Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
To właśnie ja adoptowałem z małżonką małą Smugę.Jest świetna.Szybko się odnalazła w nowym miejscu.Na razie nie łobuzuje. Czasami zdarzy jej się nasikać na podłogę i na dywan ale to żaden problem bo rozłożyliśmy folię na podłodze wiec może sikać do woli :) Zresztą już wczoraj sama szła w kierunku drzwi wyjściowych dając znać,że chce wyjść.Jest małą dziargotką obszczekuje wszystkich,a najbardziej upodobała sobie kamień przed blokiem.Szczeka i szczeka na niego :) Poza tym odkąd wie gdzie stoją jej miski jest częstym gościem w kuchni.Lubi się bawić, ma swoje zabawki,ale i tak najbardziej upodobała sobie kwiatek na podłodze,który jest już łysy na dole :) Myślę, że zaakceptowała nas.
Ponieważ podejrzewam,że możemy być rzadko na forum podaję adres kontaktowy e-mail: keane72@go2.pl.

ps. Została Smuga.nie zmienialiśmy jej imienia choć kilka pomysłów było...:)

Posted

luka1 napisał(a):

(wiedziałam że to mądra psinka - moja krew :lol:)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A jakieś foteczki maleńkiej to hmm :cool3: będą :oops:

Posted

luka1 napisał(a):
cudownie że sie zalogowałeś, miło jest czytać informacje z pierwzej rekio swoich milusińskich.
(wiedziałam że to mądra psinka - moja krew :lol:)

To obgryzanie kwiatków ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zulugula napisał(a):
To ja cały czas główkuje, gdzie jej domku szukać, a ona już w nowym domku :oops:

A to czemu cioteczka na wąteczek nie zaglądała :mad:

Posted

Zaglądałam, ale nie paplałam tak bez celu. Nic nie miałam do zaoferowania, więc tylko sprawdzałam czy coś sie nie zmienia. :cool3: Cieszę się z cudownego zakończenia i usuwam się w cień ;)

Posted

Witam

Kwiatki padły :) obgryzione na maxa. Smuga szaleje.Ma zabawki a i tak podgryza wszystko.Wcielone diablątko.A jakie żarte :) ciągle coś wcina :) daliśmy jej sucha karmę dla juniorów.Zdjęcia wyślemy.Ale Smuga nie nadaje się na modela.jest za ruchliwa i ciągle nam ucieka spod obiektywu :) Dziś dała popis umiejętności.Przyniosła kapcie dając do zrozumienia,że chce wyjść.Siok.Jest świetna.Waży 7 kg. Jest już zaszczepiona,ma własną książeczkę.Aha...upodobała sobie maskotkę Puchatka leżącą na kanapie i jak nikt nie widzi wskakuje na łóżko zabiera ją i czmycha za fotel :)

Pozdrawiam

Posted

Autsajder78 napisał(a):
Witam

Kwiatki padły :) obgryzione na maxa. Smuga szaleje.Ma zabawki a i tak podgryza wszystko.Wcielone diablątko.A jakie żarte :) ciągle coś wcina :) daliśmy jej sucha karmę dla juniorów.Zdjęcia wyślemy.Ale Smuga nie nadaje się na modela.jest za ruchliwa i ciągle nam ucieka spod obiektywu :) Dziś dała popis umiejętności.Przyniosła kapcie dając do zrozumienia,że chce wyjść.Siok.Jest świetna.Waży 7 kg. Jest już zaszczepiona,ma własną książeczkę.Aha...upodobała sobie maskotkę Puchatka leżącą na kanapie i jak nikt nie widzi wskakuje na łóżko zabiera ją i czmycha za fotel :)

Pozdrawiam

Ło...... biedne kwiatki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cudnie czytać takie rzeczy:loveu::loveu::loveu: