Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to musiał być jeż-gigant i bardzo silny.
Sunia jest przecudowna już się przyzwyczaiła do siedzenia w zagródce z Kazikiem. Jest psem obronnym - szczeka na przechodzących ludzi. Poluje na moje kalekie gołębie. A jaka będzie jak dorośnie? - pewnie średnia, wymiarami coś między dużym jamnikiem a małym bassetem. Ma krótkie łapki ale masywne i ciałko trochę wydłużone. Jest odmata i dlatego wydaje się większa niż jest faktycznie - nie, raczej nie powinan być większa od jamnika.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka wysylam Ci Pw z numerem bo babki zainteresowanej adopcja malucha

Jak ja wiem do kogo uderzyć z takimi pieknościami :cool3: wielkie dzięki GameBoy :loveu:

Posted

Ziutka pomocy - jesli szczeniak posiedzi jeszcze troche u mnie to go nie oddam - jest taki kochany i smieszny. A mądre to cholerstwo jak nie wiem co. :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
Ziutka pomocy

Nic qrwa :diabloti: nie wymyśliłam, nie mam pojęcia kto może być z brudna, myślałam o cioteczce Tygra ale mi się pokićkało z Bemowem :eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
to jak nie ma nikogo to ja chyba pojade

Kurde ciotka...a kiedy Ty masz czas jak ciągle zabiegana jesteś :placz: jejQ ale dziękować po stokroć :loveu: