Ziutka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 GameBoy napisał(a):najgorzej, ze to daleko ma ktos adres do niej? Do tej babki z Bródna ??? Ja to nie mam :shake: Ona się ze mną nie kontaktowała :roll: Quote
GameBoy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ja mialam ale juz nie mam - tzn numeru luka podeslij mi plz te dane Quote
luka1 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 a moze poszukac jej coś z ogrodem? To burza nie szczeniak. Tamten numer to blok. Co prawda przyzwyczai sie Quote
GameBoy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ciotka jak uwazasz, ja moge szukac dalej jezeli ona taka zywa to rzeczywiscie bedzie jej lepiej w domu czy ma jeszcze jakies szczegolne upodobania? napisz prosze a ja puszcze jeszcze raz i powybieram numery Quote
luka1 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 jest bardzo czujna - szczeka na wszystkich przechodzących ludzi i gna ciagle gna. Jest bardzo odważna. Kazika nie boi się bo z nim siedzi i traktuje go jak tatula. A Norke atakuje od tyłu choć ta ja tłucze. Quote
GameBoy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dobra wieczorem naniose poprawki :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jeny to małe wygląda jak moja Pepa jak była mała - tzn tak mi się wydaje bo nie wiem jak Pepa wyglądała - teraz waży 13 kg ale jest za gruba - wielkości sznaucera mini n awysokość, ale dłuższa :lol: a czy to małe jest szorstkie czy mięciutkie jak kaczuszka? :loveu: Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 malawaszka napisał(a):a czy to małe jest szorstkie czy mięciutkie jak kaczuszka? :loveu: Wygląda jak szorstkie ale jest mięciutka jak kaczuszka :loveu: :loveu: :loveu: I pilnie potrzebuje swojego domu :help1: bo Luka zaraz jej nie będzie chciała oddać :diabloti: a musimy mieć wolną zagródkę na niespodziewane psiaki :eviltong: Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 mała jest tak urocza że wszyscy domownicy zaczynaja mnie przyginac aby pozostała z nami. Dzis poszła ze mna na długi spacer po działce - działka 1,5h - Dzielnie przedzierała sie przez trawy ( do pasa), tylko furgała miedzy krzakami. Taka malutka a ani na chwile nie zgubiła sie. Dzis dostała procha na robale bo brzuszek ma rozdęty, co prawda w jedzonku schroniskowym był cudowny proszek na robale ale wiekszość pożarła Norcia. No i wreszczie musze ją pokazać wetowi i zaszczepić, ale nie dam rady w tym tygodniu. Czy sześć psów to dużo czy niebardzo? Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 luka1 napisał(a):mała jest tak urocza że wszyscy domownicy zaczynaja mnie przyginac aby pozostała z nami. Ciotka...rozmawiałyśmy dzisiaj :mad: bez takich akcji Cię proszę, zobaczysz, że jeszcze będziemy mieć niejednego takiego i co wtedy, a sunia śliczna więc domek się znajdzie :cool3: szukamy dla małej domu bo niedługo Villas będziesz :angryy: :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 malawaszka napisał(a)::turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak dobrze pójdzie to może mała będzie już jutro w nowym domu - ukradnę ją Luce :mad: Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 luka1 napisał(a):no cos ty :crazyeye: No toś Ty...i nie masz nic do gadania :evil_lol: :eviltong: Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Kazik jej pilnuje :eviltong: spróbuj wejść :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 luka1 napisał(a):Kazik jej pilnuje :eviltong: spróbuj wejść :evil_lol: Spoko ciotka...jak powiem Karolowi, że mu kupie skuter to mi ją wyniesie :evil_lol: :eviltong: Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 :mad: :angryy: :mad::diabloti: :angryy: :mad: Quote
malawaszka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 oooo Luka w tym szaleństwie jest metoda!!! ledwo napisałaś, że może małe zostanie to od razu się domek znalazł :evil_lol: rób tak cześciej to psów w potrzebie zabraknie :loveu::multi: Quote
jayo Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 znaczy domkom nie wysylac...? :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 no to jutro jade do schroniska i zostawie sobie wszystkie 125 psiaków:cool3: Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 luka1 napisał(a)::mad: :angryy: :mad::diabloti: :angryy: :mad: ha ha ha i tu Cię mam :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 paczta juz sie nawet bać przestała :mad::angryy: Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 luka1 napisał(a):paczta juz sie nawet bać przestała :mad::angryy: A pewnie :grins: ile Qrde można, no ile :talker: Quote
luka1 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 szukamy ciotki domu z ogrodem - Smuga to szczekacz straszny, nie toleruje intruzów koło jej terenu. Szczeka na wszystko i wszystkich, dlatego moze być troche uciążliwa dla mieszkańców w bloku. Quote
Recommended Posts