vena&vivi Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Witamy wszystkich :multi:Przedstawię moje stadko w kolejności w jakiej do nas dochodziły. Cola 8 letnia kundelka modelka Prawie 2 latka Obsesja dożyca zwana Klopsikiem;) oraz Odi 1,5 starszy jej kompan zabaw i złodziej smakołyków:evil_lol: Jako ostatni zamieszkał z nami Gravis kanaropodobny:lol: 8-latek - najgrzeczniejszy z całej gromadki.(na zdjęciu z tatusiem moim) Quote
Talia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 vena&vivi napisał(a):Moje mrówki z Talią :megagrin::megagrin::megagrin: Mogę Ci podesłać pare fotek, albo od razu wstawić ;) Mam kilka Odiego, Gravisa i mojej ulubienicy ;). Najmniej mam Obsesji. Quote
vena&vivi Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Talia. napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin: Mogę Ci podesłać pare fotek, albo od razu wstawić ;) Mam kilka Odiego, Gravisa i mojej ulubienicy ;). Najmniej mam Obsesji. Wstawiaj sama, co ja się będe męczyć:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 aaaa nie wiem kto jest kto :mdleje: Obydwoje są boscy :loveu::loveu::loveu::loveu: więcej więcej więcej :multi::multi::multi::multi: Quote
Rinuś Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='vena&vivi']Obsika nie poznajesz:mad: yyy no jakby to powiedzieć :roll::evil_lol: Quote
Talia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Rinuś']yyy no jakby to powiedzieć :roll::evil_lol: Odi ma wiecej czerni na pyszczku, ma ciemne uszy i ciemniejszą końcówkę ogona no i duuuzy łepek. Quote
Talia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Jutro dam nowe fotki...bo dzis juz nie zdarze jutro tak po południu pewni ;) Bo rano do fryza Quote
moon_light Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ale z odiego się zrobił BYK ogromny :crazyeye:. Niesamowicie wielki paker :cool3: Quote
vena&vivi Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Bo my sobie spacerujemy, biegamy, fruwamy, gramy w noge tylko nie pływamy do Dondoś średnio lubi jak do woda po jajkach podmywa:evil_lol::p Łepek kochany i często zafafluniony:eviltong: Quote
moon_light Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Sliczny:loveu:. My też biegamy fruwamy, chętnie byśmy popływali ale... nie ma gdzie :shake::-(. Na mazurach z wody nie wychodził.. co tak zdjec skąpisz , i po jednym dozujesz :eviltong: Quote
vena&vivi Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Dla podtrzymania napięcia jak w filmie:loveu: Widzisz Figaro urodzony pływak i tancerz jest, a Odi mistrz piłki nożnej - Euro2012 jest jego. Hop do pańci W zaprzęgu Luzak:loveu: i ciapa Quote
Rinuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 To ja też dodam fotki ale Obsesji :loveu: :loveu: Śpioch :diabloti: Quote
vena&vivi Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Za foty dziękuje za śpiocha:mad: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='vena&vivi']Za foty dziękuje za śpiocha:mad: :evil_lol: Dobrze, że pogoda do dupy :diabloti: ale i tak ide zaraz zpsem na rower..musze go jednak wybiegac...:shake: Quote
vena&vivi Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Moje zjadły i dwie godziny kimono a spacer później może się poprawi bo jak nie:mad: Ziewamy szeroko Quote
szachrajka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 witajcie miła sforo torunska tu sforka z solca :):multi: masz piekne stado Aniu Quote
vena&vivi Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 szachrajka napisał(a):witajcie miła sforo torunska tu sforka z solca :):multi: masz piekne stado Aniu Mam nadzieje, że niedługo nasze stadka połączą się w zabawie:evil_lol: Quote
Okamia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ale masz świetne mini ZOO :evil_lol: Dwa kunie... Kanarek... pies i dwa tygrysy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczne fotki tylko czemu ich tak mało?? Quote
vena&vivi Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Za czarnulem dożki sznurem Szukam Pańci - gdzie ona się podziała Radarek Quote
zaba14 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 witam :) fajne stadko ;) tylko prosze nie dyskryminowac kanarka :P bo cos malo jego zdjec, i czarnulka rowniez.. :cool3: Quote
Recommended Posts