Antoine_Clamaran Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 NIE WIADOMO czy Owca trafi do Mnie - podobno znalazł się dla Niego inny DT, a Agnieszka nie chce blokować DT u Mnie - tylko że ja nie będę brał kolejnych psów na DT bo już mam suczkę Shivę i od wczoraj Doga Niemieckiego!!! - masakra! - na szczęście z zabezpieczeniem, bo gdyby Owca miał do Mnie trafić Dog idzie do pewnej kobiety która go znalazła, a Suczka zostanie o ile dogada się z Owcą :) Quote
koosiek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Antoine_Clamaran']NIE WIADOMO czy Owca trafi do Mnie - podobno znalazł się dla Niego inny DT, a Agnieszka nie chce blokować DT u Mnie - tylko że ja nie będę brał kolejnych psów na DT bo już mam suczkę Shivę i od wczoraj Doga Niemieckiego!!! - masakra! - na szczęście z zabezpieczeniem, bo gdyby Owca miał do Mnie trafić Dog idzie do pewnej kobiety która go znalazła, a Suczka zostanie o ile dogada się z Owcą :)[/QUOTE] Ten na Mokotowie, czy jeszcze jakiś inny? W sumie dla Shivy lepiej... Quote
Antoine_Clamaran Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 NIE WIADOMO czy Owca trafi do Mnie - podobno znalazł się dla Niego inny DT, a Agnieszka nie chce blokować DT u Mnie - tylko że ja nie będę brał kolejnych psów na DT bo już mam suczkę Shivę i od wczoraj Doga Niemieckiego!!! - masakra! - na szczęście z zabezpieczeniem, bo gdyby Owca miał do Mnie trafić Dog idzie do pewnej kobiety która go znalazła, a Suczka zostanie o ile dogada się z Owcą :/ Quote
Szarotka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 To kiedy Owca bedzie zabrany z azylu ??? Quote
Antoine_Clamaran Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 owca nie wróci do Azylu bez względu czy do Mnie czy do tej pani z Łodzi czy do małżeństwa z Mokotowa z Elvetu idzie prosto na DT :) Quote
Szarotka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Antoine_Clamaran']owca nie wróci do Azylu bez względu czy do Mnie czy do tej pani z Łodzi czy do małżeństwa z Mokotowa z Elvetu idzie prosto na DT :)[/QUOTE] To jest najlepsza wiadomosc jaka ostatnio slyszalam:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Antoine_Clamaran Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 tylko są 3 (nawet 4) opcje dla owcy, Ja / Pani z Łodzi / Para z Mokotowa / Para z Białołęki :) - także teraz jest wielki wybór pod kątem każdym dla Owieczki :) Blok / dom, ogród / spacery, godziny pracy, zwierzęta bądź ich brak, wiek osób, dostęp do kliniki, samochodu itd... Quote
E-S Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Antoine_Clamaran']tylko są 3 (nawet 4) opcje dla owcy, Ja / Pani z Łodzi / Para z Mokotowa / Para z Białołęki :) - także teraz jest wielki wybór pod kątem każdym dla Owieczki :) Blok / dom, ogród / spacery, godziny pracy, zwierzęta bądź ich brak, wiek osób, dostęp do kliniki, samochodu itd...[/QUOTE] Wręcz rozpusta można rzec :D Owieczku, obyś był szczęsliwy tylko.... wreszcie ... i o ironio ten pies zawdzięcza to swojemu złemu stanowi zdrowia ... :( takie życie. Quote
Szarotka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No wlasnie ......., ale dobrze, ze chociaz to ........... Quote
koosiek Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 A kiedy będzie wiadomo, gdzie ostatecznie Owieczka trafi? [quote name='E-S']Wręcz rozpusta można rzec Owieczku, obyś był szczęsliwy tylko.... wreszcie ... i o ironio ten pies zawdzięcza to swojemu złemu stanowi zdrowia ... takie życie. Eh, właśnie... Szkoda, że takich tłumów nie było, gdy młody, zdrowy pies miesiącami marnował się w schronisku... Quote
siekowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Z tego co wczoraj słyszałam to Owca ma jechać do domku w Łodzi. Nawet ostatnio go ta pani odwiedziła razem ze swoimi psiakami. :) Znacie dobrych wetów z Łodzi, którzy by potrafili odpowiednio zająć się Owcą? Quote
Viris Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dostałam info że jest kilka DT zainteresowanych jednym psem. Jeśli ktoś miałby chwilę - mamy trzy psy w pilnej potrzebie (Kropeczka jutro jedzie na płatne DT), zostaje KUBA (on potrzebuje domu) i dwa psy które mogą być w kojcu. http://www.dogomania.pl/threads/194201-Ich-PAN-umar%C5%82-4-psy-kotka-i-go%C5%82%C4%99bie-potrzeba-karmy-DS-DT-i-oczywi%C5%9Bcie-pieni%C4%99dzy/page13 Quote
Antoine_Clamaran Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 dzisiaj ok. 15 Owca wyrusza w podróż z Kliniki do Łodzi :) jadę razem z nową właścicielką bo trochę boi się o transport...z Łodzi już pociągiem, jakby co licze na kwiaty na centralnym :))))) hahaha, a tak na marginesie Owca zostanie od każdego / każdej z was wycałowany w trakcie podróży to może nam czas szybciej zleci :) porobię fotki i tutaj dodam :) Quote
Olena84 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Właśnie te dt co byly zaibnteresowane Owca są darmowe? Sa 3 psy do pilnej adopcji z watku do ktorego link jest na poprzedniej stronie. Quote
Antoine_Clamaran Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja mam kolejkę DT z azylu...a i tak jak narazie nie wim czy coś zabiorę bo mam Doga Niemieckiego i sukę niszczarkę... Quote
koosiek Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 I ta Łódź to tymczas, czy już stały dom? Quote
Antoine_Clamaran Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 w sumie nie wiem, dzisiaj spotykam się z tą Kobietą (Kasia) i jedziemy do wodza plemienia zwanego dalej szamanem (czytaj. Agnieszka) ;) Quote
Szarotka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Prosze o zdjecia i sprawozdanie i ogormnie sie ciesze. Quote
siekowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Niestety Owca jeszcze nie pojechał, czeka na transport z azylu. Quote
Szarotka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='siekowa']Niestety Owca jeszcze nie pojechał, czeka na transport z azylu.[/QUOTE] O jej mam nadzieje, ze wszystko pojdzie ok. Quote
koosiek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='siekowa']Niestety Owca jeszcze nie pojechał, czeka na transport z azylu.[/QUOTE] To znaczy, że będzie jechał azylowym samochodem, czy że jest teraz w Azylu? Szkoda, że tak to się wszystko przeciąga :( Quote
siekowa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Nadal jest w Elwecie, ma jechać z Markiem samochodem interwencyjnym, ale nie wiem kiedy. :( Quote
Recommended Posts