vpassione Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Od jakiego dysku zacząć frisbee z owczarkiem? Competition Standard, czy może Hyperflite SofFlite Disc? Czy może póki szczyl nie podrośnie stosować Hyperflite SofFlite Pup Disc? To taka informacja potrzebna na przyszłość ;) Quote
Russellka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja myśle że dla szczuna ONka dobry by był Hyperflite SofFlite Disc albo poprostu gumowy dysk z Trixie ;) Quote
dog_master Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ONek jest dosc duzy, imho dyski zwykle [nie male / mini / pup] beda okej. Hmm a materialowe albo Jawz? Softem sie z nim nie poszarpiesz, bo go pewnie od razu rozwali... Albo CS, tyllko, ze on jest mniej elastyczny. Quote
vpassione Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Mówiąc "owczarek" nie miałam na myśli niemieckiego - raczej myślałam o tych lżejszych, a konkretnie chodziło o belgijskiego potwora. Quote
Cimi Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Yuli, Ty jesteś z Chorzowa albo tych okolicych - dobrze kojarzę :cool3: ? Jeśli chcesz możesz przyjechać kiedyś do Gliwic to pokażemy Ci z Goddy talerze ;). Quote
vpassione Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Cimi napisał(a):Yuli, Ty jesteś z Chorzowa albo tych okolicych - dobrze kojarzę :cool3: ? Jeśli chcesz możesz przyjechać kiedyś do Gliwic to pokażemy Ci z Goddy talerze ;). Zgadza się. No, nad przyjazdem pomyślę(chciałam wpaść podczas tego seminarium 13.03, ale nie da rady). Dziękuje za propozycje, na pewno skorzystam :multi: Quote
Recommended Posts