Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka...przybywam od koosiek :)

poszuliwany psi przyjaciel/przyjaciókla

dla dziecka z autyzmem /4 lata/
coś w klimacie goldena...zachowanie :)

dowiedziałm sie o tym, ze rodzinka z takim dzecioludkiem poszukuje pieska DUZEGO od swojej wet...
nie wiem co to za rodzina..ale podejrzewam, ze milosci jest duzo..

kaski moze troche mniej bo dziecioludek pochłania pewnie wszystko

Kobyłka pod Warszawą
Czy wasza owieczka do dzieci z taką choroba nadaje się..chodzi o to, ze zero agresji..bo dziecku nikt nie wytłumaczy,,ze czegoś nie wolno :///

a podobno dla takiego dziecka najlepszym terapeuta jest kontakt z piesem..duzym..któremy krzywdy sie nie zrobi ://

jakby co...podesle kontakt do pani WET, od której mam to info :)

Posted

osobiscie uwazam ze Owca by nic nie zrobił.Ale pojawia sie ale. On jest strasznym ciapkiem i glupkiem ;) i nie wiem czy by np nie uciekał od dziecka. trzeba byloby to sprawdzic. gdzie mieszkaja ci panstwo i jakie maja warunki?

Posted

warunków NIE ZNAM!!!!

Kobyłka ....kolo Warszawy

ludzi nie znam:/
a ciapek..jak Goldenek..:P
nie chodzi, zeby pies biegał za piła..chodzi o to..zeby dał sie kochac i tulić do siebie..
dziecko ma autyzm

Posted

przepraszam jestem pol przytomna,dzisiaj stracilam szczeniaka z parwo :(
W Owcy nie ma zadnej agresji, kwestia tego ze jak dziecko bedzie siedziało, a on po nim przebiegnie,to moze byc nie fajnie. dlatego mowie ze trzeba byłoby to sprawdzic a nie mowic. mowic mozna,a w rzeczywistosci moze wyjsc inaczej. Owca jest o wiele wiekszy od goldena, stad moje obawy. ma masęi kupę siły

Posted

Owca mi po glowie chodzi. To cudowny pies! Tyle ze narwany i troche przyglupi :)

Ja sobie tu gadam o adopcji, a teraz w azyly praktycznie nie bywam. Trzeba byłoby sie skierowac do azylu.
I szczerze mowiac mam watpliwosci jesli chodzi o dom z chorym dzieckiem. Owca jest narwany, nie wiem ktoś z azylu musiałby się wypowiedzieć

Posted

byłam dzis w azylu wyjsc z Owca na spacer, zaraz wkleje zdjecia
Chodzi na smyczy troszkę lepiej niz wczesniej. Jak sie z nim zaczełam bawic , to był pozniej nie do opanowania.

Posted

Mart pisałam wcześniej. :(

siekowa napisał(a):

Rodzina mu się nie udała... OWCA OD KILKU DNI JEST W AZYLU! :angryy:
Wyprowadzili się a jego zostawili na starej posesji, tak sobie siedział 3 dni. Sąsiad powiadomił o tym azyl.

Posted

ania_sami napisał(a):
nie no koosiek Owca zupełnie nie pasuje do autystycznego dziecka..
To musi być pies w 1000% opanowany i skupiony który bez mrugnięcia okiem będzie pozwalał na każdy kontakt.

Tak myślałam, dlatego wysłałam najpierw Anitę do do dziewczyny od goldenów. Ale pytała o coś z azylu, a Owca to chyba jedyny goldenowaty?

Posted

Przyszlam i nie moge zrozumiec jak mozna rodzine zostawic na opustoszalej posesji i tak beztrosko sie zabrac.
Totalny brak wyobrazni i serca :(:(
A fundacja co sie owca opiekowala ??