Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
najgorzej, ze to daleko
ma ktos adres do niej?

Do tej babki z Bródna ???
Ja to nie mam :shake: Ona się ze mną nie kontaktowała :roll:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotka jak uwazasz, ja moge szukac dalej

jezeli ona taka zywa to rzeczywiscie bedzie jej lepiej w domu
czy ma jeszcze jakies szczegolne upodobania? napisz prosze a ja puszcze jeszcze raz i powybieram numery

Posted

jest bardzo czujna - szczeka na wszystkich przechodzących ludzi i gna ciagle gna. Jest bardzo odważna. Kazika nie boi się bo z nim siedzi i traktuje go jak tatula. A Norke atakuje od tyłu choć ta ja tłucze.

Posted

jeny to małe wygląda jak moja Pepa jak była mała - tzn tak mi się wydaje bo nie wiem jak Pepa wyglądała - teraz waży 13 kg ale jest za gruba - wielkości sznaucera mini n awysokość, ale dłuższa :lol: a czy to małe jest szorstkie czy mięciutkie jak kaczuszka? :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
a czy to małe jest szorstkie czy mięciutkie jak kaczuszka? :loveu:

Wygląda jak szorstkie ale jest mięciutka jak kaczuszka :loveu: :loveu: :loveu:

I pilnie potrzebuje swojego domu :help1: bo Luka zaraz jej nie będzie chciała oddać :diabloti: a musimy mieć wolną zagródkę na niespodziewane psiaki :eviltong:

Posted

mała jest tak urocza że wszyscy domownicy zaczynaja mnie przyginac aby pozostała z nami. Dzis poszła ze mna na długi spacer po działce - działka 1,5h - Dzielnie przedzierała sie przez trawy ( do pasa), tylko furgała miedzy krzakami. Taka malutka a ani na chwile nie zgubiła sie.
Dzis dostała procha na robale bo brzuszek ma rozdęty, co prawda w jedzonku schroniskowym był cudowny proszek na robale ale wiekszość pożarła Norcia. No i wreszczie musze ją pokazać wetowi i zaszczepić, ale nie dam rady w tym tygodniu.
Czy sześć psów to dużo czy niebardzo?

Posted

luka1 napisał(a):
mała jest tak urocza że wszyscy domownicy zaczynaja mnie przyginac aby pozostała z nami.

Ciotka...rozmawiałyśmy dzisiaj :mad: bez takich akcji Cię proszę, zobaczysz, że jeszcze będziemy mieć niejednego takiego i co wtedy, a sunia śliczna więc domek się znajdzie :cool3: szukamy dla małej domu bo niedługo Villas będziesz :angryy: :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
:turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak dobrze pójdzie to może mała będzie już jutro w nowym domu - ukradnę ją Luce :mad:

Posted

luka1 napisał(a):
Kazik jej pilnuje :eviltong: spróbuj wejść :evil_lol:

Spoko ciotka...jak powiem Karolowi, że mu kupie skuter to mi ją wyniesie :evil_lol: :eviltong:

Posted

szukamy ciotki domu z ogrodem - Smuga to szczekacz straszny, nie toleruje intruzów koło jej terenu. Szczeka na wszystko i wszystkich, dlatego moze być troche uciążliwa dla mieszkańców w bloku.