terra Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Panterka w górę:multi: Teraz wszystkie koty wychudzone przez to ganianie za myszorkami. Quote
Ulka18 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Murka napisał(a):Panterka już odrobaczona i odpchlona ;) Jeśli nie mam adnotacji w ksiązeczce zdrowia to zawsze w pierwszym, drugim dniu profilaktycznie podaję środki na odrobaczenie i odpchlenie. To ciachniemy Panterkę zaraz po weekendzie. Im szybciej tym lepiej, bo w każdym momencie może dostać cieczki :roll: coś ją Dest dzisiaj bardzo obwąchiwał :roll: Tak przypuszczalam, ze masz swoje procedury Mureczko :lol: Profilaktyka jest najwlasciwsza, wiadomo, ze z robalami psiak zle sie czuje. Szczeniaki Panterki juz mialy ponad 2 miesiace, znalazly dom, obydwa jamnikowate szczylki mieszkaja w jednym domu. Wiec pewnie za niedlugo Panterka moze miec cieczke. Trzeba wiec ciachac bez zastanowienia :fadein: Quote
Ulka18 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Panterka ma juz dwoch obserwatorow na allegro. Quote
Murka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Noo, ja myślę, że taka słodzizna to długo u nas nie pobędzie ;) Trzeba szybko ciachać, żeby była gotowa do adopcji :cool3: A tu Panterka z ostrzyżonym Destem ;) Quote
Ulka18 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Fajne zdjecia, widzialam na watku Desta....Panterka to rzeczywiscie maciupinka. Trza ciachac, bo na allegro sa juz obserwatorzy, a wejsc od wczoraj jest bardzo duzo. Quote
Agnie Koty Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ależ ona subtelna! :lol: Taka efemeryczna! Quote
Ulka18 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Panterka wita sie ze wszystkimi Ciociami :hand: Quote
terra Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To kiedy Panterka będzie sterylizowana? Maleństwo pewnie nie zagrzeja miejsca w hoteliku. Quote
Ulka18 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Mam taka nadzieje, bo pewnie wezme do hoteliku kolejne bide z boksu :lol: Bylam na watku hotelikowym i jestem dumna z calej naszej druzyny, ktora oplaca pobyt mieleckich bezdomniakow, juz tyle psiakow znalazlo domy :multi: Robimy dobrą robote :klacz: Wiele z tych psiakow wyciagnietych do dzisiaj tkwiloby w boksach, a tak to przedobra opieka, komplet informacji, super zdjecia, filmiki daja psom szanse. Quote
agusiazet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Święte słowa Ulka18, święte!!! I ile jest potem satysfakcji, ze w tym psim szczęściu maczaliśmy palce:) Quote
malagos Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ulka18 napisał(a):Mam taka nadzieje, bo pewnie wezme do hoteliku kolejne bide z boksu :lol: Bylam na watku hotelikowym i jestem dumna z calej naszej druzyny, ktora oplaca pobyt mieleckich bezdomniakow, juz tyle psiakow znalazlo domy :multi: Robimy dobrą robote :klacz: Wiele z tych psiakow wyciagnietych do dzisiaj tkwiloby w boksach, a tak to przedobra opieka, komplet informacji, super zdjecia, filmiki daja psom szanse. ja po cichutku Wam kibicuje i jestem pełna podziwu :loveu: A Panterka to moja ulubienica! :multi: Quote
Ulka18 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Malagos, dziekujemy za dobre slowo :p Staramy sie jak umiemy, jest nas kilka osób, ale odpukac jakos nam idzie, oby tak dalej :kciuki: Dobrze, ze Murka otwarla hotelik :multi: Quote
Murka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Sterylizacja Panterki jutro! Straszliwa łakomczuszka z tej Panterki :lol: Quote
Ulka18 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 O ktorej godzinie ??? Nie mam jutro szefa, bede trzymac kciuki bez przeszkod. Murko, Panterka w schronisku na pewno nie mogla sie dopchac do jedzenia, teraz sobie odbija te czasy. No i wczesniej tez nie wiadomo gdzie sie blakala, oszczenila sie jako bezdomna :shake: Quote
Murka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Umówieni jesteśmy na ok. 15.00. Znając dziewczyny to wszystko odbędzie się bez problemów :p A z jedzeniem to musimu uważać, bo nim się obejrzymy to te chude łapinki nie będą mogły udźwignąć reszty cialka :lol: Quote
terra Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Biedula, może nie dojadała, gdy miała szczeniaki, to teraz uzupełnia żelazne rezerwy. Myślę, że takie objadanie się minie. Quote
Murka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ja jeszcze dziś porobię plakaciki Panterce i jutro TZ zostawi w lecznicy w Stalowej Woli. Beatka miewa chętnych na takie ciupeństwa :cool3: Quote
Ulka18 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To super :klacz: Taka maciupenka Panterka nadaje sie idealnie do bloku. Czyli jutro trzymamy kciuki o 15 :kciuki: Quote
terra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A tymczasem cioteczki podrzucą wątek, moze ktoś pokocha Panterkę od pierwszego wejrzenia. Quote
agusiazet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Trzymamy kciuki, choć wiemy, że wszystko będzie dobrze!!! Quote
Ulka18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja tez :kciuki: Na pewno wszystko bedzie dobrze :p Quote
Jo37 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bardzo możliwe ,że będę miała dom dla suni . Poproszono mnie o sprawdzenie domu dla innego pieska . Piesek okazał się za duży . Pani mieszka w Warszawie w bloku ( bardzo blisko mnie ) . Jest pracująca emerytką . W domu są 4 koty . Przygotowałam sobie jeszcze 2 kandydatury z dogo . Jeden to Koszałek a drugi to piesek z Ostródy , którego właściciel zginął w wypadku . Jestem umówiona na jutro na 18:00 . Czy mogłabym poprosić kopię umowy adopcyjnej ,ponieważ chciałam Pani pokazać . Quote
Ulka18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Murka ma umowy in blanco ze schroniska. Ja tez powinnam miec w domu, ale takie normalne jak z dogo, nie schroniskowe. Trzymamy kciuki za jutrzejsza wizyte, zeby sie jakas bida spodobala :kciuki: Quote
Murka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Jo37, podaj mi mail, to prześlę Ci skan umowy ;) Ulka, w odniesieniu do maila: Panterka super znosi samotność w domu, nic nie niszczy, czasem troszkę popiskuje. Quote
Ulka18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Murka, dzieki za informacje :p A zmierzylas Panterke od podlogi po czubek glowy :cool3: Nie wiem jakie duze sa dzieci u tej pani z allegro, ale wymagania widac spore. Quote
Recommended Posts