BooBC Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dog Chow Disc Cup Warszawa '08 Sponsor Tytularny: Purina Dog Chow Sponsor : Gymnasion Termin zawodów: 6 i 7 [finały] września 2008. Miejsce: WARSZAWA – Pola Mokotowskie Organizacja: DiscBusters! Osoba kontaktowa: Dariusz Radomski tel. kom.0-601944737, dariusz.ra@gmail.com Sędziowie USDDN: Sabine Bruns / DE/ Marcus Wolff /DE/ Maria Halicka /PL/ Joanna Klecha /PL/ Zgłoszenia - do 31. sierpnia 2008 źródło:www.dogfrisbee.pl Quote
BooBC Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Po nieudanym wyjeździe do Sopotu jakby mogło mnie nie być :) . Więc wkońcu się spotkamy :D . :multi: Quote
bellatriks Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Karolina: :multi::multi::multi: baffi: Pola Mokotowskie Quote
BooBC Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Kurde, a ja mam układ, ale nie za fajnie nam idzie, bo w jednym miejscu zawsze mam ,,co było dalej?'' . Quote
moon_light Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 milo by bylo jakbys zakladając taki temat..dodala wiecej informacji. co jak gdzie kiedy... Oprocz bezposrednio zainteresowanych są tez oglądacze :) Quote
Marta & Figa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Nas niestetynie będzie :-( Dobrej zabawy i trzyma kciuki za pogode ;) Mam nadzieję na mase fot po zawodach :cool3: Quote
BooBC Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 moon_light napisał(a):milo by bylo jakbys zakladając taki temat..dodala wiecej informacji. co jak gdzie kiedy... Oprocz bezposrednio zainteresowanych są tez oglądacze :) Taka impreza, że każdy powienien wiedzieć :D . Już edytuje temat :) . Quote
baffi2 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 nie zbyt istotna poprawka: termin zawodów 6 i 7 września. Quote
BooBC Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 baffi2: 7 września to finały. Można niby napisać razem :) . Quote
zakla Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 My zgloszone, wiec zapewne sie pokazemy. Co prawda nie udalo mi sie wprowadzic ukladu do free w zycie:grab:, wiec zapewne polecimy na pelnego spontana i bedziemy improwizowac. Ale przynajmniej bedziemy mialy dwa rozne freestyle:megagrin: Quote
Asti Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 My też zgłoszone:cool3::cool3::cool3: Haha, Zakla, łączę się z Tobą w bólu:evil_lol: Quote
bellatriks Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ojej, chyba muszę kupić nowe baterie (rechargable), jeśli chcę nakręcić więcej niż 2 filmy (a chcę!) Nie orientujecie się może, ile AAA kosztują w MediaMarkt? :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 "zakla" napisał(a):My zgloszone, wiec zapewne sie pokazemy. "Asti" napisał(a):My też zgłoszone:cool3::cool3::cool3: Do zobaczenia w weekend dziewczęta :P :multi: Fajnie będzie Was spotkać :p Quote
Asti Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Zrzucimy Cię, Palła, z podium :diabloti: (Zakla, my mamy zarezerwowane miejsce pod :evil_lol:) Quote
bellatriks Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hej, mądrzy ludzie, a powiedzcie mi jeszcze: w którym dokładnie miejscu PM odbędzie się DCDC? Czy lepiej podjechać autobusem od al. Niepodległości czy ul. Żwirki i Wigury? :hmmmm: EDIT: Już nie trzeba, wszystko wiem. Quote
zakla Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asti napisał(a):Zrzucimy Cię, Palła, z podium :diabloti: (Zakla, my mamy zarezerwowane miejsce pod :evil_lol:) Taaak, bedziemy w Ciebie rzucac kamieniami (bo dyskami nie trafimy :lol: ). A tak calkiem serio, to juz sie nie moge doczekac tej porazki:loveu: I spotkania z Wami, oczywista:razz: Bellatriks, podziel sie ta wiedza, prosze. Bo nie mam pojecia, w ktorym to jest miejscu (wskazowki z mejla mi nie pomagaja):eviltong: Quote
baffi2 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 zakla napisał(a): Bellatriks, podziel sie ta wiedza, prosze. Bo nie mam pojecia, w ktorym to jest miejscu (wskazowki z mejla mi nie pomagaja):eviltong: no wlasnie podziel sie:cool3: Quote
michau Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Właśnie Bellatriks, podziel się :) Rozumiem, że dla widzów wstęp za free? Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Marudzicie, troche ducha sportowego :eviltong:, o jakiej w ogóle porażce mówicie! :cool3: Quote
bellatriks Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Z moich informacji wynika, że na wysokości ul. Banacha. I że podobno odległość od Żwirki i Wigury i al. Niepodległości jest mniej więcej taka sama. Liczę, że jakoś trafię:cool3: Quote
BooBC Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Będzie ktoś w piątek ? Bo ja mam dzień wolny w Warszawie :cool3:. Quote
baffi2 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 O ktorej w sobote zaczynaja i koncza sie zawody? Dowiedziałam się ze znajoma idzie w sobote do psiego przedszkola na pola mokotowskie o 10;30... Quote
zakla Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wszystko jest napisane na stronie www.dogfrisbee.pl . Mini zaczyna sie o 7.30 bodajze ;) Quote
Recommended Posts