Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIE WIADOMO czy Owca trafi do Mnie - podobno znalazł się dla Niego inny DT, a Agnieszka nie chce blokować DT u Mnie - tylko że ja nie będę brał kolejnych psów na DT bo już mam suczkę Shivę i od wczoraj Doga Niemieckiego!!! - masakra! - na szczęście z zabezpieczeniem, bo gdyby Owca miał do Mnie trafić Dog idzie do pewnej kobiety która go znalazła, a Suczka zostanie o ile dogada się z Owcą :)

Posted

[quote name='Antoine_Clamaran']NIE WIADOMO czy Owca trafi do Mnie - podobno znalazł się dla Niego inny DT, a Agnieszka nie chce blokować DT u Mnie - tylko że ja nie będę brał kolejnych psów na DT bo już mam suczkę Shivę i od wczoraj Doga Niemieckiego!!! - masakra! - na szczęście z zabezpieczeniem, bo gdyby Owca miał do Mnie trafić Dog idzie do pewnej kobiety która go znalazła, a Suczka zostanie o ile dogada się z Owcą :)[/QUOTE]

Ten na Mokotowie, czy jeszcze jakiś inny?

W sumie dla Shivy lepiej...

Posted

NIE WIADOMO czy Owca trafi do Mnie - podobno znalazł się dla Niego inny DT, a Agnieszka nie chce blokować DT u Mnie - tylko że ja nie będę brał kolejnych psów na DT bo już mam suczkę Shivę i od wczoraj Doga Niemieckiego!!! - masakra! - na szczęście z zabezpieczeniem, bo gdyby Owca miał do Mnie trafić Dog idzie do pewnej kobiety która go znalazła, a Suczka zostanie o ile dogada się z Owcą :/

Posted

[quote name='Antoine_Clamaran']owca nie wróci do Azylu bez względu czy do Mnie czy do tej pani z Łodzi czy do małżeństwa z Mokotowa z Elvetu idzie prosto na DT :)[/QUOTE]

To jest najlepsza wiadomosc jaka ostatnio slyszalam:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

tylko są 3 (nawet 4) opcje dla owcy, Ja / Pani z Łodzi / Para z Mokotowa / Para z Białołęki :) - także teraz jest wielki wybór pod kątem każdym dla Owieczki :)

Blok / dom, ogród / spacery, godziny pracy, zwierzęta bądź ich brak, wiek osób, dostęp do kliniki, samochodu itd...

Posted

[quote name='Antoine_Clamaran']tylko są 3 (nawet 4) opcje dla owcy, Ja / Pani z Łodzi / Para z Mokotowa / Para z Białołęki :) - także teraz jest wielki wybór pod kątem każdym dla Owieczki :)

Blok / dom, ogród / spacery, godziny pracy, zwierzęta bądź ich brak, wiek osób, dostęp do kliniki, samochodu itd...[/QUOTE]

Wręcz rozpusta można rzec :D
Owieczku, obyś był szczęsliwy tylko.... wreszcie ... i o ironio ten pies zawdzięcza to swojemu złemu stanowi zdrowia ... :( takie życie.

Posted

A kiedy będzie wiadomo, gdzie ostatecznie Owieczka trafi?

[quote name='E-S']Wręcz rozpusta można rzec
Owieczku, obyś był szczęsliwy tylko.... wreszcie ... i o ironio ten pies zawdzięcza to swojemu złemu stanowi zdrowia ... takie życie.

Eh, właśnie... Szkoda, że takich tłumów nie było, gdy młody, zdrowy pies miesiącami marnował się w schronisku...

Posted

Z tego co wczoraj słyszałam to Owca ma jechać do domku w Łodzi. Nawet ostatnio go ta pani odwiedziła razem ze swoimi psiakami. :)
Znacie dobrych wetów z Łodzi, którzy by potrafili odpowiednio zająć się Owcą?

Posted

dzisiaj ok. 15 Owca wyrusza w podróż z Kliniki do Łodzi :) jadę razem z nową właścicielką bo trochę boi się o transport...z Łodzi już pociągiem, jakby co licze na kwiaty na centralnym :)))))

hahaha, a tak na marginesie Owca zostanie od każdego / każdej z was wycałowany w trakcie podróży to może nam czas szybciej zleci :) porobię fotki i tutaj dodam :)

Posted

[quote name='siekowa']Niestety Owca jeszcze nie pojechał, czeka na transport z azylu.[/QUOTE]

To znaczy, że będzie jechał azylowym samochodem, czy że jest teraz w Azylu? Szkoda, że tak to się wszystko przeciąga :(