Szarotka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 No tak Owca/ Dexter jest piekny, mnie urzekl jego usmiech :):) Quote
koosiek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Szarotka'] Piękny! [quote name='winter7']Według mnie w jakimś stopniu widzi. Hm, Owca faktycznie zachowuje się, jakby coś jednak widział... Ale nie wiem, czy nie jest to po prostu kwestia tego, ze kieruje się słuchem i węchem - bądź co bądź o wiele bardziej wyostrzonymi, niż ludzkie... Quote
Szarotka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Mam jeszcze sporo zdjec. Jak tylko zlape chwile to dolacze :):) Quote
Hotel KADIF Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Szarotka napisał(a):Mam jeszcze sporo zdjec. Jak tylko zlape chwile to dolacze Łap te chwile i dawaj foty Owieczki:cool3::p Quote
Szarotka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='DIF']Łap te chwile i dawaj foty Owieczki:cool3::p Tak jest :):) Mam nadzieje, ze sie nie beda powtarzac ..... Quote
Hotel KADIF Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ależ on jest piękny! :iloveyou: A te uszyska beżowe zwalają po prostu z nóg! Dziękuję Ci bardzo za zdjęcia! Mam nadzieję, że już nic psiaka nie spotka w życiu złego! :thumbs::loveu: Quote
Bonsai Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Absolutnie nie wygląda na chorego psa. Jest taki szczęśliwy!! :loveu: :loveu: Quote
E-S Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ależ to cudny, dostojny pies. Kawą śniadanka popija ? :D wie, co dobre ! Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki za konsultację neurologiczną i będę zaglądać. Quote
Szarotka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Marilka moze zmien tytul na weselszy:):) Quote
toyota Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja chyba śnię. :crazyeye: I ciesze się ogromnie. :multi: Czy to jest DS czy tymczas ? Quote
Szarotka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='toyota']Ja chyba śnię. :crazyeye: I ciesze się ogromnie. :multi: Czy to jest DS czy tymczas ? Mnie sie wydaje, ze jedno i drugie. Owca idzie na badania i dowiemy sie co z nim jest. Owca to jest cud na dogomanii. Jak sie dowiedzialam, ze slepnie i ma padaczke, to myslalam, ze to juz koniec, ale zdarzyl sie cud............ Quote
toyota Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Szarotka , ale jak to , że jedno i drugie ? Mi się wydaje , że albo DS albo DT ? I właśnie nie wiem czy ta Wspaniała Osoba wzięła go już na zawsze ? Quote
Szarotka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Mnie sie wydaje, ze na zawsze, ale koosiek albo siekowa wiedza lepiej. Quote
siekowa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Z tego co słyszałam to domek stały. :multi: Cudowne zdjęcia szczęśliwego psa. :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 winter7 napisał(a):Na zawsze :) Ja stale zagladam i czekam na jakies info o Owcy, jak sie czuje, jak sie zachowuje itp.??? Quote
toyota Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dobrze , że jeszcze są tak wspaniali ludzie na świecie ! Dexter normalnie się uśmiecha na tych fotach. Quote
Szarotka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='toyota']Dobrze , że jeszcze są tak wspaniali ludzie na świecie ! Dexter normalnie się uśmiecha na tych fotach. Zapraszam ciotki wielbicielki bialych psow do Kulka (Toyota cos sie nie chce dac namowic, ale ja tak latwo nie odpuszczam :):)) Jestesmy coraz blizej celu, ale im nas wiecej tym weselej :):) http://www.dogomania.pl/threads/194047-Kulek-starszy-niewidomy-mix-ju%C5%BCaka-zbiera-deklaracje-na-hotel Quote
viola005 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 winter7, dzieki za to, ze zapewniasz Owcy-Dexterowi spokojny i cieply kat we wlasnym domu, zdjecia sa wspaniale, on ma blask w oczach doslownie! dziewczyny z ekipy Owcy-Dextera, gratuluje! Quote
paros Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 super wiadomość :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Szarotka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 paros napisał(a):super wiadomość :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tak, tak absolutnie :):) Quote
winter7 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Wróciliśmy właśnie od lekarzy. Dr Lenarcik powiedział, że nie wie po co do niego przyjechałam, bo jak dla niego Dexter jet zdrowym psem. Wycofujemy się powoli z Luminalu i czekamy na ewentualny następny atak. Poza tym wprowadzamy lekką dietę, bo Dexter ma zbyt duży apetyt :) Byliśmy również na konsultacji okulistycznej u dr Garncarza. Pani doktor, która badała Dextera 3 tygodnie temu, nie mogła uwierzyć w to, że..... "on widzi"! Nie ma jeszcze pełnego pola widzenia, ale "zdarzył się cud" :) Tak więc melduję wykonanie zadania. Pies ożył i cudownie ozdrowiał. Mam nadzieję, że nie zapeszyłam. Pozdrowienia. Quote
Szarotka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Uwielbiam takie cuda :):) Mnie sie wydaje, ze on tak przezywal pobyt w schronisku,m no bo co innego ?? koosiek pisala, ze on zimy w schronsiku nie przezyje. Cale szczescie, ze juz tam nie jest :):) Quote
Recommended Posts