Jump to content
Dogomania

Maciupka PANTERKA sunia jak ratlerek / charcik POJECHAŁA DO DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Panterka już odrobaczona i odpchlona ;)
Jeśli nie mam adnotacji w ksiązeczce zdrowia to zawsze w pierwszym, drugim dniu profilaktycznie podaję środki na odrobaczenie i odpchlenie.

To ciachniemy Panterkę zaraz po weekendzie.
Im szybciej tym lepiej, bo w każdym momencie może dostać cieczki :roll: coś ją Dest dzisiaj bardzo obwąchiwał :roll:

Tak przypuszczalam, ze masz swoje procedury Mureczko :lol:
Profilaktyka jest najwlasciwsza, wiadomo, ze z robalami psiak zle sie czuje.

Szczeniaki Panterki juz mialy ponad 2 miesiace, znalazly dom, obydwa jamnikowate szczylki mieszkaja w jednym domu. Wiec pewnie za niedlugo Panterka moze miec cieczke. Trzeba wiec ciachac bez zastanowienia :fadein:

Posted

Noo, ja myślę, że taka słodzizna to długo u nas nie pobędzie ;) Trzeba szybko ciachać, żeby była gotowa do adopcji :cool3:

A tu Panterka z ostrzyżonym Destem ;)

Posted

Fajne zdjecia, widzialam na watku Desta....Panterka to rzeczywiscie maciupinka. Trza ciachac, bo na allegro sa juz obserwatorzy, a wejsc od wczoraj jest bardzo duzo.

Posted

Mam taka nadzieje, bo pewnie wezme do hoteliku kolejne bide z boksu :lol:

Bylam na watku hotelikowym i jestem dumna z calej naszej druzyny, ktora oplaca pobyt mieleckich bezdomniakow, juz tyle psiakow znalazlo domy :multi:
Robimy dobrą robote :klacz: Wiele z tych psiakow wyciagnietych do dzisiaj tkwiloby w boksach, a tak to przedobra opieka, komplet informacji, super zdjecia, filmiki daja psom szanse.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mam taka nadzieje, bo pewnie wezme do hoteliku kolejne bide z boksu :lol:

Bylam na watku hotelikowym i jestem dumna z calej naszej druzyny, ktora oplaca pobyt mieleckich bezdomniakow, juz tyle psiakow znalazlo domy :multi:
Robimy dobrą robote :klacz: Wiele z tych psiakow wyciagnietych do dzisiaj tkwiloby w boksach, a tak to przedobra opieka, komplet informacji, super zdjecia, filmiki daja psom szanse.

ja po cichutku Wam kibicuje i jestem pełna podziwu :loveu:
A Panterka to moja ulubienica! :multi:

Posted

Malagos, dziekujemy za dobre slowo :p

Staramy sie jak umiemy, jest nas kilka osób, ale odpukac jakos nam idzie, oby tak dalej :kciuki: Dobrze, ze Murka otwarla hotelik :multi:

Posted

O ktorej godzinie ??? Nie mam jutro szefa, bede trzymac kciuki bez przeszkod.

Murko, Panterka w schronisku na pewno nie mogla sie dopchac do jedzenia, teraz sobie odbija te czasy. No i wczesniej tez nie wiadomo gdzie sie blakala, oszczenila sie jako bezdomna :shake:

Posted

Umówieni jesteśmy na ok. 15.00.
Znając dziewczyny to wszystko odbędzie się bez problemów :p

A z jedzeniem to musimu uważać, bo nim się obejrzymy to te chude łapinki nie będą mogły udźwignąć reszty cialka :lol:

Posted

Bardzo możliwe ,że będę miała dom dla suni . Poproszono mnie o sprawdzenie domu dla innego pieska . Piesek okazał się za duży . Pani mieszka w Warszawie w bloku ( bardzo blisko mnie ) . Jest pracująca emerytką . W domu są 4 koty . Przygotowałam sobie jeszcze 2 kandydatury z dogo . Jeden to Koszałek a drugi to piesek z Ostródy , którego właściciel zginął w wypadku . Jestem umówiona na jutro na 18:00 .
Czy mogłabym poprosić kopię umowy adopcyjnej ,ponieważ chciałam Pani pokazać .

Posted

Murka ma umowy in blanco ze schroniska. Ja tez powinnam miec w domu, ale takie normalne jak z dogo, nie schroniskowe.

Trzymamy kciuki za jutrzejsza wizyte, zeby sie jakas bida spodobala :kciuki:

Posted

Jo37, podaj mi mail, to prześlę Ci skan umowy ;)

Ulka, w odniesieniu do maila: Panterka super znosi samotność w domu, nic nie niszczy, czasem troszkę popiskuje.