trol Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 coś mi się wydaje ,że szukanie nowego domu jest zbędne ;) Quote
kwapa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Helga72 przyznaj się, że Berta ma nowy domek :D :D Quote
Madzik77 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 co do domku to rszekaqzalam wszystkie info. Ja osobiscie domku nie znam -poleca go moja znajoma. Napewno gdyby cos trzeba zrobic porzadna kontrole domku. Jak na razie zastanawiaja sie. ....no chyba ze mam poiwedzieć ze jzu nieaktulane...:multi: Quote
Magd@ Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Nieaktualne :loveu::loveu::loveu: Bert zostaje u Helgi :loveu::loveu::loveu: Powiedzcie mi jak zmienić tytuł !!! Quote
Helga72 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tak Bertuś zostaje :multi:Nie chcę żeby się tułała ma już swoje lata i potzrebuje stabilizacji ;) takie przerzucanie z rąk do rąk jej nie służy:shake: Madzik 77 co do forum rottki to bardzo słuszna rada ponieważ jest tam wiele psiaków potrzebujących a rottkarze znają swoje psy i o każdym mogą wiele powiedzieć i w razie potrzeby pomóc gorąco polecam:loveu: Quote
Madzik77 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 z tego co wiem tym ludziom nie chodzi konkretnie o rottke tylko jak zobaczylam jej historie na dogo -ktora b.mnie wzruszyla zaczelam rozpytywac wsrod znajomych a ci przekazali to dalej i tak ktos sie odezwal ale i tak to wszystko bylo palcem na wodzie pisane. Ja info od jedzy odebrałam jakby ktos chcial bym zrezygnowala z berty i poszukala innego, a czego stakiego nie znosze. kiedy ktos decyduje si ena 1 psa juz mowi ze tego chce a ktos inny sie wtraca i namiawia by jego psa wziac... ale rozumie ze pomylilam sie co do intencji jedzy. Napewno w domu u HELGI72 sunia bedzie miala najlepiej! Bo gdzie psiak moze miec lepiej niz w domu u dogomaniaka! Quote
Magd@ Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 zmieniłam temat :cool3::cool3::cool3::cool3: myślę ze wątek można już przenieść :cool3::cool3::cool3: Quote
nika28 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ale fajnie !!! :multi: :multi: :multi: Quote
kwapa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Madzik77 napisał(a):z tego co wiem tym ludziom nie chodzi konkretnie o rottke tylko jak zobaczylam jej historie na dogo -ktora b.mnie wzruszyla zaczelam rozpytywac wsrod znajomych a ci przekazali to dalej i tak ktos sie odezwal ale i tak to wszystko bylo palcem na wodzie pisane. Ja info od jedzy odebrałam jakby ktos chcial bym zrezygnowala z berty i poszukala innego, a czego stakiego nie znosze. kiedy ktos decyduje si ena 1 psa juz mowi ze tego chce a ktos inny sie wtraca i namiawia by jego psa wziac... ale rozumie ze pomylilam sie co do intencji jedzy. Napewno w domu u HELGI72 sunia bedzie miala najlepiej! Bo gdzie psiak moze miec lepiej niz w domu u dogomaniaka! Madzik77 nie podejrzewam aby jedza miała złe intencje... Chodziło jej raczej o to, że na forum rottki jest więcej info na temat Berty i innych psiaków... :p Ja zresztą też polecam odwiedziny na naszym forum :cool3: Quote
Magd@ Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 dziękuję za przeniesienie wątku do odpowiedniego działu :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts