Russellka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja mam Competitony ale są już trochę "zadrapane" :cool3: Choć zadrapane to mało powidziane xP czy mocie może jakiś sposób na oczyszczanie dysków z tych ostrych miejsc po ząbkach? Próbowałam papierem ściernym ale on rysuje frisbee jeszcze bardziej... może to więcej trzeba pocierać? Nie wiem.. Quote
WŁADCZYNI Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Russellko pilniczkiem do paznokci proponuję najlepiej takim drobniutkim papierowym:cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 O, właśnie taki pilniczek to mi się niedługo przyda :diabloti:. Nie chce myśleć jak te dyski będą wyglądały po kilku treningach :-o :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 jak to papierowym pilniczkiem?? :lol: A może drobnoziarnisty papier ścierny? :cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Może być drobniutki papier, lub pilniczki (AVON ma dobre) drobno ziarniste Quote
Russellka Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 ok spróbuje ;) dzięki wielkie :cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dyski doszły, sprawują się świetnie - jeden już pęknięty troche :diabloti: Figo szybko się uczy, ale jeszcze nie skacze żeby złapać :razz: Quote
Recommended Posts