Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

To masz XD

Mieliśmy być w czwartek u fryzjera, ale że jest chora to się wkurzyłam i postanowiłam małego sama obciachać, najgorzej jak na pierwszy raz to nie wyszło ale i tak wstyd go pokazywać XD Jak sie przełamie to wstawię fotki XD Jak na razie to macie takie coś :D

Siesta

Posted

No dobraaa.
Mało widać, jutro jak będzie ładnie to postaram sie zrobić na dworze jakąś ładną fotkę (nie bić)

Tak przed:

I po:

Musze jeszcze go poprawić trochę bo na koniec jak mu włoski na głowie obcinałam to się już wiercił ;/
Wszystko zajęło mi jakieś 5 godzin (piątek 2 godziny dzisiaj 3 XD)

Posted

Hej! :multi: dawno nas nie bylo :oops: ale was u nas tez dawno nie bylo :mad::diabloti:.
ale ci maluszek wyrósl :loveu:. sliczniasty :) .
i fajnie go obcielas :cool3:. ale przed bardziej mi sie podoba :diabloti: ale to, dlatego ze lubie kudlacze :D
Wymiziaj :loveu:

Posted

A już się bałam opinii XD

Pusiakowa mnie też się podobają puchacze ale mały się tak męczy w upały że to jedyne rozwiązanie :D
Za to teraz ma taki fajny meszek na grzbiecie :loveu:

Posted

Lepsza fotka obciachanego Odiego :D

Mamy kilka fotek Suny z dzisiejszego spacerku, ostatnio nie mogła sobie pobiegać bo dużo zwierzyny po polach łazi ale tak mi się jej szkoda zrobiło że ją dzisiaj puściłam i o dziwo nie ganiała tych pięciu sarenek które widziałam XD Ale za to wróciła brudna i szczęśliwa :D