Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']

Piękny!

[quote name='winter7']Według mnie w jakimś stopniu widzi.

Hm, Owca faktycznie zachowuje się, jakby coś jednak widział... Ale nie wiem, czy nie jest to po prostu kwestia tego, ze kieruje się słuchem i węchem - bądź co bądź o wiele bardziej wyostrzonymi, niż ludzkie...

Posted

Ależ to cudny, dostojny pies. Kawą śniadanka popija ? :D wie, co dobre !
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki za konsultację neurologiczną i będę zaglądać.

Posted

[quote name='toyota']Ja chyba śnię. :crazyeye: I ciesze się ogromnie. :multi: Czy to jest DS czy tymczas ?

Mnie sie wydaje, ze jedno i drugie. Owca idzie na badania i dowiemy sie co z nim jest.
Owca to jest cud na dogomanii. Jak sie dowiedzialam, ze slepnie i ma padaczke, to myslalam, ze to juz koniec, ale zdarzyl sie cud............

Posted

[quote name='toyota']Dobrze , że jeszcze są tak wspaniali ludzie na świecie !

Dexter normalnie się uśmiecha na tych fotach.

Zapraszam ciotki wielbicielki bialych psow do Kulka (Toyota cos sie nie chce dac namowic, ale ja tak latwo nie odpuszczam :):))
Jestesmy coraz blizej celu, ale im nas wiecej tym weselej :):)

http://www.dogomania.pl/threads/194047-Kulek-starszy-niewidomy-mix-ju%C5%BCaka-zbiera-deklaracje-na-hotel

Posted

winter7, dzieki za to, ze zapewniasz Owcy-Dexterowi spokojny i cieply kat we wlasnym domu, zdjecia sa wspaniale, on ma blask w oczach doslownie!

dziewczyny z ekipy Owcy-Dextera, gratuluje!

Posted

Wróciliśmy właśnie od lekarzy. Dr Lenarcik powiedział, że nie wie po co do niego przyjechałam, bo jak dla niego Dexter jet zdrowym psem. Wycofujemy się powoli z Luminalu i czekamy na ewentualny następny atak. Poza tym wprowadzamy lekką dietę, bo Dexter ma zbyt duży apetyt :) Byliśmy również na konsultacji okulistycznej u dr Garncarza. Pani doktor, która badała Dextera 3 tygodnie temu, nie mogła uwierzyć w to, że..... "on widzi"! Nie ma jeszcze pełnego pola widzenia, ale "zdarzył się cud" :) Tak więc melduję wykonanie zadania. Pies ożył i cudownie ozdrowiał. Mam nadzieję, że nie zapeszyłam. Pozdrowienia.

Posted

Uwielbiam takie cuda :):)
Mnie sie wydaje, ze on tak przezywal pobyt w schronisku,m no bo co innego ??
koosiek pisala, ze on zimy w schronsiku nie przezyje. Cale szczescie, ze juz tam nie jest :):)