Florentynka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zapraszam na zbiorczy wątek psów typu "parówa" Mamy nadzieję, że zgromadzenie paróweczek w jednym miejscu ułatwi szukanie im domów. Jelsi macie takie w swoim schronisku - dorzućcie je na wątek z krótkim opisem, zdjęciem i linkiem do wątku, jeśli taki istnieje: http://www.dogomania.pl/forum/f28/parowki-parowy-paroweczki-watek-zbiorczy-sie-robi-173391/ Quote
mpati123 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Mam pytanie... Co u Karmelkowych? Są prześliczne, i ogłoszone na SZANSIE... A ja mam 30 km do Celestynowa, a 0 transportu... :( A co do wolontariuszy jestem ja i moja koleżanka, ale bez możliwości dojazdu... :( Quote
malagos Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Widziałam panią Działak w "Pytaniu na snadanie" TVP 2, pokazywała duzego Maxia i suczkę, mix doberana. Ciekawe, czy będą jakieś telefony do studia? Quote
Sylwia K Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 mpati123 napisał(a):Mam pytanie... Co u Karmelkowych? Są prześliczne, i ogłoszone na SZANSIE... A ja mam 30 km do Celestynowa, a 0 transportu... :( A co do wolontariuszy jestem ja i moja koleżanka, ale bez możliwości dojazdu... :( nadal w schronie:-( one są takie do kolana -czyli małe, są lękliwe niestety, boją się i nie podchodzą -trzeba by było z nimi popracować Maksio mieszka teraz z tą dobermanką w kojcu. Oba psiaki bardzo sympatyczne i milusie, oba od dawna w schronisku (suka dłużej):-( Quote
mpati123 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 I ogłoszenie na SZANSIE pomogło...! Jakaś para się zainteresowała jedną z Karmelkowych, ale co więcej powiem później, bo sama niewiele (JESZCZE(!)) wiem... Quote
kosu32 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 A w Celestynowie znów wysyp szczylków - masakra ... Byłam w sobotę z darami ze zbiórki ale dotarłam na sam fajrant - fotek niestety brak. Quote
Sylwia K Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 od dawna jest wysyp:/ w kociarni zatrzęsienie, w kojcu 20 coś (tam obok kojca uratowanej przez ciebie Miszki) matka z 5 albo 7:( dodatkowo w biurze i przed nim szczyle... az płakac sie chce... Quote
kosu32 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Chyba trzeba będzie pomyśleć nad jakimś zbiorowym wyróżnionym Allegro dla całej szczylkowej ferajny ... Ręcę opadają - a przed nami zima - MASAKRA !!! Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A jak ze ślepaczkiem kudłączkiem, dalej bez domku ? Sylwia, mogę go troche poogłaszać ? I jeszcze, co z Figą ? Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A jak tam kudłaczek ślepaczek ? Dalej bez domku ? Mogę go troszke poogłaszać ? Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A i jeszcze jedno, czy Figa , ta sunia taka młoda ma domek, bo nie wiem czy ją ostatnio potzrebnie na Kudłacze szorstkowłose w potrzebie dałam. Quote
Sylwia K Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 ja ci zapomniałam odpisać na pw o niej:oops: jak byłam ostatnio to nadal siedziała w schronisk kudłacz też był można go ogłaszać Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A bo ktoś mi pisał, że może ona już dom znalazła to wolałam się upewnić. A to przecież taka ładna sunia, i młoda. A ma gdzieś wiecej zdjęć ? Takich może z bliska ? A kudłaczka ogłoszę, chociaż bez większych nadziei, a na kogo kontakt ? Quote
Sylwia K Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 może być na mnie 503 795 016 miała awarie kompa i utraciłam wszystkie dane niestety i nie mam już fot psów ze schronu Quote
Onaa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kudłaczek ma kilka ogłoszeń. Może się komuś bidul spodoba. A co z Frędzelkiem ? Quote
kosu32 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dogo07 napisał(a):A bo ktoś mi pisał, że może ona już dom znalazła to wolałam się upewnić. A to przecież taka ładna sunia, i młoda. A ma gdzieś wiecej zdjęć ? Takich może z bliska ? A kudłaczka ogłoszę, chociaż bez większych nadziei, a na kogo kontakt ? Przypomnij mi się wieczorem - ja chyba mam kilka Jej nowych fotek. Quote
Onaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Na przygarnę psa jest takie ogłoszenie: http://www.dogomania.pl/threads/1748...olice-Warszawy. Kopiuję: "Zadzwoniła do mnie pani chcąc adoptować dalmatyńczykowatego Michasia, niestety z racji pomyłki w ogłoszeniu dopiero pod koniec rozmowy okazała się że ona jest spod Warszawy a my koło Gdańska Pani mieszka na wsi (nie wiem dokładnie jaka to miejscowość), ma dom z ogrodem. Dwie przygarnięte suczki, kot i 2-letnie dziecko. Chciałaby dać dom kolejnej biedzie. Dziecko jest wychowane od urodzenia wśród zwierząt więc wie jak się przy nich zachować. Ma sentyment do dalmatyńczyków, ale nie jest to warunek - dalmaty mają pierwszeństwo ale jest gotowa zakochać się również w zbliżonej wielkości kundelku. Pies miałby dostęp do domu, natomiast mieszkałby w ocieplanej budzie na zewnątrz. Psiak ma być do kochania i zabawy, raczej młodszy niż starszy. Pani najbardziej chciałaby psa już po kastracji. Zainteresowanym podam na pw telefon, obiecałam że dzisiaj ktoś do niej zadzwoni. " Quote
Onaa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nie wiem czy macie jakiegoś pieska w typie pudelka, do Mój Pies do kacika adopcyjnego. Quote
rita60 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dogo07 napisał(a):Nie wiem czy macie jakiegoś pieska w typie pudelka, do Mój Pies do kacika adopcyjnego. Lub w typie beagla:razz: Quote
Sylwia K Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 w typie beagle jest Łatuś na tymczasie płatnym http://www.dogomania.pl/threads/147970-A-atuA-czy-przeA-yjesz-zimAE-w-schronie-juA-w-hoteliku Quote
Onaa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Tak właśnie o nim pomyślałam. To tylko powiedz które zdjecie jego wybrać :). Quote
Onaa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A nie ma takiego wyraźnego ale w całości ? Dobre zdjecia to podstawa ogłoszeń :). Quote
Recommended Posts