainteresowane - wszystkie oferty są cofnięte:shake: Quote
Wyjątek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Karinko.... Już sobota...:shake::shake::placz: Zabieram się za ogłoszenia... Quote
Karilka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Powysyłałam sporo PW - jak na razie zero odzewu... Quote
Lionees Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Dziewczyny-Pomocy!!! KWL i inna dogomaniaczka,którzy byli w podobnej sytuacji-otrzymali pomoc prawie natychmiast! Pomóżcie też Karilce!!! Quote
Karilka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Renata5 dziękuję za wsparcie. Porozsyłałam po forach różnych psich. Zero odzewu jak na razie...:-( Quote
Wyjątek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Renata5']Dziewczyny-Pomocy!!! KWL i inna dogomaniaczka,którzy byli w podobnej sytuacji-otrzymali pomoc prawie natychmiast! Pomóżcie też Karilce!!! Możesz przybliżyć temat? :cool3: *** Karinko w ogłoszeniach pisać tylko to co na pierwszej stronie czy dodawać też apel, że goni nas czas i mamy go tylko do jutra?? Quote
Lionees Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Trzymaj się dziewczyno!!!Może zrzutka na płatny tymczas,albo hotelik,jeżeli nie ma innego wyjścia?Przecież ta psina nie może iść do schronu!!!!!!!!!!!!!!!!W razie co to się dokładam!! Quote
Lionees Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Wyjątek']Możesz przybliżyć temat? :cool3: KWL i jeszcze jakaś dogomaniaczka(sorki zapomniałam imienia)stracili dom(z powodu wypowiedzenia przez osoby,które im wynajmowały)praktycznie z dnia na dzień!Efekt-wielka akcja na dogo w poszukiwaniu domów dla nich i dla zwierząt.Efekt-domy się znalazły,dogomaniaczka przeprowadziła się z całym "inewntarzem",natomiast nie doczytałam już czy KWL wziął ze sobą psy,ale dom dla niego był.Przypuszczam,że wziął też psy,a jeżeli nie,to napewno nie poszły do schronu.Był ten wątek w sierpniu.Także POMÓŻMY też Karilce i Ince!!!!!!! Quote
Karilka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Mieszkanie mam znalezione, bardzo sie ciesze, ze chociaż to sie udało szybko znaleźć.Wymóg: jeden pies a najlepiej wcale. Mam ich 3. Inka MUSI ZNALEŹĆ dom lub COKOLWIEK. Iwaś tymczasowo zostanie z moją mama (pracuje po 10 - 12 godzin:placz:) Dolar zamieszka ze mną... Napisałam już do malawaszki, że potrzebuje dobrego domu dla MOJEGO psa. Moze coś sie znajdzie bo pies 12 godzin sam w domu to jest jakieś nieporozumienie. Do tego bez wybiegania... + częste delegacje paro dniowe... To jest krzywda... Quote
Wyjątek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Boże Karinko, niedobrze:shake: Co z tymi ogłoszeniami robić? Quote
Karilka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Nie wiem co sie robi z ogłoszeniami. Chyba sie je zakłada:eviltong:. SPRAWA JEST PILNA! Quote
Recommended Posts