Szarotka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 DZieki Agato, ze przyszlas na watek. Owca u mnie jest nastepny na liscie :):) jeszcze troche a dojde do niego. Quote
mandala22 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 owca trzymaj się jesteś pięknym słodziakiem i ktoś musi to dostrzec :) Quote
Szarotka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Owca tak mi przykro, ze jeszcze siedzisz w schronie ............ Quote
pumcia02 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 on jest na prawdę fajnym psem! kurde no:/ Quote
Szarotka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Owca bedzie mial robione ogloszenia .......... Quote
pumcia02 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 i dobrze! ogłoszen nigdy za malo! Owca jest piekny i wspanialy. na prawde dziwie sie ze tyle czeka! Quote
kasia14 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Piękny ten Wasz Owca ;) Czy ma jakieś ogłoszenia oprócz allegro? Możecie podać link? Jak dacie tekst i zdjęcia to postaram się poogłaszać Owcę w niedzielę/poniedziałek. Quote
Szarotka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tekst gdzies byl na watku, mariolka wie gdzie bo to chyba ona pisala, ja jestem ostatnio strasznie zajeta............ Quote
pumcia02 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 tekst jest w pierwszym poscie :) niestety ma samo allegro i co kilka dni gumtree. bedziemy wdzieczni za ogloszenia :) mi to sie marzy taki pies jak Owca, no ale to dopiero za kilka-nascie lat... Quote
Szarotka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Owca moze tego nie doczekac. Sprawdze na naszym forum czy zrobili Owcy jakies ogloszenia. Quote
Szarotka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ogloszenie Owcy: http://www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=30586 Quote
Hotel KADIF Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Trafiłam na wątek tego Owcy :evil_lol: po banerku w podpisie Szarotki, która zagląda do "moich" szczeniaków! Jeny, on jest po prostu cudny! :loveu: Czy mogę poprosić o krótkie streszczenie jego historii, bo nie za bardzo mam czas na czytanie całego wątku? I info gdzie ma ogłoszenia też poproszę! :p Quote
ania_sami Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 jest jedna Pani zainteresowana Owca. ma przyjechac w piatek Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 DIF napisał(a):Trafiłam na wątek tego Owcy :evil_lol: po banerku w podpisie Szarotki, która zagląda do "moich" szczeniaków! Jeny, on jest po prostu cudny! :loveu: Czy mogę poprosić o krótkie streszczenie jego historii, bo nie za bardzo mam czas na czytanie całego wątku? I info gdzie ma ogłoszenia też poproszę! :p Owca byl wyadoptowany, mieszkal z rodzina rok, po czym sie wyporwadzili i zostawili go na pustej posesji :(:( i trafil spowrotem do schronu:(:( ania_sami napisał(a):jest jedna Pani zainteresowana Owca. ma przyjechac w piatek Mam nadzieje, ze cos bedzie wiecej wiadomo, bo Owca lezy mi na sercu. Poprosze o bardzo dobry domek........on ma za soba nie udana adopcje. Quote
pumcia02 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 O no prosze :D mam nadzieje ze nie zrazi się jego szarpaniem na smyczy :D Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mariolka napisał(a):O no prosze :D mam nadzieje ze nie zrazi się jego szarpaniem na smyczy :D Tylko taka wada, to nic takiego. Owca jest cudowna i ma takie przepiekny i uskrzydlajacy usmiech :):) Quote
ania_sami Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Pani miala same molosy i zapewnia ze rece ma wyrobione;p przeraza mnie tylko wizja mieszkania nie domku. zobaczymy w piatek Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ania_sami napisał(a):Pani miala same molosy i zapewnia ze rece ma wyrobione;p przeraza mnie tylko wizja mieszkania nie domku. zobaczymy w piatek Jest troche podhalanow i podhalanopodobnych mieszkajacych w blokach, jezeli pani zna sie na psach, to sobie poradzi. Moj pies ma ogrod, ale nie ogrodzony, wiec taki na pol ;), i bardzo lubi siedziec w domu, poza tym u nas i tak by nie mogla siedziec za dlugo na dworze, bo drze paszczeke, wiec trzeba z nia chodzic na spacery. Quote
Hotel KADIF Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Przebrnęłam przez cały wątek! Smutne, że ten psiak nie ma szczęścia. Ludzie to taborety normalnie! Jak mogli go zostawić samego?! :angryy: ania_sami napisał(a):Pani miala same molosy i zapewnia ze rece ma wyrobione;p przeraza mnie tylko wizja mieszkania nie domku. zobaczymy w piatek Wiesz "mieszkanie nie w domu" nie zawsze jest tragedią! ;) Mój owczar niemiecki w domu się po prostu męczył. Był psem "kojcowym" i najlepiej czuł się na podwórzu. Jak zabieraliśmy go do znajomych, do Warszawy, zawsze dyszał i musiałam bardzo często z nim wychodzić. Będzie dobrze, Owco! Będę trzymać kciuki! :kciuki: Quote
koosiek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 DIF napisał(a):Wiesz "mieszkanie nie w domu" nie zawsze jest tragedią! ;) Mój owczar niemiecki w domu się po prostu męczył. Był psem "kojcowym" i najlepiej czuł się na podwórzu. Jak zabieraliśmy go do znajomych, do Warszawy, zawsze dyszał i musiałam bardzo często z nim wychodzić. Będzie dobrze, Owco! Będę trzymać kciuki! :kciuki: Ale tu chodzi o to, że pani ma mieszkanie, nie dom z ogrodem. A Owca mały nie jest ;) Quote
Hotel KADIF Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 koosiek napisał(a):Ale tu chodzi o to, że pani ma mieszkanie, nie dom z ogrodem. A Owca mały nie jest ;) O matko, a ja oczywiście przeczytałam co chciałam ..... :evil_lol::roll: Quote
ania_sami Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 noi jeden wielki szit ;/ nie przyjechali, kontaktu z nimi nie ma. Quote
Recommended Posts