Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No wlasnie ...........trzeba by moze odnowic ogloszenia ?? CZy on ma ladne allegro ??? Quote
koosiek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Na razie nie mam czasu na odświeżanie, muszę robić ogłoszenia z bazarku... Ale jak coś się uspokoi, zabiorę się i za Owcę - chociaż fajnie by było, gdyby już teraz ktoś go trochę poogłaszał. Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 koosiek napisał(a):Na razie nie mam czasu na odświeżanie, muszę robić ogłoszenia z bazarku... Ale jak coś się uspokoi, zabiorę się i za Owcę - chociaż fajnie by było, gdyby już teraz ktoś go trochę poogłaszał. Poprosze Ingrid bo sie zaczela udzielac z ogloszeniami :):) Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Owca musimy zaprosic do ciebie te cioteczki co juz tu byly ............a przestaly przychodzic. Quote
mandala22 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Chciałabym zachęcić wszystkich przeglądających to ogłoszenie do adopcji OWCY. Owca wygląda jak siostra mojego kochanego Belika- podhalana. Dosłownie przyszedł pod bramę mojego domu w sierpniu 2008. Ktoś go porzucił i biedak błąkał się po okolicy. Nie mogłam go nie przyjąć, cała rodzinka się w nim zakochała. Początkowo pozostałe nasze dwa psiaki nie były zachwycone przybyciem Belika, ale po miesiącu go zaakceptowały. Belik jest cudownym psiakiem, jest wielki podobnie jak OWCA, jest łagodny i bardzo cierpliwy. Wszyscy go kochamy i nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Życzymy OWCY jak najszybszego znalezienia nowego domu. Jej właściciel będzie szczęściarzem!!!! Quote
pumcia02 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 mandala witamy :) Tylko poinformuje ze Owca to pies, nie suka :) On jest wspaniały i ktoś kto ma dom z ogrodem na pewno miałby z niego duzo pociechy Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Andy B. napisał(a):podbijamy owieczke... powodzenia piesku. O dziekuje, ze sie pojawiles :):) musze sie odezwac do osob, ktore uprzednio byly na watku, bo Owca ma malo wielbicieli :):) Quote
pumcia02 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 tylko z metra mialam tel po niego, a tak to cisza.. Quote
mandala22 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Owca, powodzenia cielaku. Takiego cielaka nie da się nie pokochać, na pewno ktoś się pojawi.POWODZENIA SŁODZIAKU!!! Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Owca gdzie sa te wszystkie ciotki co tu kiedys przychodzily :(:( Quote
Szarotka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 mariolka napisał(a):czy Owca ma jakies szanse na dom? Napewno ma, tylko sie trzeba za to wziac. I mam taki plan. Quote
agata51 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Szarotka napisał(a):Owca nie spadaj. Nie spadaj, Owieczko - Szarotka tak pięknie prosi! Quote
Recommended Posts