michau Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 według tej strony to zawody odbywają się tylko w sobotę... Szkoda, bo chciałem przyjść jako widz w niedzielę. Quote
geny80 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 w niedziele sa finaly. Kliknij w final krajowy, wyskoczy program na niedziele. Plan czasowy zawodów: 10:00 Super Minidistance 1 Runda 11:00 Freestyle Young Dogs 11:30 Freestyle Open 13:00 Minidistance Young Dogs, Open 14:00 Zabawa - Skok wzwyż dla psów z.. Jackiem Wszołą! 15:00 Freestyle Young Dogs - Finał 15:30 Super Minidistance - Finał 16:15 Freestyle Open - Finał Quote
zakla Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 http://umold.meteo.pl/gpp/data/2008Sep04_06_row26_col12_pl.png prognoza pogody na sobote, zapowiada sie kiepsko...:shake: Quote
BooBC Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Z ta pogodą to bardzo nie fajnie :-( :shake: . Ja dziś o 22:30 już jadę :) . Do zobaczenia na polach :) . Quote
BooBC Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Może komuś się przyda :) : Ja idę na pociąg :). Quote
michau Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 geny80 dzięki za info :D Powodzenia startującym zawodnikom !! :) Quote
zakla Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wezcie parasole przeciwsloneczne, filtry i mnostwo picia- jutro temperatura ma przekraczac 30 stopni, juz o 9 zapowaidaja nam 20:shake: A do tego bardzo duszno i chmurkowato, oops. Quote
Olusia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ciekawe jak tam dogomaniakom poszło? Czekamy na wyniki ;) Quote
Bzikowa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja też czekam na relację z dziś! Miałam przyjść kibicować 'naszym' ale wygrało spanko... Ale na jutrzejszy finał się wybieram na 100%. :loveu: Quote
zakla Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Bylo fantastycznie, dzieki ogromne za super zabawe!:loveu: I gratulacje dla zwyciezcow- byliscie niesamowici:multi: My mocno tragicznie, zwlaszcza pierwsza runda free, wiec nie mamy sie czym chwalic (poza druga runda free ze 100% lapalnoscia:cool3:). Czekam z niecierpliwoscia na fotki mojej czekolady i filmy- wiem, ze mamy film z pierwszej rundy, ale moze ktos ma nasze mini i druga runde free? Quote
Aussie Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ja mogę podać tyle, co pamiętam. A pamiętam wyniki mojej rasy, czyli ozików, które wymiotły! :multi: W Openach startowały trzy aussie, bo niestety czwarty zgłoszony (Flesz) nie dojechał. I te trzy znalazły się w... pierwszej czwórce! Wygrali w absolutnie powalającym stylu, z bardzo wysoką punktacją: Wiesław i Lexus! :laola: :smilecol::Rose::Rose::Rose: Trzecie miejsce zajęły Justyna i Uma! :Rose::Rose::Rose: A czwarte (i specjalny bilet do finału krajowego) Marketa i Chuckie z Czech! :Rose::Rose::Rose: Drugi był któryś z licznych borderków, przepraszam, ale nie zapamiętałam :oops: Wybaczcie mi rasizm, ale... AUSSIES RULE!!! :ylsuper::ylsuper::ylsuper: :bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziś też będę im kibicować! :loveu: Quote
Olusia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Łaa, super, gratulacje dla ozików :multi::multi::multi: Quote
Ania&Psy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Byłam, widziałam, podziwiałam. Gratulacje raz jeszcze dla Wieśka i Lexusa, którzy są naprawdę niesamowici i najlepsi! Wasz występ oglądało się z naprawdę wielką przyjemnością. :) I wielkie gratulacje dla reszty występujących ozików. Wszyscy byliście super. :) Zdjęcia jakieś mam, ale z samych występów bardzo mało. Kiedyś wrzucę. Żałuję, że nie zostałam na finały, ale cóż. W przyszłym roku się zjawimy pooglądać. :) Quote
Aussie Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Widzę, że tutaj nikt nie zaraportował, więc piszę. Finały wygrali: Ania i Arsi (jednak borderek ;-)) - brawo, wielkie gratulacje!!! :klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose: Drugie miejsce: Justyna i Uma :loveu: - tym większe gratulacje, że dziewczyny dokonały tego prawie w ogóle ostatnio nie ćwicząc a Justyna prawie dosłownie "z dzieckiem przy piersi". No i dla mnie radość tym większa, że to nie tylko ozik, ale też siostra i hodowczyni mojej Asti :multi: Trzeci: Wiesław i Lexus - objawienie tego sezonu i tym większe gratulacje, że w bardzo krótkim czasie doszli do niesamowitych rezultatów. :multi: Tak więc dwa oziki stanęły na najwyższym podium DCDC :multi::cunao: Pamiętam też zwycięzców Young Dog - Alena i niesamowita parsoneczka Chipsi z Czech. Również wspaniałe widowisko! (Alena pokazała też taniec z każdym ze swoich tzrech psów osobno.) Dla wszystkich zwycięzców: :laola: Quote
bellatriks Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ogromne gratulacje dla wszystkich! Podziękowania dla zawodników oraz organizatorów za ekstra imprezę i wspaiałą atmosferę!! :multi: No a teraz czekam na zdjęcia:cool1: Fotografowie z bardzo dobrymi lustrzankami:cool3: dzisiaj nie śpią, zdjęcia proszę obrabiać:eviltong: Quote
ewka i haker Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 GRATULACJE to czekamy na zdjecia:) Quote
Olusia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Gratulacje dla wszystkich zawodników!! :multi: Teraz czekamy na zdjęcia :loveu: Quote
Mudik Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Brawa dla wszystkich, zwłaszcza dla Wiesława i Luxusa i dla Aleny i Chipsi,powaliła mnie jej muzyka Gumisie po czesku to jest GIT!!! I dołączam do czekających na fotki:lol::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Aussie Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Oh, yeah - miczki gumove! (za akcentem na ostatnią sylabę) będę wspominać długo! :ylsuper: Quote
zakla Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Tak, czeskie gumisie wymiataja:loveu: Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwyciezcow! Zwlaszcza dla ozikowcow oczywiscie:loveu: Czekamy na filmiki i fotki :D No i na wyniki! Quote
Kinia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Gratuluję wszystkim! I czekam na relację zdjęciową Quote
BooBC Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Było niesamowicie .... gratulacje dla wszystkich startujących. Oraz wielkie podziękowania dla Darka i reszty organizatorów !! To była kolejna super impreza frisbee !!! Quote
Recommended Posts