Jump to content
Dogomania

>> Galeria Najbardziej Zwariowanego Psa :) Tofi :) <<

Czy podoba Ci się galeria Tofiego :) ?  

4 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się galeria Tofiego :) ?

• Tak, bardzo ! :) Jest świetna, fajne fotki i ładny całokształt :)
    • Nie przypadła mi do gustu.
      0
    • Nie mam zdania. Pół na pół ;)
      0

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5]~ :hand: Serdecznie Witam W Galerii
Tofiego :hand:~

-----
[SIZE=5]:laola:-----

Ja jestem Weronika :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! A Tofi to mój psiak... ;)

TOFI (ur. 30 sierpnia 2007).
WĄTEK NA DOGOMANI :
TOFI
Tofi jest młodym, pełnym życia pieseczkiem. Nie jest rasowy, to kundelek, co w niczym nie przeszkadza, bo i tak jest Najpiękniejszy :loveu:
Mogę napisać o nim naprawdę sporo, gdyż codziennie dowiaduję się o nim nowej, pozytywnie zaskakującej rzeczy :cool3: Zacznę tak : wypatrzyłam go na stronce wspaniałej Fundacji Pro Animals.
Wpadł mi w oko. Był taki przyjazny... :p Po paru dniach już wylegiwał się na mojej kanapie ;) Zastanawiałam się jak na niego wołać.
Wiele odlotowych imion dla piesków zaprzątało mi głowę.
W końcu zdecydowałam się na Tofi :cool3: Było to w październiku 2007. Przez cały czas kiedy ze sobą jesteśmy, nauczyłam go wiele, jednak on mnie też nauczył mnóstwa rzeczy. Działa to obustronnie, choć to dziwne, prawda ? :laugh2_2:. Zauważyłam, że Tofuś uwielbia zabawę, kocha jedzenie, bieganie, spacerki oraz czesanie. Imponują mu inne pieski. Jest strasznie łakomy, mądry, szybko się uczy, ale też dość agresywny :razz: Nie trawi rowerzystów :cool3: Gdy jest deszcz bardzo lubi skakać po kałużach... :mad: Wieczorkiem jest przymilny, rano tryska energią. Nigdy się za niego nie wstydziłam. Nie zawiódł mnie. Jest Wymarzonym Psem. Ukochanym Przyjacielem :iloveyou:...

Oto Tofi :

Mam również dwa chomiczki - Tosię i Śnieżynkę :) Jednak galeria nie będzie o nich - po prostu je przedstawiam ;)

TOSIA :

[COLOR=YellowGreen]EDIT : 19.06.2009 - Niestety Tosia dziś odeszła

• Na szczęście nie była chora. Przeżyła prawie 3 lata, co jest niezłym wynikiem :) Była kochaniutka i zżyłam się z nią ;)

• ŚNIEŻYNKA :

[SIZE=5][COLOR=SandyBrown]
    EDIT 21.01.09 :
    [COLOR=SandyBrown][COLOR=Purple]Do moich zwierzaczków dołączył Pepsi :), czyli świnka morska. :):) Jest kochany ;)

[COLOR=SandyBrown]
    [COLOR=Magenta]GALERIA BĘDZIE UZUPEŁNIANA I PISANA NA BIEŻĄCO :bigcool::Cool!: !!!

[SIZE=7][COLOR=Purple][COLOR=Red]>>
    ~~ [COLOR=DeepSkyBlue]ZaPrAsZaMy [COLOR=Pink]~[COLOR=PaleGreen]~[COLOR=Red]<<
    -[COLOR=Yellow]-[COLOR=Cyan]-[COLOR=Magenta]-[COLOR=Lime]-
    :laola:----[COLOR=Yellow]-

• Replies 170
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5]30 sierpnia 2007 roku urodził się Tofuś ( i jego siostrzyczka Sarka :loveu:)

więc... :cool3:

...jutro, czyli 30.08. TOFI MA URODZINKI !!!!! :new-bday: :BIG:
    :tort: JUUUPIIII :loveu::loveu::loveu::loveu:

To już [SIZE=6]ROCZEEEEK :multi::multi::multi: !!!! :lol:

[SIZE=5][COLOR=Red]Idzie myszka,idzie konik,

żabka,piesek no i słonik.
    Wszyscy razem z balonami,
    z najlepszymi życzeniami,
    bo to dzień radosny wielce-
    masz już jeden roczek więcej !!! :Rose:

[SIZE=4][COLOR=SandyBrown]Dla Mojej Ukochanej Mordeczki, Która Nigdy Mnie Nie Zawiodła I Która Jest Najwspanialsza Na Całym Świecie - [COLOR=DarkOrchid][SIZE=5]Najsłodsze Buziaki I Mizianka :smilecol:
    [SIZE=6][SIZE=5][COLOR=Plum][SIZE=4][COLOR=SandyBrown][COLOR=DarkOrchid][SIZE=5]:iloveyou::iloveyou::iloveyou: :loveu:

[COLOR=Pink][SIZE=6]Dziękuję [COLOR=Blue]Że [COLOR=YellowGreen]Jesteś :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[SIZE=6][SIZE=5]

Posted

Dziękuję :loveu: I też zapraszam do częstszych odwiedzin w naszej galerii :cool3:

Dziś Tofi (oczywiście - w dzień swoich urodzinek - ROCZKU :lol:) dostał wielką kość z wapniem, teraz siedzi i gryzie ją, będąc przy tym wielce uradowany :D mój kochany :p

Posted

Dokładnie takie same chomiczki kiedyś miałam:cool3:. Ale teraz już nie mam czasu na żadne takie zwierzątko i musi mi wystarczyć pies:evil_lol:. Tofik jest śliczny:loveu: Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Tofisia.

Posted

Ulaa napisał(a):
    Weroniko nie wiedziałam, że masz też takie słodkie chomisie :loveu:

Myślałam, że wiesz :lol: Prawda, słodkie są obie (z wyglądu :evil_lol:), jednak Śnieżynka ma swój charatkerek... ojj.. i to ostry charakterek ;)

Jade_Natalia napisał(a):
    Dokładnie takie same chomiczki kiedyś miałam:cool3:. Ale teraz już nie mam czasu na żadne takie zwierzątko i musi mi wystarczyć pies:evil_lol:. Tofik jest śliczny:loveu: Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Tofisia.

Dziękuję Natalko :loveu: Musisz sobie zrobić trochę wolnego hihihi :D

Posted

Wreszcie dorwałam się do kompa ;) ! Wstawiam więc zdjęcia :cool3: :

Z wczorajszych urodzin Tofecka :loveu::loveu::loveu: Było super :lol: Tofuś był grzeczny, ułożony, pięknie pozował do fotek, co widać poniżej :lol: :

Z urodzinek zdjęć tylko tyle :eviltong:

Teraz foteczki z sierpnia :cool3: :

zaraz ciąg dalszy... :cool3:

Posted

Dzięki :loveu: Tofi ma mnóstwo zdjęć, gdybym chciała wszystkie tutaj wstawić, to zajęło by mi to chyba z tydzień... :razz:
    Tak, Klaudysiaczek, Tofiś bardzo lubi gryźć/podgryzać/przegryzać/rzuć/tarmosić :cool3: Ulaa - te miny są obłędne po prostu ! Nieraz aparatu w rękach nie mogę utrzymać, tak wariuje :loveu:

A dziś sobie siedzi grzecznie, choć trochę smutny, bo nie było mnie dziś rano w domu (szkoła.....:-(), a zawsze w wakacje sobie takie waxy robiliśmy i siedzieliśmy u mnie na łóżeczku bawiąc się. A teraz to się skończy, przynajmniej rano ;) Musi się Tofek nauczyć. Oprócz tego moja mama miała wyjazd do dentysty, i też jej w domu nie ma,a Tofi siedzi i patrzy :cool3: Co prawda babcia (gra z nim w piłkę czasami :cool3:) z dziadkiem są (dziadek bardzo komunikatywny w stosunku do psiulka : "Chodź Tofecku do dziadka, porozmawiamy sobie" lub "Tofecku, daj dziadkowi buzi"... :D) ale to nie to samo :p No bo tak : ze mną Tofi robi WSZYSTKO :loveu:, z mamą moją się tuli, głaska, myzia, no i mama daje mu żarełko, z tatą - (tata go czesze) gra w piłkę, goni po ogrodzie, z babcią - (babcia mu smakołyczki podkłada :cool1:), natomiast z dziadkiem - hm.. gawędzi :lol:

30.08 Tofuś miał coś z żołądkiem (akurat w swoje urodziny...:roll:) i nawet wymiotował, ale od razu mu przeszło, także wszystko w porządku. :multi:

Posted

Ulaa napisał(a):
    a mnie to http://img389.imageshack.us/img389/4190/obraz067av1.jpg

wygląda jak włochaty krokodyl :evil_lol:

Ulka, jakież porównania !!! :D:D:D padam z nóg ! :lol: krokodyl... niezłe ! :evil_lol:

Klaudysiaczek napisał(a):
    Krokodyl? To przecież łagodne psisko jest, jak mniemam :razz:. Czy to taka wredota jak Amandzia :razz:?

Ojj... wcale nie takie łagodne.. wręcz aż agresorek mały :evil_lol:

Posted

Jaaaasne, udane, bardzo udane ! :loveu: i wyjątkowe, bo pierwsze :cool3:
    Szkoda, że Sarki w tym dniu nie widziałam.. Ale telepatycznie też jej życzonka posłałam hihihi :lol:

Pewnie, że wymiziam ;) Dzięki :p