Joanna G Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Z wielką radością informuję ,że 14 sierpnia na świat przyszły 3 pudlowe chłopczyki :) Szczęśliwą mamusią została KRÓLOWA BONA Jantarowa Fuga a tatusiem BEL AMI BONAPARTE von der Salana . Tym razem wszystko odbyło się bez komplikacji ,chłopcy przychodzili na świat w sposób naturalny , o godzinie około 5 rano (około ,bo Jenny sama urodziła ,nawet mnie nie budząc ) urodził się 1 piesek , o godz. 5.40 - 2 pieseczek ,a poród zakończył sie o 6 rano narodzinami 3 szczeniaczka . To był najszybszy i najmniej stresujący poród mojej suczki w moim kilkunastoletnim doświadczeniu . Jenny spisuje się świetnie dla niej jednak w nowej roli ,ponieważ jaki był los 1 dziecka - Feministki vel Czesi kto czyta dogomanie to wie . Jak tylko się wyrobię to wstawię foteczki . Quote
martyna. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Gratulacje jeszcze raz :loveu::loveu: Świetnie, że pudlowy świat się rozrasta :loveu::loveu: Czekam na fotki :)) Quote
Pudelka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Gartuluje miotu :loveu: z niecierpliwoscią czkeam na fotki :D Quote
pati Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 super nareszcie sie pochwalilas :eviltong: dawaj zdjecia maluchow migiem Quote
KingToy's Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Joasia !!!! GRATULACJE WELKIE !!! calusy dla szczęsliwej Mamusi ( i Mamusi -tj.Joasi ) oraz calej 3-ki slodkich miodowych chlopców !!! BRAWO !!!! maluszkom -duzo dużo tlustego mamusinego mlechka !!! nech zdrowo rosną !!! i necierpliwie czekamy na fotechki !!!! Buzka MMKami...&Toy's Team Quote
Joanna G Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Obiecuje ,że foteczki będa niebawem . Chłopaki juz maja otwarte oczka i zaczynaja pełzać ,narazie przypominaja bardziej robaki z merdającymi ogonkami niż pudle ,ale myśle że niebawem to się zmieni hehhee. Są z nich tłuste kluseczki ,chyba zacznę myslec nad dietką dla nich . Jenny jest cudowną mamusią , ufffff , bo jednak miałam pewne obawy co do jej ponownego macierzyństwa po przejściach z Czesią .Ale jednak natura rządzi się swoimi prawami i widocznie pojedyńczy płód nie działa tak na organizm jak ciąża mnoga . Obserwowanie tych slodkich maluszków daje mi wiele radości , ciekawe kiedy chłopaki zaczna sie wpychac na noc do łóżka hahahhaa . Quote
Joanna G Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Dzisiejsze foteczki chłopaków ,robione na szybko kompletnie nie ustawiane :) Ale ja własnie takie lubie najbardziej . Quote
Joanna G Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 I ostatnia porcja fotek. Chłopaki zdecydowanie nie mają ochoty pozowac do zdjęć hehhee. Quote
Joanna G Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Dawno mnie w tym tamacie nie było ,obiecuję się poprawić :) Chłopaki są już po przeglądzie miotu i tatuażach , dostały imiona GIANNI , GUCCI oraz GALLIANO . Gucci po niedzieli jedzie do swojego nowego domku. Chłopaki maja ostrzyżone mordeczki i wkońcu wyglądaja jak pudle hihiiii. Obiecuję że zrobie im fotki i wstawię ,ale proszę o wyrozumiałość ,narazie mam inny bardzo poważny problem . Quote
aneta Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Czekamy Asiu na fotki. A problem niech wyparuje jak poranna mgła bez pozostawiania śladu ! Quote
Recommended Posts