Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w niedziele sa finaly.
Kliknij w final krajowy, wyskoczy program na niedziele.
Plan czasowy zawodów:
10:00 Super Minidistance 1 Runda
11:00 Freestyle Young Dogs
11:30 Freestyle Open
13:00 Minidistance Young Dogs, Open
14:00 Zabawa - Skok wzwyż dla psów z.. Jackiem Wszołą!
15:00 Freestyle Young Dogs - Finał
15:30 Super Minidistance - Finał
16:15 Freestyle Open - Finał

Posted

Wezcie parasole przeciwsloneczne, filtry i mnostwo picia- jutro temperatura ma przekraczac 30 stopni, juz o 9 zapowaidaja nam 20:shake: A do tego bardzo duszno i chmurkowato, oops.

Posted

Bylo fantastycznie, dzieki ogromne za super zabawe!:loveu:
I gratulacje dla zwyciezcow- byliscie niesamowici:multi:
My mocno tragicznie, zwlaszcza pierwsza runda free, wiec nie mamy sie czym chwalic (poza druga runda free ze 100% lapalnoscia:cool3:).
Czekam z niecierpliwoscia na fotki mojej czekolady i filmy- wiem, ze mamy film z pierwszej rundy, ale moze ktos ma nasze mini i druga runde free?

Posted

Ja mogę podać tyle, co pamiętam. A pamiętam wyniki mojej rasy, czyli ozików, które wymiotły! :multi:
W Openach startowały trzy aussie, bo niestety czwarty zgłoszony (Flesz) nie dojechał. I te trzy znalazły się w... pierwszej czwórce!

Wygrali w absolutnie powalającym stylu, z bardzo wysoką punktacją:
Wiesław i Lexus! :laola: :smilecol::Rose::Rose::Rose:
Trzecie miejsce zajęły Justyna i Uma! :Rose::Rose::Rose:
A czwarte (i specjalny bilet do finału krajowego) Marketa i Chuckie z Czech! :Rose::Rose::Rose:
Drugi był któryś z licznych borderków, przepraszam, ale nie zapamiętałam :oops:

Wybaczcie mi rasizm, ale... AUSSIES RULE!!! :ylsuper::ylsuper::ylsuper:
:bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Dziś też będę im kibicować! :loveu:

Posted

Byłam, widziałam, podziwiałam. Gratulacje raz jeszcze dla Wieśka i Lexusa, którzy są naprawdę niesamowici i najlepsi! Wasz występ oglądało się z naprawdę wielką przyjemnością. :) I wielkie gratulacje dla reszty występujących ozików. Wszyscy byliście super. :)
Zdjęcia jakieś mam, ale z samych występów bardzo mało. Kiedyś wrzucę.
Żałuję, że nie zostałam na finały, ale cóż. W przyszłym roku się zjawimy pooglądać. :)

Posted

Widzę, że tutaj nikt nie zaraportował, więc piszę.

Finały wygrali:
Ania i Arsi (jednak borderek ;-)) - brawo, wielkie gratulacje!!! :klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose:
Drugie miejsce: Justyna i Uma :loveu: - tym większe gratulacje, że dziewczyny dokonały tego prawie w ogóle ostatnio nie ćwicząc a Justyna prawie dosłownie "z dzieckiem przy piersi". No i dla mnie radość tym większa, że to nie tylko ozik, ale też siostra i hodowczyni mojej Asti :multi:
Trzeci: Wiesław i Lexus - objawienie tego sezonu i tym większe gratulacje, że w bardzo krótkim czasie doszli do niesamowitych rezultatów. :multi:
Tak więc dwa oziki stanęły na najwyższym podium DCDC :multi::cunao:

Pamiętam też zwycięzców Young Dog - Alena i niesamowita parsoneczka Chipsi z Czech. Również wspaniałe widowisko! (Alena pokazała też taniec z każdym ze swoich tzrech psów osobno.)

Dla wszystkich zwycięzców:
:laola:

Posted

Ogromne gratulacje dla wszystkich!
Podziękowania dla zawodników oraz organizatorów za ekstra imprezę i wspaiałą atmosferę!! :multi:

No a teraz czekam na zdjęcia:cool1:
Fotografowie z bardzo dobrymi lustrzankami:cool3: dzisiaj nie śpią, zdjęcia proszę obrabiać:eviltong:

Posted

Brawa dla wszystkich, zwłaszcza dla Wiesława i Luxusa i dla Aleny i Chipsi,powaliła mnie jej muzyka Gumisie po czesku to jest GIT!!!

I dołączam do czekających na fotki:lol::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak, czeskie gumisie wymiataja:loveu:
Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwyciezcow! Zwlaszcza dla ozikowcow oczywiscie:loveu: Czekamy na filmiki i fotki :D No i na wyniki!

Posted

Było niesamowicie .... gratulacje dla wszystkich startujących.

Oraz wielkie podziękowania dla Darka i reszty organizatorów !! To była kolejna super impreza frisbee !!!