Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Piękny ten Wasz Owca ;)

Czy ma jakieś ogłoszenia oprócz allegro? Możecie podać link? Jak dacie tekst i zdjęcia to postaram się poogłaszać Owcę w niedzielę/poniedziałek.

Posted

tekst jest w pierwszym poscie :)
niestety ma samo allegro i co kilka dni gumtree.
bedziemy wdzieczni za ogloszenia :)

mi to sie marzy taki pies jak Owca, no ale to dopiero za kilka-nascie lat...

Posted

Trafiłam na wątek tego Owcy :evil_lol: po banerku w podpisie Szarotki, która zagląda do "moich" szczeniaków!

Jeny, on jest po prostu cudny! :loveu:

Czy mogę poprosić o krótkie streszczenie jego historii, bo nie za bardzo mam czas na czytanie całego wątku?
I info gdzie ma ogłoszenia też poproszę! :p

Posted

DIF napisał(a):
Trafiłam na wątek tego Owcy :evil_lol: po banerku w podpisie Szarotki, która zagląda do "moich" szczeniaków!

Jeny, on jest po prostu cudny! :loveu:

Czy mogę poprosić o krótkie streszczenie jego historii, bo nie za bardzo mam czas na czytanie całego wątku?
I info gdzie ma ogłoszenia też poproszę! :p

Owca byl wyadoptowany, mieszkal z rodzina rok, po czym sie wyporwadzili i zostawili go na pustej posesji :(:( i trafil spowrotem do schronu:(:(

ania_sami napisał(a):
jest jedna Pani zainteresowana Owca. ma przyjechac w piatek

Mam nadzieje, ze cos bedzie wiecej wiadomo, bo Owca lezy mi na sercu. Poprosze o bardzo dobry domek........on ma za soba nie udana adopcje.

Posted

mariolka napisał(a):
O no prosze :D
mam nadzieje ze nie zrazi się jego szarpaniem na smyczy :D

Tylko taka wada, to nic takiego. Owca jest cudowna i ma takie przepiekny i uskrzydlajacy usmiech :):)

Posted

ania_sami napisał(a):
Pani miala same molosy i zapewnia ze rece ma wyrobione;p

przeraza mnie tylko wizja mieszkania nie domku. zobaczymy w piatek

Jest troche podhalanow i podhalanopodobnych mieszkajacych w blokach, jezeli pani zna sie na psach, to sobie poradzi.
Moj pies ma ogrod, ale nie ogrodzony, wiec taki na pol ;), i bardzo lubi siedziec w domu, poza tym u nas i tak by nie mogla siedziec za dlugo na dworze, bo drze paszczeke, wiec trzeba z nia chodzic na spacery.

Posted

Przebrnęłam przez cały wątek! Smutne, że ten psiak nie ma szczęścia. Ludzie to taborety normalnie! Jak mogli go zostawić samego?! :angryy:

ania_sami napisał(a):
Pani miala same molosy i zapewnia ze rece ma wyrobione;p

przeraza mnie tylko wizja mieszkania nie domku. zobaczymy w piatek

Wiesz "mieszkanie nie w domu" nie zawsze jest tragedią! ;)
Mój owczar niemiecki w domu się po prostu męczył. Był psem "kojcowym" i najlepiej czuł się na podwórzu. Jak zabieraliśmy go do znajomych, do Warszawy, zawsze dyszał i musiałam bardzo często z nim wychodzić.

Będzie dobrze, Owco! Będę trzymać kciuki! :kciuki:

Posted

DIF napisał(a):
Wiesz "mieszkanie nie w domu" nie zawsze jest tragedią! ;)
Mój owczar niemiecki w domu się po prostu męczył. Był psem "kojcowym" i najlepiej czuł się na podwórzu. Jak zabieraliśmy go do znajomych, do Warszawy, zawsze dyszał i musiałam bardzo często z nim wychodzić.

Będzie dobrze, Owco! Będę trzymać kciuki! :kciuki:

Ale tu chodzi o to, że pani ma mieszkanie, nie dom z ogrodem. A Owca mały nie jest ;)