Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z wielką radością informuję ,że 14 sierpnia na świat przyszły 3 pudlowe chłopczyki :)

Szczęśliwą mamusią została KRÓLOWA BONA Jantarowa Fuga a tatusiem BEL AMI BONAPARTE von der Salana .

Tym razem wszystko odbyło się bez komplikacji ,chłopcy przychodzili na świat w sposób naturalny , o godzinie około 5 rano (około ,bo Jenny sama urodziła ,nawet mnie nie budząc ) urodził się 1 piesek , o godz. 5.40 - 2 pieseczek ,a poród zakończył sie o 6 rano narodzinami 3 szczeniaczka .
To był najszybszy i najmniej stresujący poród mojej suczki w moim kilkunastoletnim doświadczeniu .

Jenny spisuje się świetnie dla niej jednak w nowej roli ,ponieważ jaki był los 1 dziecka - Feministki vel Czesi kto czyta dogomanie to wie .

Jak tylko się wyrobię to wstawię foteczki .

Posted

Joasia !!!! GRATULACJE WELKIE !!!
calusy dla szczęsliwej Mamusi ( i Mamusi -tj.Joasi )
oraz calej 3-ki slodkich miodowych chlopców !!! BRAWO !!!!

maluszkom -duzo dużo tlustego mamusinego mlechka !!!
nech zdrowo rosną !!!

i necierpliwie czekamy na fotechki !!!!

Buzka
MMKami...&Toy's Team

Posted

Obiecuje ,że foteczki będa niebawem .

Chłopaki juz maja otwarte oczka i zaczynaja pełzać ,narazie przypominaja bardziej robaki z merdającymi ogonkami niż pudle ,ale myśle że niebawem to się zmieni hehhee.

Są z nich tłuste kluseczki ,chyba zacznę myslec nad dietką dla nich .

Jenny jest cudowną mamusią , ufffff , bo jednak miałam pewne obawy co do jej ponownego macierzyństwa po przejściach z Czesią .Ale jednak natura rządzi się swoimi prawami i widocznie pojedyńczy płód nie działa tak na organizm jak ciąża mnoga .

Obserwowanie tych slodkich maluszków daje mi wiele radości , ciekawe kiedy chłopaki zaczna sie wpychac na noc do łóżka hahahhaa .

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dawno mnie w tym tamacie nie było ,obiecuję się poprawić :)

Chłopaki są już po przeglądzie miotu i tatuażach , dostały imiona GIANNI , GUCCI oraz GALLIANO .

Gucci po niedzieli jedzie do swojego nowego domku.
Chłopaki maja ostrzyżone mordeczki i wkońcu wyglądaja jak pudle hihiiii.

Obiecuję że zrobie im fotki i wstawię ,ale proszę o wyrozumiałość ,narazie mam inny bardzo poważny problem .