mru Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ***** mać!!!!!!! a tacy sie wydawali super, zajebiście................ czy fundacja może ich jakos ukarać? lub miasto? w ogóle po ch... im ten pies był? :/ http://grafik.rp.pl/grafika_zw/357229,139504,9.jpg :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 hejka...przybywam od koosiek :) poszuliwany psi przyjaciel/przyjaciókla dla dziecka z autyzmem /4 lata/ coś w klimacie goldena...zachowanie :) dowiedziałm sie o tym, ze rodzinka z takim dzecioludkiem poszukuje pieska DUZEGO od swojej wet... nie wiem co to za rodzina..ale podejrzewam, ze milosci jest duzo.. kaski moze troche mniej bo dziecioludek pochłania pewnie wszystko Kobyłka pod Warszawą Czy wasza owieczka do dzieci z taką choroba nadaje się..chodzi o to, ze zero agresji..bo dziecku nikt nie wytłumaczy,,ze czegoś nie wolno :/// a podobno dla takiego dziecka najlepszym terapeuta jest kontakt z piesem..duzym..któremy krzywdy sie nie zrobi :// jakby co...podesle kontakt do pani WET, od której mam to info :) Quote
pumcia02 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 osobiscie uwazam ze Owca by nic nie zrobił.Ale pojawia sie ale. On jest strasznym ciapkiem i glupkiem ;) i nie wiem czy by np nie uciekał od dziecka. trzeba byloby to sprawdzic. gdzie mieszkaja ci panstwo i jakie maja warunki? Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 boziena..doczytałam watek!!!!!!!!!!! co za s....ny Ci ludzie TO NIE LUDZIE... biedna psinka :( Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 warunków NIE ZNAM!!!! Kobyłka ....kolo Warszawy ludzi nie znam:/ a ciapek..jak Goldenek..:P nie chodzi, zeby pies biegał za piła..chodzi o to..zeby dał sie kochac i tulić do siebie.. dziecko ma autyzm Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 dzwoniłam do PAni wet...nie miał czasu..pacięci :) pogadam z nia o 21.00 o warunkach..moze jakis kontakt do rodzinki wezme... Kobyłka jest niedaleko..zawsze mozna sprawdzić tę dwójke:) Quote
pumcia02 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 przepraszam jestem pol przytomna,dzisiaj stracilam szczeniaka z parwo :( W Owcy nie ma zadnej agresji, kwestia tego ze jak dziecko bedzie siedziało, a on po nim przebiegnie,to moze byc nie fajnie. dlatego mowie ze trzeba byłoby to sprawdzic a nie mowic. mowic mozna,a w rzeczywistosci moze wyjsc inaczej. Owca jest o wiele wiekszy od goldena, stad moje obawy. ma masęi kupę siły Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 uuu...biedula..szczylas sie nameczył [*] no trzeba sprawdzić ..bo moze sie zakochaja w sobie ... cale szczescie kobyłka i falenica niedalekko Quote
pumcia02 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Owca mi po glowie chodzi. To cudowny pies! Tyle ze narwany i troche przyglupi :) Ja sobie tu gadam o adopcji, a teraz w azyly praktycznie nie bywam. Trzeba byłoby sie skierowac do azylu. I szczerze mowiac mam watpliwosci jesli chodzi o dom z chorym dzieckiem. Owca jest narwany, nie wiem ktoś z azylu musiałby się wypowiedzieć Quote
pumcia02 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 byłam dzis w azylu wyjsc z Owca na spacer, zaraz wkleje zdjecia Chodzi na smyczy troszkę lepiej niz wczesniej. Jak sie z nim zaczełam bawic , to był pozniej nie do opanowania. Quote
pumcia02 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 i kolejne... on jest niesamowity! Quote
izzie1983 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A jak on trafił z powrotem do Azylu? Oni go zostawili i ktoś akurat do Fundacji zadzwonił? Quote
siekowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Mart pisałam wcześniej. :( siekowa napisał(a): Rodzina mu się nie udała... OWCA OD KILKU DNI JEST W AZYLU! :angryy: Wyprowadzili się a jego zostawili na starej posesji, tak sobie siedział 3 dni. Sąsiad powiadomił o tym azyl. Quote
izzie1983 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Aaa, sorry nie doczytałam. Też mu się rodzina trafiła... :angryy: Quote
koosiek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 http://img704.imageshack.us/img704/3871/owca11.jpg Ale on jest cudny :loveu: Quote
pumcia02 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 trzeba wyskrobac nowy opis i wrzucic go w ogloszenia... do moda napisze o przerzucenie go do inneg działu... :( Quote
ania_sami Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 nie no koosiek Owca zupełnie nie pasuje do autystycznego dziecka.. To musi być pies w 1000% opanowany i skupiony który bez mrugnięcia okiem będzie pozwalał na każdy kontakt. Quote
pumcia02 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 on lagodny to jest, ale swirus i do tego silny i malo delikatny.. Quote
koosiek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ania_sami napisał(a):nie no koosiek Owca zupełnie nie pasuje do autystycznego dziecka.. To musi być pies w 1000% opanowany i skupiony który bez mrugnięcia okiem będzie pozwalał na każdy kontakt. Tak myślałam, dlatego wysłałam najpierw Anitę do do dziewczyny od goldenów. Ale pytała o coś z azylu, a Owca to chyba jedyny goldenowaty? Quote
Szarotka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Przyszlam i nie moge zrozumiec jak mozna rodzine zostawic na opustoszalej posesji i tak beztrosko sie zabrac. Totalny brak wyobrazni i serca :(:( A fundacja co sie owca opiekowala ?? Quote
pumcia02 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 ktos zadzwonil do fundacji, zeby zabrali psa, no i zabrali. Jest w Psim Aniele Quote
Szarotka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 O mariolka, caly czas myslalam skad ja Cie znam :):) i doszlam :):) Yogi i Ignas :):) Quote
Recommended Posts