Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marcik napisał(a):
Karilko mogę przekopiować Twój post do Allegro? Ona ma wciąż dwóch obserwatorów więc może kryzysowość sytuacji wpłynie na przyspieszenie decyzji...

Jasne!

Trzeba działać... JA wysyłam PW do przypadkowych osób na dogo - moze ktoś pomoże:-(

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Dziewczyny-Pomocy!!! KWL i inna dogomaniaczka,którzy byli w podobnej sytuacji-otrzymali pomoc prawie natychmiast! Pomóżcie też Karilce!!!

Możesz przybliżyć temat? :cool3:

Karinko w ogłoszeniach pisać tylko to co na pierwszej stronie czy dodawać też apel, że goni nas czas i mamy go tylko do jutra??

Posted

Trzymaj się dziewczyno!!!Może zrzutka na płatny tymczas,albo hotelik,jeżeli nie ma innego wyjścia?Przecież ta psina nie może iść do schronu!!!!!!!!!!!!!!!!W razie co to się dokładam!!

Posted

[quote name='Wyjątek']Możesz przybliżyć temat? :cool3:

KWL i jeszcze jakaś dogomaniaczka(sorki zapomniałam imienia)stracili dom(z powodu wypowiedzenia przez osoby,które im wynajmowały)praktycznie z dnia na dzień!Efekt-wielka akcja na dogo w poszukiwaniu domów dla nich i dla zwierząt.Efekt-domy się znalazły,dogomaniaczka przeprowadziła się z całym "inewntarzem",natomiast nie doczytałam już czy KWL wziął ze sobą psy,ale dom dla niego był.Przypuszczam,że wziął też psy,a jeżeli nie,to napewno nie poszły do schronu.Był ten wątek w sierpniu.Także POMÓŻMY też Karilce i Ince!!!!!!!

Posted

Mieszkanie mam znalezione, bardzo sie ciesze, ze chociaż to sie udało szybko znaleźć.Wymóg: jeden pies a najlepiej wcale. Mam ich 3.
Inka MUSI ZNALEŹĆ dom lub COKOLWIEK.
Iwaś tymczasowo zostanie z moją mama (pracuje po 10 - 12 godzin:placz:)
Dolar zamieszka ze mną...

Napisałam już do malawaszki, że potrzebuje dobrego domu dla MOJEGO psa. Moze coś sie znajdzie bo pies 12 godzin sam w domu to jest jakieś nieporozumienie. Do tego bez wybiegania... + częste delegacje paro dniowe... To jest krzywda...