Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kupiłam algi i mieszanke ziołową, ale mój wybrzydzacz nie chciał zabardzo jeść karmy jak je wyczuł, teraz dodaję je do wypiekanych smaczków, wtedy zjada :razz:
trudno mi więc mówić o jakimkolwiek efekcie
ale na forum Krakvetu ogólnie są zachwyceni algami (niezależnie od marki)

• 3 weeks later...
Posted

dostałam próbki, ale ani granulki, ani płatki psiakowi nie podeszły :shake:
klapa na całej linii
wręcz kiedy podałam płatki mój pies spojrzał na mnie jak na idiotkę :cool3:

Posted

Mój też tak zrobił jak mu podałem pierwszą próbkę płatkową :) On zawsze był na suchym... ale po paru minutach podszedł do miski ponownie obwąchał i wciągnął wszystko, micha czysta ;) to była karma jagnięcina z ryżem ;)

Posted

moja patki wciagnela raz dwa - ale z tym problemu nie ma nigdy - a granule uzywam na spacerze jako nagrody i odrazu leci do mnie jak wolam:lol:
Chociaz nadal nie mam zaufania, zeby zakupic worek - jakos tak...bez przekonania

Posted

mój pies znów mnie zaskoczył
wcześniej nawet nie wział do paszczy jednej granulki Koebersa, tylko obwąchiwał nieufnie. próbowałam kilka razy, bezskutecznie...
a dziś podalam mu jako nagrody całą próbną saszetkę Supermix GJ :crazyeye:

• 2 weeks later...
Posted

my kończymy już drugi 25 kg worek Auslese i jesteśmy bardzo zadowoleni:p Moej psisko wylizuje miske dopoki nie zacznie sie błyszczeć a ja mam problem z głowy odnosnie jego wybrzydzania:roll: sierść ok kupy też, brak smrodków i łupieżu:cool3:

Posted

apcik napisał(a):
my kończymy już drugi 25 kg worek Auslese

czy ja dobrze czytam na stronie, ze dla psa 35-45 kg trzeba dawac 3 miarki karmy, z czego:

W tabeli podano ilość karmy na 1 posiłek (miarka = mała filiżanka do kawy ok. 200 cl) Podaną ilością karmić 2 razy dziennie. Karmę zalać wodą, zamieszać i po 2–3 minutach podawać. 1 miarka mieści ok. 100g karmy.

Czyli - 600 gram?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: toz to ogromna ilosci:roll:

Posted

Agnes napisał(a):

Czyli - 600 gram?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: toz to ogromna ilosci:roll:

Hmmm 600 gram dla psa 40 kg to chyba nie jest ogromna ilość:shake:
Moja suka 60 kg zjada prawie 1 kg karmy dziennie (jeśli je tylko karmę)

Posted

Lady_Park napisał(a):
karma@koebers.com.pl =>wyslijcie im maila z prosbą o bezpłatne probki a w ciągu tygodnia dostaniecie 8 woreczkow po 100 gram kazda:multi:

Wysłałam maila z prośbą o próbki :)
I mam cichą nadzieję, że moją prośbę spełnią :)

bo jestem coraz bardziej na tak dla tej karmy
a nie chce kupować wielkich worów, bo nie wiem czy posmakują moim 2 kg ozdóbkom ;)

Posted

Ja mam gryfoniki i yorki kilka dni temu dostalam probki i wszystkie zostaly zjedzone ze smakiem.Auslese i SupermixGJ oraz 23M/karmy do namaczania/ psiaki wylizaly miski do czysta.Jadly rowniez ze smakiem Astora drobne kruche granulki.
Karme zamowilam.

Posted

myśle, że karma posmakuje twoim miniaturką:cool3:
skoro moje psisko zjadlo już 50kg teh karmy ze smakie to coś w tym musi być:p
wypróbowaliśy wszystko
począwszy od Royala- blee:mad:
eukanuba- najpierw ok potem blee
orijen- nie nie nie
acana- jeszce gorzej
bosch- tylko z rybą:razz:

wiec rano moje psisko dostaje Auslese a wieczorem chrupki z boscha, 2 razy w tyg cos ugotowanego:p
pierdkow brak, kupole pieeekne:loveu: siersc już nie taka matowa:cool3:

Posted

Bardzo mnie to cieszy, że kolejne pieski znakomicie tolerują tę karmę. :)
Ja obecnie jestem - raczej moje psy na royalu - chwale sobie go, jedzą chętnie, ale ta zawartość BHA - nie daje mi spokoju, zresztą która karma tego nie ma :roll:
O Kobers'ie dowiedziałam się przy okazji wystawy w Rzeszowie - bo dostałam ulotkę w liście. Informacje na ulotce bardzo kuszące i konkretne - i jeśli wszystko co tam pisali to prawda - to będę skakać z radości :multi: jak moje szatanki ją zaakceptują :)

Posted

MEGNUM napisał(a):
Hmmm 600 gram dla psa 40 kg to chyba nie jest ogromna ilość:shake:
Moja suka 60 kg zjada prawie 1 kg karmy dziennie (jeśli je tylko karmę)

to jest bardzo duzo - wg tabelek? lepsze karmy nie maja takiego dawkowania
Mam suke 40 kg wiec dokladnie wiem ile taki pies karmy najczesciej powinien dostawac - wg konkretnych karm oczywiscie.
60 kg a 40 kg to jest spora roznica - nie ma co porownywac

Posted

goldenniva napisał(a):
moja 45 kg suka dostaje dziennie 40 dag karmy i wcale nie jest chuda... wiec te 600gr...:crazyeye:

no to tlumacze ze 600 dla takiego psa to bardzo duzo i nikt mi nie wierzy:eviltong:

Posted

dostałam też próbki, dziewczynki wsunęły i płatkowe i grznulki, ale jakoś mnie nie przekonuje ta pasza :lol: jednak jak mówicie, że na sierść jest dobra... no zastanawiam się :roll: