salibinka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Czy chodzi o ten zrobiony przeze mnie? Jest podlinkowany - klikasz i wchodzisz na wątek. Chyba, że chodzi o link do strony? Quote
Tundra Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tanitko,:multi: dziewczyny GRATULUJE! i ciesze sie. Quote
kosu32 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dziewczyny Szczerze gratuluję szybkiego działania w powstaniu strony internetowej. Fajnie że rozbudowałyście temat psiaków do adopcji i zamieściłyście zdjęcia z opisem. Pozdrawiam Quote
Sylwia K Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Chłopczyk, ma z 2-3 lata, bardzo wesolutki, zachęca do zabawy, ciekawie umaszczony - w prążki, mały na wielkośc -adptowany!!! zamieszkał w stolicy, doszły słuchy, ze nie sprawia problemow, ładnie wychodzi na spacerki i sygnalizuje swe potrzeby!!! 3 Szczeniaki wilkowate, pierwsza od prawej to dorosła młoda suka średniej wielkości -miła i grzeczna, a od lewej trzy szczylki -nieufne troszkę, są oswajane w schronisku, myślę że wyrosną na średnie psy (nie wiem ile jest tych szczeniąt, tylko 3 się pokazały, ale moze byc ich wiecej) adoptowane Quote
Sylwia K Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 suczka adoptowana szczeniaki: Są 2 takie same, suczka i piesek, były już szczepione i kwarantanna im się kończy. Bardzo żywe i radosne. I SUCZKA I SAMCZYK JUŻ MAJĄ NOWE DOMKI:) Quote
karolciagóralka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Pomocy!!!!!! czy ta przesliczna biała labka jest jeszcze w schronisku!!?? myślę o adopcji!! przez 13lat opiekowałam sie wspaniałym labradorem, szukam pieska i w labce z 1zdjęcia zakochałam sie od pierwszego wejrzenia!! proszę odpowiedzcie na maila!!jak najszybciej!! karolina.bagietka@wp.pl Quote
tanitka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 sunia biała-labkowata jest jeszcze w schronisku Quote
Sylwia K Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Ta sunia na żywo wygląda mniej labkowato..... po prostu jest fotogeniczna bardzo... Jest jeszcze jedna suczka, czarnego koloru, która na zdjęciach jak kundelek wyszła a w realu labkowato wygląda. Biaława suczka biega luzem, czarna siedzi w boksie. Biała jest w części od lasu, czarna w boksie od ulicy. jeśli będziesz jechac do schroniska, to mogę wybrac się z Tobą i pokażę Ci tą suczkę, tylko napisz na priwa najpierw. Quote
salibinka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='karolciagóralka']Pomocy!!!!!! czy ta przesliczna biała labka jest jeszcze w schronisku!!?? myślę o adopcji!! przez 13lat opiekowałam sie wspaniałym labradorem, szukam pieska i w labce z 1zdjęcia zakochałam sie od pierwszego wejrzenia!! proszę odpowiedzcie na maila!!jak najszybciej!! karolina.bagietka@wp.pl Jest cd tej miłości? Quote
tanitka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Sylwia K byłaś może w weekend w schronisku?:roll: Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Byłam dziś, co do tej suni labkowej białawej, to dziś się przyjrzałam jej i jednak wygląda labkowo -tak jak na zdjęciach... jakoś troszkę inaczej ją zapamiętałam, ale jednak zdjęcia nie oszukują -jest równie piękna w realu!!!!!!!!!!! adoptowana nowe foto "z boku": Sunia, młodziutka i śliczna, średnio-duża adoptowana szczeniaczek -suczka nadal czeka ADOPTOWANA!!! również szczeniak płci męskiej, ma krótki ogonek Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 samczyk, młody, mały rudasek, chodzi luzem w części od ulicy taki terierkowaty, ma gdzieś 1,5 roku adoptowany Sunia, ma ok 1,5 roku. Miła, troszkę szczeka na początku, ale potem podchodzi i daje się głaskac. Przebywa w budynku. Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Boks nr 31 [SIZE=2]dwie czarne suczki, takie podrośnięte szczylki, maja gdzies ok 5 misięcy szary samczyk, wygląda jak pluszowa kulka, jest średniego wzrostu i ma zakręcony ogonek, wyglda bardzo orginalnie i slicznie! sunia, tez szczeniak podrosniety Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 na terenie obok tego boksu luzem mieszkaja 3 suczki adoptowane Na tym zdjeciu widac wszystkie 3;) na 1 planie mała sunia, bardzo milusia, czarna dalej taka wilkowata jasna suczka, mloda, ale troszke nieufna i na samzm koncu ledwo widoczna czarna srednioduza wilkowata suczka wszystkie sa mlode, maja ok 1roku Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 boks 23 jest tu bardzo duzo podrostkow, wiekszosc to suczki, ale strasznie ciezko je sfotografowac, bo sa ruchliwe tu 2 sunie jasna i ciemna, takich ciemnych sa 2 adoptowane jest brazowa sunia, drobna, raczej małego wzrostu, czarne suczki i w budach pochowane jeszcze psy.... Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 boks nr 12 suczka duza, [FONT=Verdana]miła i młoda, ma ponad rok, [/FONT]adoptowana [FONT=Verdana] DROPS samczyk, ma 3 lata, miły i ufny, duzy [/FONT]adoptowany [FONT=Verdana] boks 9 sunia, młoda, bardzo miła, od niedawna w schronie [/FONT]adoptowana [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 sunia, ma ok 3 lata, miła i przyjazna, ma ulubionego kolege w schronisku z ktorym wszystko razem robia, niestety nie mam zdjecia jej kolegi oba sa duze, biegaja swobodnie sunia, siedzi w budynku albo przed nim, ma ok 2 lata, troszke nieufna na pierwszy raz, sredniego wzrostu Quote
Sylwia K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 boks 50 FOKUS wielki, ma gdzies z 2 lata, miły, wzbudza respekt wygladem adoptowany boks 60 młoda, ma ponad rok, milusia sunia, srednia na wielkosc, drobna raczej adoptowana sunia, tez młoda i milutka, srednia, puchata adoptowana i taki Rudy samczyk z nimi mieszka, tez ponad roczny, milutki, sredniego wzrostu Quote
beka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 kurcze przez te dwa wątki celestynowskie mam rozdwojenie jaźni :) Quote
Sylwia K Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 przypominam stronę schroniska: Schronisko Dla Zwierząt Quote
Sylwia K Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Szczenięta ok 3 tygodniowe pilnie szukają chociaż domków tymczasowych! Same suczki adoptowane 2 maści wilkowatej, jedna cała pęgowana, a czwarta w łatki pręgowane Quote
Sylwia K Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 założyłam im oddzielny wątek! http://www.dogomania.pl/forum/f28/ok-3-tyg-szczeniaki-pilnie-szukaja-dt-123330/#post11120361 Quote
Recommended Posts