Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oglądacie tę serię?

Ja jeszcze nie widziałam ani jednego odcinka, bo pora mi kompletnie nie pasuje :(

Warto przedkładać obowiązki i zobaczyć ten film czy można sobie odpuścić? :roll: :wink:

Posted
nice tak w ogóle dziękuję za zdjęcia akit z Krosna :)

Proszę bardzo.Właściciele byli bardzo sympatyczni.Akurat czekali na fianały rozłożeni obok nas, to miał nam kto manatków przypilnować :D

a warto oglądać?

Myśle, ze tak,chociażby dla rozrywki.W którymś tam odcinku zauważyłam, ze ONy w USA wystawia się w ruchu przy nodze, w ogole nie ciągną. :roll:

Posted
nice tak w ogóle dziękuję za zdjęcia akit z Krosna :)

Proszę bardzo.Właściciele byli bardzo sympatyczni.Akurat czekali na fianały rozłożeni obok nas, to miał nam kto manatków przypilnować :D

a warto oglądać?

Myśle, ze tak,chociażby dla rozrywki.W którymś tam odcinku zauważyłam, ze ONy w USA wystawia się w ruchu przy nodze, w ogole nie ciągną. :roll:

czyli Ci z USA są jednak troche normalni :p

Są sympatyczni owszem, ale zdjęć BU to sie doprosić nie mogłam :p

Posted

Sunia ładna.Tylko miałam takie wrażenie, ze nie była wykąpana, tymbardziej, ze ona jest biała. :roll: Widać było, ze jest młodziutka, ponieważ przydałoby się jej troche masy :wink: A tak ogólnie pieski sympatyczne.Tylko jakoś później moja lisica im sie nie spodobała, a na początku nei było problemu.A w ogóle ile zdjec dostałas? :wink:

Posted

2 @ zdjęć.

Sunia owszem troche jasna, jak była młodsza była ciemniejsza.

A co do tego że im sie Twoja Kilo nie spodobała, to niestety nie wiem czy Anacie by sie teraz spodobała. Pierwsze starcie ma już za sobą. Anatka ma strupki na uchu, a druga suka dziure na wylot na szyji, naderwane uszko i kilka strupków na głowie :/

Posted

w Rzeszowie to my sie widziałysmy w sumie b krótko. Dostałam 2 emaile zdjęć (nie pamietam ile ich razem było)

nice zapraszam na grupe V, galeria akit :)