basia Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Oglądacie tę serię? Ja jeszcze nie widziałam ani jednego odcinka, bo pora mi kompletnie nie pasuje :( Warto przedkładać obowiązki i zobaczyć ten film czy można sobie odpuścić? :roll: :wink: Quote
Agappe Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 a ja znowu zapomniałam o tym!! :( był już chyba temat o tym programie i wszyscy zachwalali. Quote
rysiczka Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Program dosc przyjemny tylko jak dla mnie zbyt krotki. :cry: Quote
basia Posted August 2, 2004 Author Posted August 2, 2004 Nie trafiłam na taki temat, no ale ostatnio mnie nie było :-? Wiecie może czy są powtórki i kiedy? Quote
Agappe Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 a są powtórki?? chyba nie ma? ryciaczka trwa program trwa 30min czy 60min?? Quote
nice_girl Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Mysle, że to będzie podobnie jak z tymi programami o rasach psów - seria będzie lecieć w kólko :wink: Program trwa 30 minut, w jeden dzien są dwa programy pod rząd :wink: Quote
Agappe Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 nice tak w ogóle dziękuję za zdjęcia akit z Krosna :) Quote
nice_girl Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 nice tak w ogóle dziękuję za zdjęcia akit z Krosna :) Proszę bardzo.Właściciele byli bardzo sympatyczni.Akurat czekali na fianały rozłożeni obok nas, to miał nam kto manatków przypilnować :D a warto oglądać? Myśle, ze tak,chociażby dla rozrywki.W którymś tam odcinku zauważyłam, ze ONy w USA wystawia się w ruchu przy nodze, w ogole nie ciągną. :roll: Quote
Agappe Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 nice tak w ogóle dziękuję za zdjęcia akit z Krosna :) Proszę bardzo.Właściciele byli bardzo sympatyczni.Akurat czekali na fianały rozłożeni obok nas, to miał nam kto manatków przypilnować :D a warto oglądać? Myśle, ze tak,chociażby dla rozrywki.W którymś tam odcinku zauważyłam, ze ONy w USA wystawia się w ruchu przy nodze, w ogole nie ciągną. :roll: czyli Ci z USA są jednak troche normalni :p Są sympatyczni owszem, ale zdjęć BU to sie doprosić nie mogłam :p Quote
Gacka Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 a powiedzcie mi o której godzince i w jakie dni leci ten cykl? Pieknie dziekuje!!! Quote
nice_girl Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Ten program leci w każdy poniedziałek od 17 do 18 :wink: Daria, No ale przynajmniej masz ode mnie :wink: Quote
Agappe Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 a jak CI sie sunia podobała??? Za wyjątkiem tego że okulała? Quote
nice_girl Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Sunia ładna.Tylko miałam takie wrażenie, ze nie była wykąpana, tymbardziej, ze ona jest biała. :roll: Widać było, ze jest młodziutka, ponieważ przydałoby się jej troche masy :wink: A tak ogólnie pieski sympatyczne.Tylko jakoś później moja lisica im sie nie spodobała, a na początku nei było problemu.A w ogóle ile zdjec dostałas? :wink: Quote
Agappe Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 2 @ zdjęć. Sunia owszem troche jasna, jak była młodsza była ciemniejsza. A co do tego że im sie Twoja Kilo nie spodobała, to niestety nie wiem czy Anacie by sie teraz spodobała. Pierwsze starcie ma już za sobą. Anatka ma strupki na uchu, a druga suka dziure na wylot na szyji, naderwane uszko i kilka strupków na głowie :/ Quote
nice_girl Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 2 @ zdjęć. Czyli tylko 2 ? :o:A moze 20? W sumie to w Rzeszowie Anata nic nie miałam do Klio :wink: No, ale teraz pewnie wydoroślała i nabrała pewności siebie :roll: Quote
Agappe Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 w Rzeszowie to my sie widziałysmy w sumie b krótko. Dostałam 2 emaile zdjęć (nie pamietam ile ich razem było) nice zapraszam na grupe V, galeria akit :) Quote
Recommended Posts