Jump to content
Dogomania

Koksa z Orzechowców do natychmiastowego pokochania - MA DOM !!!.

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc zawiadamiam wszystkich uroczyście że w dniu dzisiejszym Koksa pojechała do nowego domku do Gdańska......:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Razem z nią pojechał terierkowaty Dżekuś bez jednego oczka którego smutna historia jest na watku Neczki...:lol: Trafili do świetnego domku pod lasem na obrzeżach Gdańska, a przede wszystkim do wielkiego serca osób które im ten domek dały...:loveu::loveu::loveu: Koksuniu kochana, ten domek należał ci się od dawna, bądż szczęśliwa nasza cudna już zawsze....:multi:

Ze swoją nową Panią już po opuszczeniu schroniska....:loveu:

Posted

żaba88 napisał(a):
Widać że podróż psiaki mają nocą. Teraz Beciu opowiadaj jak to zrobiłaś!

Żabciu za dużo pisania, powiem przy najbliższej sposobności....;) A ze schroniska z Neczką wyjechałyśmy faktycznie dopiero o godz.20 ale przeszczęsliwe i wzruszone do głębi.....:loveu: Ryczałyśmy obejmując się kiedy łepek Koksy ze sterczącymi uszyskami i wpatrzony w nas za szyby samochodu oddalał sie od nas coraz szybciej ....eeeech, cudne to wszystko było.......:great:

Posted

Koksunia czuje sie wysmienicie i o dziwo uwielbia siedzieć w domu. Śpi przy łóżku p.Beaty a w nocy lizała ja po rękach. I oczywiście cały czas podaje łape...:evil_lol: Wychodzi sama na ogród i szybko wraca do domu , a na spacerkach chodzi przy nodze zdyscyplinowana jak zwykle....:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Nowe wieści z domu Koksi przyszły.....:multi::multi::multi: :loveu::loveu:

,,Beatka,
w załączeniu przesyłam Ci fotki Koksi, jest ich niewiele, ale obiecuję poprawić się.
Poza tym nie wiem dlaczego, ale nasza pupilka nie lubi błysków fleszy- odwraca głowę, albo zwyczajnie przemieszcza się w inne miejsce jeśli jest w ruchu.
Ma swoje legowisko- tam sobie odpoczywa kiedy zostaje sama w domu, albo jeśli mamy gosci.
Bo kiedy jesteśmy w domu leży koło nas (pod stołem, na dywanie, na podłodze, aby jak najbliżej ludzi).
Nocą najczęściej śpi z nami w łóżku zwłaszcza wtedy, kiedy był z nami znaleziony kundelek.
Lubi być głaskana po brzuszku, zakłada łapy, aby tylko mieć z nami konktakt. Taka jest kochana :)''

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: