Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie... Co u Karmelkowych? Są prześliczne, i ogłoszone na SZANSIE...
A ja mam 30 km do Celestynowa, a 0 transportu... :(
A co do wolontariuszy jestem ja i moja koleżanka, ale bez możliwości dojazdu... :(

Posted

Widziałam panią Działak w "Pytaniu na snadanie" TVP 2, pokazywała duzego Maxia i suczkę, mix doberana. Ciekawe, czy będą jakieś telefony do studia?

Posted

mpati123 napisał(a):
Mam pytanie... Co u Karmelkowych? Są prześliczne, i ogłoszone na SZANSIE...
A ja mam 30 km do Celestynowa, a 0 transportu... :(
A co do wolontariuszy jestem ja i moja koleżanka, ale bez możliwości dojazdu... :(

nadal w schronie:-(
one są takie do kolana -czyli małe, są lękliwe niestety, boją się i nie podchodzą -trzeba by było z nimi popracować

Maksio mieszka teraz z tą dobermanką w kojcu. Oba psiaki bardzo sympatyczne i milusie, oba od dawna w schronisku (suka dłużej):-(

Posted

od dawna jest wysyp:/

w kociarni zatrzęsienie, w kojcu 20 coś (tam obok kojca uratowanej przez ciebie Miszki) matka z 5 albo 7:(
dodatkowo w biurze i przed nim szczyle...
az płakac sie chce...

Posted

A bo ktoś mi pisał, że może ona już dom znalazła to wolałam się upewnić. A to przecież taka ładna sunia, i młoda. A ma gdzieś wiecej zdjęć ? Takich może z bliska ?
A kudłaczka ogłoszę, chociaż bez większych nadziei, a na kogo kontakt ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
A bo ktoś mi pisał, że może ona już dom znalazła to wolałam się upewnić. A to przecież taka ładna sunia, i młoda. A ma gdzieś wiecej zdjęć ? Takich może z bliska ?
A kudłaczka ogłoszę, chociaż bez większych nadziei, a na kogo kontakt ?

Przypomnij mi się wieczorem - ja chyba mam kilka Jej nowych fotek.

Posted

Na przygarnę psa jest takie ogłoszenie:
http://www.dogomania.pl/threads/1748...olice-Warszawy.
Kopiuję: "Zadzwoniła do mnie pani chcąc adoptować dalmatyńczykowatego Michasia, niestety z racji pomyłki w ogłoszeniu dopiero pod koniec rozmowy okazała się że ona jest spod Warszawy a my koło Gdańska

Pani mieszka na wsi (nie wiem dokładnie jaka to miejscowość), ma dom z ogrodem. Dwie przygarnięte suczki, kot i 2-letnie dziecko. Chciałaby dać dom kolejnej biedzie.
Dziecko jest wychowane od urodzenia wśród zwierząt więc wie jak się przy nich zachować.

Ma sentyment do dalmatyńczyków, ale nie jest to warunek - dalmaty mają pierwszeństwo ale jest gotowa zakochać się również w zbliżonej wielkości kundelku.

Pies miałby dostęp do domu, natomiast mieszkałby w ocieplanej budzie na zewnątrz.
Psiak ma być do kochania i zabawy, raczej młodszy niż starszy.

Pani najbardziej chciałaby psa już po kastracji.

Zainteresowanym podam na pw telefon, obiecałam że dzisiaj ktoś do niej zadzwoni. "