Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja bym jechala z jedna suczka ze Slaska... Ale wyjazd mozliwy jedynie w piatek kolo poludnia. Wczesniej nie dam rady.. pracuje. I mam nadzieje ze da sie wrocic do poniedzialku rano mam na 10 do pracy. Wiec chetnie bym z kims do towarzystwa pojechala i taniej tez wychodzi droga. Cieczki nie bedzie zadnej. Teraz wlasnie konczy sie cieczka wiec spokojnie. Z tym ze licze na pomoc przy kierowaniu. I noclegi konieczne sa.

Posted

Ponawiam, mam miejsce w Mercedesie Vito z Rzeszowa: w bagazniku jada 2 bernenczyki, pies i suka, z tej racji do tylu tylko grzeczna, niecieczkujaca suka lub lagodny pies w klatce. Lub cos mniejszego na tylne siedzenie, wtedy plec obojetna (byle nie suka w cieczce).
Wyjazd w piatek rano, powrot w niedziele (bez zostawania na BISy)

Posted

[quote name='Gracjana']Ja szukam jak zwykle noclegu...:roll:
Jak ktos cos fajnego i taniego znajdzie to niech szybko daje znac!!!
4 osoby + 4 psy....

My spimy 25 km od Zagrzebia, zdecydowanie taniej:) niz w Zagrzebiu
tu masz linka
http://www.booking.com/hotel/hr/pansion-zagi.html?aid=306133;sid=40bbb2cef7adec54b8fe51abccd061c6;checkin=2008-11-27;checkout=2008-12-01

pokoj 3 osobowy - 3 noce 165 euro + doplaty za psy :angryy: wiec nie najgorzej:cool3:

My wyjeżdżamy wczesnym rankiem w piątek żeby na klubówke na wieczór zdażyc a powrot planujemy na poniedzialek:)