Becia66 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Witaj Koksa, jutro będzie spacerek.....:lol: Quote
Becia66 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Koksuniu kochana swiatełko w tunelu widać dla ciebie :lol::crazyeye:....oby to była prawda, oby to była twoja ostatnia noc w schronisku....:modla::kciuki: Quote
izzie1983 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jak zwykle trzymam kciuki. Kurcze, dopiero wieczorem się dowiem co i jak, bo mnie jutro cały dzień nie ma :-( Quote
Becia66 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 A więc zawiadamiam wszystkich uroczyście że w dniu dzisiejszym Koksa pojechała do nowego domku do Gdańska......:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Razem z nią pojechał terierkowaty Dżekuś bez jednego oczka którego smutna historia jest na watku Neczki...:lol: Trafili do świetnego domku pod lasem na obrzeżach Gdańska, a przede wszystkim do wielkiego serca osób które im ten domek dały...:loveu::loveu::loveu: Koksuniu kochana, ten domek należał ci się od dawna, bądż szczęśliwa nasza cudna już zawsze....:multi: Ze swoją nową Panią już po opuszczeniu schroniska....:loveu: Quote
żaba88 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Widać że podróż psiaki mają nocą. Teraz Beciu opowiadaj jak to zrobiłaś! Quote
Becia66 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 żaba88 napisał(a):Widać że podróż psiaki mają nocą. Teraz Beciu opowiadaj jak to zrobiłaś! Żabciu za dużo pisania, powiem przy najbliższej sposobności....;) A ze schroniska z Neczką wyjechałyśmy faktycznie dopiero o godz.20 ale przeszczęsliwe i wzruszone do głębi.....:loveu: Ryczałyśmy obejmując się kiedy łepek Koksy ze sterczącymi uszyskami i wpatrzony w nas za szyby samochodu oddalał sie od nas coraz szybciej ....eeeech, cudne to wszystko było.......:great: Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Moje Tochaaaane Ciotki :Rose::Rose::Rose::Rose: Jej Koksuniu i Dżekusiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Neczka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Beciu, jaktam Koksunia w nowym domku ? Przyzwyczaiła się już troszkę... zapomniałam wczoraj zapytać :roll: Quote
Becia66 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Koksunia czuje sie wysmienicie i o dziwo uwielbia siedzieć w domu. Śpi przy łóżku p.Beaty a w nocy lizała ja po rękach. I oczywiście cały czas podaje łape...:evil_lol: Wychodzi sama na ogród i szybko wraca do domu , a na spacerkach chodzi przy nodze zdyscyplinowana jak zwykle....:loveu::loveu::loveu: Quote
izzie1983 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ale wieści... Super :multi::multi::multi: Quote
mru Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a jednak ktoś natychmiast pokochał ;) :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Neczka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Beciu, co u Koksuni, przyzwyczaiła się już do nowego domku ? :roll: Quote
Becia66 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Nowe wieści z domu Koksi przyszły.....:multi::multi::multi: :loveu::loveu: ,,Beatka, w załączeniu przesyłam Ci fotki Koksi, jest ich niewiele, ale obiecuję poprawić się. Poza tym nie wiem dlaczego, ale nasza pupilka nie lubi błysków fleszy- odwraca głowę, albo zwyczajnie przemieszcza się w inne miejsce jeśli jest w ruchu. Ma swoje legowisko- tam sobie odpoczywa kiedy zostaje sama w domu, albo jeśli mamy gosci. Bo kiedy jesteśmy w domu leży koło nas (pod stołem, na dywanie, na podłodze, aby jak najbliżej ludzi). Nocą najczęściej śpi z nami w łóżku zwłaszcza wtedy, kiedy był z nami znaleziony kundelek. Lubi być głaskana po brzuszku, zakłada łapy, aby tylko mieć z nami konktakt. Taka jest kochana :)'' :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts