Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jesteś pewna, że schronisko odda ją do sprawdzonego dobrego domu? DA to nie jest prosta rasa w prowadzeniu. Nawet (a może tym bardziej) jeśli ta suka jest mieszanką to powinna trafić w odpowiedzialne ręce, które poradzą sobie z upartym, nierzadko dominującym psem.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a możesz podać namiary na siebie?:cool3:
(ja tez nic więcej poza tym co napisałam o niej nie wiem i w warunkach schroniskowych więcej się pewnie nie dowiemy)

ja mam często wyciszony tel ostatnio (muszę, bo mam niemowlaka)
i troszkę jestem chyba za bardzo wymagająca jeśli chodzi o psy bojowe:oops:

jeśli jednak wolisz to podaj mój: 503 795 016

Posted

[quote name='Sylwia K']

Sunia w typie spaniela.
Jest młoda i przestraszona schroniskiem (przebywa tu ponad 2 tygodnie). Jest drobna, wysokości spaniela. Nie wykazuje agresji ani względem ludzi ani względem psów. Sunia mieszka w kociarni.

tej suczki dziś nie widziałam -ale może odpoczywała w swym koszyku więc nie wiem czy jest:oops:

Posted

hej, czy ktoś z Was-odwiedzajacych regularnie schronisko będzie w tą sobotę?Planuje się wybrać w ten weekend - przymierzam się już mocno do adopcji. Znacznie lepiej bym się czuła,gdyby po schronisku oprowadził mnie ktoś obeznany, z pracownikami bywa różnie. Szczególnie wpadły mi w oko Kaja - młoda suczka podpalana i Kama - czarna podpalana. Bardzo chciałabym Je zobaczyć. :p

Posted

niestety w tą sobotę będę w wawie na wystawie psów i nie wiem czy się wyrobię... Pewnie będe minimum do 12...

jeśli jesteś z wawy albo mieszkasz gdzieś skąd podróż do Celestynowa zamie ci ok godzinkę to podaj mi na pw swój tel to jeśli bym wracała wcześniej to bym przedzwoniła i dała Ci znać.

Za 2 tygodnie będę i wtedy mogę się z Tobą umówić. No ewentualnie w tą niedzielę, ale nie wiem czy wtedy nie wybiorę się pooglądać terriery.

moze tanitka będzie albo kossu w tą sobotę.

Posted

Sylwia - niestety za dwa tygodnie będe nad morzem. Mieszkam na bielanach, do Celestynowa jechałabym pociągiem podmiejskim, w ta niedzielę miałam jechać z chłopem do Azylu, ale jeszcze zobaczę jak to pogodzić - obawiam się, że dwa schroniska dzień po dniu, to może być za dużo dla moich nerwów - tydzień temu w Azylu płakałam jak bóbr. Wysłałam ci PW Sylwia.

Posted

a Tanitka?

Jeśli Tanitka będzie się wybierała, to ona tez jest z wawy, więc możesz się z nią samochodem wybrać jak się zgodzi i potem wrócić;)

W sobotę będziemy samochodem w wawie, wiec jeśli będziemy wcześniej wracać to możemy się z Tobą ustawić i Cię przywieść. tylko kurde właśnie nie wiem ile nam się zejdzie na tej wystawie:niewiem:

Kossu pamiętasz moze czy to w niedzielę czy w sobote schronisko jest wcześniej zamykane? i czy o 13 czy o 14? bo ja nie pamiętam:oops: teraz zazwyczaj jeżdżę rano i siedzę w schronie max 2 godziny a nie do zamknięcia tak jak kiedyś...

Posted

A ja tylko chciałam przypomnieć że 22 sierpnia potrzeby transport z W-wy Pragi do Celestynowa! Będzie karma dla psów zamiast kwiatów dla nowożeńców. Ślub o ile dobrze pamiętam o 15.30!!
Jeszcze ponad m-ąc ale czas szybko leci :lol:

Posted

Kossu pamiętasz moze czy to w niedzielę czy w sobote schronisko jest wcześniej zamykane? i czy o 13 czy o 14? bo ja nie pamiętam:oops: teraz zazwyczaj jeżdżę rano i siedzę w schronie max 2 godziny a nie do zamknięcia tak jak kiedyś...

Schronisko w sobotę i niedzielę czynne jest w godzinach:
9.00. - 14.00.

Posted

Wisełka napisał(a):
A ja tylko chciałam przypomnieć że 22 sierpnia potrzeby transport z W-wy Pragi do Celestynowa! Będzie karma dla psów zamiast kwiatów dla nowożeńców. Ślub o ile dobrze pamiętam o 15.30!!
Jeszcze ponad m-ąc ale czas szybko leci :lol:

Wisełko

Rozmawiałam właśnie z Panią Dyrektor i przypominałam - (pamiętała) :lol:
Samochód będzie :loveu: Prośba tylko, by na tydzień przed ślubem dodzwonić się do schroniska i przekazać Pani Dyrektor godzinę ślubu i dokładny adres.

Ja ze swojęj strony poproszę o przesłanie do mnie na private dokładnych namiarów związanych ze ślubem oraz telefonu kontaktowego do osoby od "zbiórki".