ryjkomanka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Właśnie pomyliłam się przy wypełnianiu formularza. Jednak zauwazylam to po fakcie :roll: Pomylilam sie przy miesiacu urodzin. Co w takim wypadku powinnam zrobic? Wyslac nowy formularz? Quote
asiol Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Na maila zawsze dochodzi potwierdzenie przyjęcia psa- podają tam maila, gdzie zgłaszać pomyłki czy coś takiego. Myślę, że jak tam napiszesz to będzie ok ;) Quote
Kaya Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tak jak mowi Asiol ja też keidyś się pomyliła wysłałam maila z prosbą poprawki i potem po jakimś czasie zadzwoniłam by się upewnić ze napewno poprawili :) Quote
ryjkomanka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 tak tez zrobiłam, wysłałam zadzwoniłam wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) dotyczylo to wrocławia stad te moje nerwy :D a wniosek na przyszłosc nie wypelniac formularzy po 22 :P Quote
asiol Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Też będziemy we Wrocławiu :P Swoją drogą na formularzu zaznaczyłam, że przydomek jest przed imieniem, a w potwierdzeniu doszło na odwrót :P Wysłałam poprawkę, zobaczymy co będzie w katalogu :) W Gorzowie zamiast FEST HANIBAL, był Fea Hanibal xD Quote
Jogurt Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Za to z basseciego forum facet zglaszal psa na wystawe do niemiec- pies nazywa sie Aron Sfora Wuja Krzycha, a niemcy zrobili literowke i zamiast "W" wpisali "H" :lol::lol::lol: Ciekawy przydomek wyszedl ;) Quote
asiol Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :lol: :lol: :lol: Przy tym to pomyłka z Gorzowa to pryszcz... A jak się zakończyło? Zostało przez H? Quote
Jogurt Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Szczerze nie znam zakonczenia :lol: Ale tu mozecie poczytac: http://forum.bassety.pl/viewtopic.php?t=219 Quote
Recommended Posts