Talcott Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Łobraź się ajajjjaaajj:loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Talcott napisał(a):Łobraź się ajajjjaaajj:loveu::loveu::loveu: Eee tam, nie umiem :eviltong: :evil_lol: Quote
Autsajder78 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witam To właśnie ja adoptowałem z małżonką małą Smugę.Jest świetna.Szybko się odnalazła w nowym miejscu.Na razie nie łobuzuje. Czasami zdarzy jej się nasikać na podłogę i na dywan ale to żaden problem bo rozłożyliśmy folię na podłodze wiec może sikać do woli :) Zresztą już wczoraj sama szła w kierunku drzwi wyjściowych dając znać,że chce wyjść.Jest małą dziargotką obszczekuje wszystkich,a najbardziej upodobała sobie kamień przed blokiem.Szczeka i szczeka na niego :) Poza tym odkąd wie gdzie stoją jej miski jest częstym gościem w kuchni.Lubi się bawić, ma swoje zabawki,ale i tak najbardziej upodobała sobie kwiatek na podłodze,który jest już łysy na dole :) Myślę, że zaakceptowała nas. Ponieważ podejrzewam,że możemy być rzadko na forum podaję adres kontaktowy e-mail: keane72@go2.pl. ps. Została Smuga.nie zmienialiśmy jej imienia choć kilka pomysłów było...:) Quote
Talcott Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Super wieści!!!! Pozdrawiam srdecznie:loveu::loveu::loveu: A kwiatuś jadalny????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Autsajder78 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 kwiatus jadalny. ale juz bezlistny.:) tak to bywa :) Quote
Talcott Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Biedny kwiatuś - jesień w przyspieszonym tempie!!! Smugusia jest śliczna i fajnie że ma taki wspaniały DOM:loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 cudownie że sie zalogowałeś, miło jest czytać informacje z pierwzej rekio swoich milusińskich. (wiedziałam że to mądra psinka - moja krew :lol:) Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 luka1 napisał(a): (wiedziałam że to mądra psinka - moja krew :lol:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jakieś foteczki maleńkiej to hmm :cool3: będą :oops: Quote
Talcott Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 luka1 napisał(a):cudownie że sie zalogowałeś, miło jest czytać informacje z pierwzej rekio swoich milusińskich. (wiedziałam że to mądra psinka - moja krew :lol:) To obgryzanie kwiatków ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zulugula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 To ja cały czas główkuje, gdzie jej domku szukać, a ona już w nowym domku :oops: Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zulugula napisał(a):To ja cały czas główkuje, gdzie jej domku szukać, a ona już w nowym domku :oops: A to czemu cioteczka na wąteczek nie zaglądała :mad: Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 macie jakies fotki z nowego domu?:cool3: Quote
luka1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 jeszcze nie dotarły, ale nowy pan sie zalogował na dogo i przekazał info - to Autsajder78 Quote
zulugula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Zaglądałam, ale nie paplałam tak bez celu. Nic nie miałam do zaoferowania, więc tylko sprawdzałam czy coś sie nie zmienia. :cool3: Cieszę się z cudownego zakończenia i usuwam się w cień ;) Quote
jayo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 sorki za offa, ale na CITO szukamy mamki dla 6-dniowego szczeniaka :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112691 moze wiecie, czy gdzie jakas suka jeszcze karmi..? albo kto ma doswiadczenie w zajmowaniu sie takimi maluchami??? Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 mam na koncie jednego szczeniaka wykarmionego z butelki szalencza robota, czesto zakonczona niepowodzeniem :shake: moj maly zyje ale ma padaczke Quote
Autsajder78 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Witam Kwiatki padły :) obgryzione na maxa. Smuga szaleje.Ma zabawki a i tak podgryza wszystko.Wcielone diablątko.A jakie żarte :) ciągle coś wcina :) daliśmy jej sucha karmę dla juniorów.Zdjęcia wyślemy.Ale Smuga nie nadaje się na modela.jest za ruchliwa i ciągle nam ucieka spod obiektywu :) Dziś dała popis umiejętności.Przyniosła kapcie dając do zrozumienia,że chce wyjść.Siok.Jest świetna.Waży 7 kg. Jest już zaszczepiona,ma własną książeczkę.Aha...upodobała sobie maskotkę Puchatka leżącą na kanapie i jak nikt nie widzi wskakuje na łóżko zabiera ją i czmycha za fotel :) Pozdrawiam Quote
luka1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 co raz bardziej ją kocham , ale ciesze się że tak dobrze trafiła. Prosze ucałować nochala maleńkiej. Quote
Talcott Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Autsajder78 napisał(a):Witam Kwiatki padły :) obgryzione na maxa. Smuga szaleje.Ma zabawki a i tak podgryza wszystko.Wcielone diablątko.A jakie żarte :) ciągle coś wcina :) daliśmy jej sucha karmę dla juniorów.Zdjęcia wyślemy.Ale Smuga nie nadaje się na modela.jest za ruchliwa i ciągle nam ucieka spod obiektywu :) Dziś dała popis umiejętności.Przyniosła kapcie dając do zrozumienia,że chce wyjść.Siok.Jest świetna.Waży 7 kg. Jest już zaszczepiona,ma własną książeczkę.Aha...upodobała sobie maskotkę Puchatka leżącą na kanapie i jak nikt nie widzi wskakuje na łóżko zabiera ją i czmycha za fotel :) Pozdrawiam Ło...... biedne kwiatki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudnie czytać takie rzeczy:loveu::loveu::loveu: Quote
Autsajder78 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ucalujemy ja.:) jest szczekliwa.strasznie.ale da sie wytrzymac :) Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Bo to pies zaczepno - obronny. Poczekajcie niech tylko troszeczkę podrośnie. Quote
Autsajder78 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Smuga to jest pies obronny...którego trzeba bronic :) Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Autsajder78 napisał(a):Smuga to jest pies obronny...którego trzeba bronic :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts