Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaka odebrano jakiejś sadystycznej, psychucznej inaczej rodzinie. Kupili psine na rynku dla dzieciaka i dzieciak zrobił sobie z psiny piłke. Sunia była bita i kopana, jeść tez chyba za wiele nie dostawała. Sąsiedzi w końcu zabrali psine i zawieżli do schroniska. I tak sunia trafiła do mnie, bo w schronisku nie ma miejsca. Siedzi teraz na dzialce w zagródce i piszczy.
Sunia jest malutka tylko na zdjeciach tak jakoś wyszła na dużą. Wystraszona ale lgnie do człowieka, tylko na podniesiona reke zareagowała plackiem na ziemi i sikaniem.
POMÓŻCIE

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O ku............a!!!!!!!!!!! (sama sie ocenzurowałam).
Rodzice kupili dziecku żywą piłkę????????? Gdzie tu odpowiedzialność?
Matko, alem sie wkurzyła, normalnie nie mogę.
Taka kruszynka i juz tyle w życiu przeszła.
Luka dawaj kontakt to sie jej zrobi allegro
Jestem pewna, ze długo na domek nie będzie czekała.
Cudo nie sunia!

Posted

Dzięki szajbus - jutro ide do znajomej która chce adoptować suczke może maleńka się jej spodoba. Narazie jest u mnie na działce. Byłyśmy z Ziuta sprawdzić co sie tam dzieje - narazie cisza. Mam nadzieje że małej nic sie nie stało - nie wchodziłyśmy by nie budzić psiaków. Moi sąsiedzi nie lubia gdy moje psy szczekają ( lub piszczą). Jutro rano sprawdzę. Jednak boje się że gdy szczeniak sie przystosuje to......
Jesli znajoma sie nie zdecyduje na małą to zrobie jej allegro - tradycyjnie jak wszystkim swoim psom.

Posted

jakby ja jeszcze troszeczkę podkarmic i zadbać o futerko byłaby śliczna. A jak ona sie boi :shake:. Ja zreszta tez - zostawiłam ja pod opieka Kazika, nie miałam innego sposobu. :shake: