Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Celestynowiaki lepiej miseczki szykujcie ;)
W sobote zgodnie z zapowiedzią będzie dostawa jedzonka - karma zamiast kwiatów ze ślubu mojej przyjaciółki :multi: :multi: :multi:

Posted

Sylwia, jak byś mogła rano zadzwonić do schronu i na wszelki wypadek im przypomnieć że mają być o 15.00 na Saskiej Kępie... Ty tam znasz Panią Dyrektor, chcę mieć pewność że wszystko jest git!! W końcu sama też muszę zatachać 10kg :evil_lol:

Posted

Wisełka, to rewelacja z tą karmą :loveu:

Dziewczyny z Celestynowa! Pamiętajcie o tej ratlereczce, jakby ją odchuchać, szybko znajdzie dom :roll:

Posted

Mam jeszcze cały worek kocy, kołder, ręczników, poszewek..... nie wiem co dokładnie bo koleżanka w pracy zebrała. Jak mi się uda to jutro też wezmę żeby od razu dać do Celestynowa :lol:

Posted

oprócz zainteresowanego starszego pana dzwoniła jeszcze kobieta w średnim wieku, bardzo dobre wrażenie na mnie wywarła, ma podjechać i obejrzeć ją na żywo -zobaczymy co z tego wyjdzie.
Oprócz tych dwóch osób więcej chętnych na dzień dzisiejszy brak

Posted

Tego pana w końcu sobię darowałam, bo nie znalazłam nikogo z tamtych rejonów a jednak patrząc na jego wiek, rozmiar mieszkania i wiek osób mieszkających z nim jakoś marnie to widzę.
A co do chętnej pani to zobaczymy czy przyjedzie ją zobaczyć i jeśli już ją zobaczy to co postanowi.

Posted

Sylwia K;10777528
[B napisał(a):
mały wychudzony samiec, jest bardzo spokojny, lubi ludzi. Ma ciekawe umaszczenie. Mieszka w boksie nr 20, młody

widziałam go tylko raz, jest nowy
smutny, trochę zdezorientowany, podchodzi jak się go woła, mieszka z innymi psami i nie widziałam aby były jakieś kłótnie między nimi
jest wielkości i masy mniej więcej basseta

• 2 weeks later...
Posted

No i już ponad tydzień po ślubie mojej kumpeli i Sebka. Nie było mnie w W-wie dlatego dopiero teraz informuję że wszystko się udało i karma pojechała do schronu zgodnie z planem :multi:

Tutaj Pani z Celestynowa dziękuje nowożeńcom za dary dla piesków :lol:

A tutaj zebrana karma dla zwierzaczków :multi:

Posted

[quote name='Tundra']A do jakiej rasy mozne byc podobne to prazkowane cudo z pierwszego postu?

czy chodzi o tego malca:

jeśli tak to on moim zdaniem jest może odrobinkę podobny do szczeniaka owczarka niemieckiego.
jak będę w schronie to zrobię mu nowe fotki bo już podrósł.