Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny
Szczerze gratuluję szybkiego działania w powstaniu strony internetowej. Fajnie że rozbudowałyście temat psiaków do adopcji i zamieściłyście zdjęcia z opisem.
Pozdrawiam

Posted

Chłopczyk, ma z 2-3 lata, bardzo wesolutki, zachęca do zabawy, ciekawie umaszczony - w prążki, mały na wielkośc

-adptowany!!!
zamieszkał w stolicy, doszły słuchy, ze nie sprawia problemow, ładnie wychodzi na spacerki i sygnalizuje swe potrzeby!!!

3 Szczeniaki wilkowate, pierwsza od prawej to dorosła młoda suka średniej wielkości -miła i grzeczna, a od lewej trzy szczylki -nieufne troszkę, są oswajane w schronisku, myślę że wyrosną na średnie psy (nie wiem ile jest tych szczeniąt, tylko 3 się pokazały, ale moze byc ich wiecej) adoptowane

Posted

suczka adoptowana

szczeniaki:
Są 2 takie same, suczka i piesek, były już szczepione i kwarantanna im się kończy. Bardzo żywe i radosne.

I SUCZKA I SAMCZYK JUŻ MAJĄ NOWE DOMKI:)

Posted

Ta sunia na żywo wygląda mniej labkowato..... po prostu jest fotogeniczna bardzo...
Jest jeszcze jedna suczka, czarnego koloru, która na zdjęciach jak kundelek wyszła a w realu labkowato wygląda.
Biaława suczka biega luzem, czarna siedzi w boksie. Biała jest w części od lasu, czarna w boksie od ulicy.

jeśli będziesz jechac do schroniska, to mogę wybrac się z Tobą i pokażę Ci tą suczkę, tylko napisz na priwa najpierw.

Posted

[quote name='karolciagóralka']Pomocy!!!!!!
czy ta przesliczna biała labka jest jeszcze w schronisku!!?? myślę o adopcji!!

przez 13lat opiekowałam sie wspaniałym labradorem, szukam pieska i w labce z 1zdjęcia zakochałam sie od pierwszego wejrzenia!!

proszę odpowiedzcie na maila!!jak najszybciej!!
karolina.bagietka@wp.pl

Jest cd tej miłości?

Posted

Byłam dziś, co do tej suni labkowej białawej, to dziś się przyjrzałam jej i jednak wygląda labkowo -tak jak na zdjęciach... jakoś troszkę inaczej ją zapamiętałam, ale jednak zdjęcia nie oszukują -jest równie piękna w realu!!!!!!!!!!!
adoptowana

nowe foto "z boku":

Sunia, młodziutka i śliczna, średnio-duża adoptowana

szczeniaczek -suczka nadal czeka ADOPTOWANA!!!

również szczeniak płci męskiej, ma krótki ogonek

Posted

samczyk, młody, mały rudasek, chodzi luzem w części od ulicy
taki terierkowaty, ma gdzieś 1,5 roku adoptowany

Sunia, ma ok 1,5 roku. Miła, troszkę szczeka na początku, ale potem podchodzi i daje się głaskac. Przebywa w budynku.

Posted

Boks nr 31

[SIZE=2]dwie czarne suczki, takie podrośnięte szczylki, maja gdzies ok 5 misięcy

szary samczyk, wygląda jak pluszowa kulka, jest średniego wzrostu i ma zakręcony ogonek, wyglda bardzo orginalnie i slicznie!

sunia, tez szczeniak podrosniety

Posted

na terenie obok tego boksu luzem mieszkaja 3 suczki
adoptowane

Na tym zdjeciu widac wszystkie 3;)
na 1 planie mała sunia, bardzo milusia, czarna
dalej taka wilkowata jasna suczka, mloda, ale troszke nieufna i na samzm koncu ledwo widoczna czarna srednioduza wilkowata suczka
wszystkie sa mlode, maja ok 1roku

Posted

boks 23

jest tu bardzo duzo podrostkow, wiekszosc to suczki, ale strasznie ciezko je sfotografowac, bo sa ruchliwe

tu 2 sunie jasna i ciemna, takich ciemnych sa 2
adoptowane

jest brazowa sunia, drobna, raczej małego wzrostu, czarne suczki i w budach pochowane jeszcze psy....

Posted

boks nr 12

suczka duza, [FONT=Verdana]miła i młoda, ma ponad rok,
[/FONT]adoptowana
[FONT=Verdana]

DROPS samczyk, ma 3 lata, miły i ufny, duzy
[/FONT]adoptowany
[FONT=Verdana]

boks 9

sunia, młoda, bardzo miła, od niedawna w schronie
[/FONT]adoptowana
[FONT=Verdana]

[/FONT]

Posted

sunia, ma ok 3 lata, miła i przyjazna, ma ulubionego kolege w schronisku z ktorym wszystko razem robia, niestety nie mam zdjecia jej kolegi
oba sa duze, biegaja swobodnie

sunia, siedzi w budynku albo przed nim, ma ok 2 lata, troszke nieufna na pierwszy raz, sredniego wzrostu

Posted

boks 50

FOKUS
wielki, ma gdzies z 2 lata, miły, wzbudza respekt wygladem
adoptowany

boks 60

młoda, ma ponad rok, milusia sunia, srednia na wielkosc, drobna raczej
adoptowana

sunia, tez młoda i milutka, srednia, puchata
adoptowana

i taki Rudy samczyk z nimi mieszka, tez ponad roczny, milutki, sredniego wzrostu

Posted

Szczenięta ok 3 tygodniowe pilnie szukają chociaż domków tymczasowych!
Same suczki
adoptowane

2 maści wilkowatej, jedna cała pęgowana, a czwarta w łatki pręgowane