Sylwia K Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 celestynowiaki w górę przypominam, ze wszystkie psiaki czekające na domek są na str 1,2 i 3 Quote
Wisełka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Celestynowiaki lepiej miseczki szykujcie ;) W sobote zgodnie z zapowiedzią będzie dostawa jedzonka - karma zamiast kwiatów ze ślubu mojej przyjaciółki :multi: :multi: :multi: Quote
Sylwia K Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 :multi::multi: Psiaki z pewnością się ucieszą Quote
Wisełka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Sylwia, jak byś mogła rano zadzwonić do schronu i na wszelki wypadek im przypomnieć że mają być o 15.00 na Saskiej Kępie... Ty tam znasz Panią Dyrektor, chcę mieć pewność że wszystko jest git!! W końcu sama też muszę zatachać 10kg :evil_lol: Quote
malagos Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Wisełka, to rewelacja z tą karmą :loveu: Dziewczyny z Celestynowa! Pamiętajcie o tej ratlereczce, jakby ją odchuchać, szybko znajdzie dom :roll: Quote
Wisełka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Mam jeszcze cały worek kocy, kołder, ręczników, poszewek..... nie wiem co dokładnie bo koleżanka w pracy zebrała. Jak mi się uda to jutro też wezmę żeby od razu dać do Celestynowa :lol: Quote
Sylwia K Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 ojej, ale dużo darów dla psiaczków:lol: Malagos założyłam drobiazgowi osobny wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-ratlerek-umiera-z-przerazenia-w-schronisku-144750/#post12829193 Quote
maciaszek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Sylwio, a jak się mają sprawy z argentynką? Quote
Sylwia K Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 oprócz zainteresowanego starszego pana dzwoniła jeszcze kobieta w średnim wieku, bardzo dobre wrażenie na mnie wywarła, ma podjechać i obejrzeć ją na żywo -zobaczymy co z tego wyjdzie. Oprócz tych dwóch osób więcej chętnych na dzień dzisiejszy brak Quote
maciaszek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A udało Ci się umówić wizytę przedadopcyjną i tego pana? Trzymam kciuki za wizytę pani! Quote
Sylwia K Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Tego pana w końcu sobię darowałam, bo nie znalazłam nikogo z tamtych rejonów a jednak patrząc na jego wiek, rozmiar mieszkania i wiek osób mieszkających z nim jakoś marnie to widzę. A co do chętnej pani to zobaczymy czy przyjedzie ją zobaczyć i jeśli już ją zobaczy to co postanowi. Quote
Tundra Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Sylwia, a czy wiesz cos wiecej o tym laciatym samczyku z postu 5? Jaki on jest duzy? Jaki ma stosunek do innych psow a jyki do ludzi? Quote
Sylwia K Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Sylwia K;10777528 [B napisał(a):mały wychudzony samiec, jest bardzo spokojny, lubi ludzi. Ma ciekawe umaszczenie. Mieszka w boksie nr 20, młody widziałam go tylko raz, jest nowy smutny, trochę zdezorientowany, podchodzi jak się go woła, mieszka z innymi psami i nie widziałam aby były jakieś kłótnie między nimi jest wielkości i masy mniej więcej basseta Quote
Tundra Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A do jakiej rasy mozne byc podobne to prazkowane cudo z pierwszego postu? Quote
Wisełka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No i już ponad tydzień po ślubie mojej kumpeli i Sebka. Nie było mnie w W-wie dlatego dopiero teraz informuję że wszystko się udało i karma pojechała do schronu zgodnie z planem :multi: Tutaj Pani z Celestynowa dziękuje nowożeńcom za dary dla piesków :lol: A tutaj zebrana karma dla zwierzaczków :multi: Quote
tanitka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 To Pani Janka była:lol:. Dziękujemy serdecznie w imieniu celestynowiaków!:lol: Quote
Sylwia K Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Tundra']A do jakiej rasy mozne byc podobne to prazkowane cudo z pierwszego postu? czy chodzi o tego malca: jeśli tak to on moim zdaniem jest może odrobinkę podobny do szczeniaka owczarka niemieckiego. jak będę w schronie to zrobię mu nowe fotki bo już podrósł. Quote
Tundra Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nie chodzi mi o tego krotkowlosego z biurka Quote
tanitka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Tunrze chodzi o tego: suczka prążkowana, mieszka w biurze, będzie średniego wzrostu Quote
Sylwia K Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ona jest w typie pitt-bulla wieczorem wkleję jej nowe fotki Quote
Recommended Posts