Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Boks numer 8 - FOKUS

FOKUS jest na stronie schroniska:

http://celestynow.schronisko.net/adopcja-id-43215.html

Fokus jest wesołym, szorstkowłosym psiakiem. Jest bardzo żywiołowy - wszędzie Go pełno. Na widok człowieka zadziera ogon którym nieustannie macha i stara się zwrócić na siebie uwagę wtykając pyszczek pomiędzy szczeble ogrodzenia. Dobrze dogaduje się ze swoimi współtowarzyszami z boksu. Lubi zabawy z innymi psiakami i pieszczoty jakie ofiaruje mu odwiedzający Go człowiek.

Posted

Boks numer 12 - FELEK

FELEK jest na stronie schroniska:

http://celestynow.schronisko.net/adopcja-id-43216.html

Felek jest miłym i delikatnym psiakiem. Bardzo lgnie do człowieka ale tylko wtedy, jeśli ten wykona w Jego kierunku jakiś zapraszający gest - choćby skinienie dłonią. Ma delikatną rudą sierść z eleganckim białym krawatem i puszysty długi ogon którym wesoło merda na widok człowieka. Felek sięga w okolicę kolan. Czeka na swojego Pana - czy zostaniesz nim Ty?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Dogo07']A ogłoszenia Felka i Fokusa potrzebne są ?
A psiaczki obydwa śliczne :).

Fokus jest nadal w schronisku.
Felka nie widziałam - upewnię się czy nie grzeje już tyłeczka w jakimś domu.
Ogłoszenia-chętnie :)
Kontakt na mnie (po godzinie 17.00.).

Kudłacz Bej też już poza murami celestynowskiego schroniska
(muszę zdjąć jego ogłoszenie z www.celestynow.schronisko.net)

• 5 months later...
Posted

Tak zapytałam bo jakoś pusto... Może będzie trochę rzeczy do schronu do zawiezienia, jakieś garnki, koce, ręczniki, kołdra chyba etc... Moja ciocia robi porządki ;) wszystko będzie czyściutkie oczywiście. Czy w razi eczego mam zamawiać transport z Celestynowa czy ktoś może to zawieźć?

Posted

Ale może ktoś pośród nich wypatrzy takiego, który go chwyci za serce :-)
Ja np. do tej pory żałuję, że białej, kudłatej Bianki, tej którą zabraliśmy z maluchami nie adoptowałam.
Mam za to innego kudłacza od jayo ;-)

Tanitko jeśli masz foty pojedynczych psów, wklejaj, może akurat któryś będzie miał szczęście.

Posted

Tanitka a z jakiej dzielnicy jesteś? Moja ciocia mieszka na Gocławiu, niedaleko Ronda Wiatraczna. Na razie wszystko zbiera, dziś mówiła że ma jakieś 2 ciepłe kurtki jeszcze - to do budy na zimę jak znalazł :)
Jeszcze nie wymieniła garnków ;)

Tanika a Tobie lepiej wszystko na raz zabrać?? Jak coś to mogę poprosić i Ci to gdzieś podrzucą w W-wie :) Do schronu sami by zawieźli ale mówią że nie dadzą rady tam wejść, z resztą podobnie jak ja :roll:

Posted

ja mieszkam w Wawrze, więc Rondo Wiatraczna jest mi w zasadzie po drodze z pracy do domu. Jeśli ktos przywozi dary to i tak zostawia wszystko pod bramą, a pracownicy wnoszą do wewnątrz.

Kurtek do bud nie włożą, ewentualnie będą dla pracowników:roll: