maciaszek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A jesteś pewna, że schronisko odda ją do sprawdzonego dobrego domu? DA to nie jest prosta rasa w prowadzeniu. Nawet (a może tym bardziej) jeśli ta suka jest mieszanką to powinna trafić w odpowiedzialne ręce, które poradzą sobie z upartym, nierzadko dominującym psem. Quote
Sylwia K Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 a możesz podać namiary na siebie?:cool3: (ja tez nic więcej poza tym co napisałam o niej nie wiem i w warunkach schroniskowych więcej się pewnie nie dowiemy) ja mam często wyciszony tel ostatnio (muszę, bo mam niemowlaka) i troszkę jestem chyba za bardzo wymagająca jeśli chodzi o psy bojowe:oops: jeśli jednak wolisz to podaj mój: 503 795 016 Quote
Sylwia K Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 suczka w typie owczarka niemieckiego nowa w schronisku, łagodniutka, ma ok roku. Po szczeniakach:/ mieszka w boksie 64 Quote
Sylwia K Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Sylwia K'] Sunia w typie spaniela. Jest młoda i przestraszona schroniskiem (przebywa tu ponad 2 tygodnie). Jest drobna, wysokości spaniela. Nie wykazuje agresji ani względem ludzi ani względem psów. Sunia mieszka w kociarni. tej suczki dziś nie widziałam -ale może odpoczywała w swym koszyku więc nie wiem czy jest:oops: Quote
Sylwia K Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 kolejna suczka ok roczna w typie owczarka niemieckiego łagodna, onieśmielona schroniskiem mieszka pod samym lasem boks 74 Quote
Sylwia K Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 boks 74 adopcja - adopcje - psy - Bajba - Schronisko Dla Zwierząt sunia ok roczna, duża, bardzo ożywia się na widok człowieka i bardzo dopomina się o pieszczoty. Nie awanturuje się z psami.Troche taka owczarkowata. Bardzo radosna sunia miała kiedyś jakieś ranki na brzusiu, już jest wszystko z nią ok:) można zobaczyć: Quote
maciaszek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Sylwia K napisał(a):a możesz podać namiary na siebie?Mogę podać swojego maila i gg. Telefon tylko w godzinach 12.00-14.00. Quote
Sylwia K Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 myślę, ze jesteś osoba duuuuużo kompetentniejszą wiec chyba lepiej jak namiary będą na ciebie:p jestem ci bardzo wdzięczna za chęć pomocy Quote
kosu32 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Psiaki z Celestynowa - skaczcie na pierwszą stronę. Quote
tanitka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 kosu, w niedzielę schornisko opuściła Twoja mala ulubienica z zabiegowego z chorą tylną nóżką:multi: Quote
kosu32 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jeny !!! Jak fajnie czytać takie dobre wieści !!! :multi: Quote
GoskaGoska Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a czy ta Kurszynka co miała dwóch braci - tez znałazła dom? czy wciaz czeka? Quote
borzo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 hej, czy ktoś z Was-odwiedzajacych regularnie schronisko będzie w tą sobotę?Planuje się wybrać w ten weekend - przymierzam się już mocno do adopcji. Znacznie lepiej bym się czuła,gdyby po schronisku oprowadził mnie ktoś obeznany, z pracownikami bywa różnie. Szczególnie wpadły mi w oko Kaja - młoda suczka podpalana i Kama - czarna podpalana. Bardzo chciałabym Je zobaczyć. :p Quote
Sylwia K Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 niestety w tą sobotę będę w wawie na wystawie psów i nie wiem czy się wyrobię... Pewnie będe minimum do 12... jeśli jesteś z wawy albo mieszkasz gdzieś skąd podróż do Celestynowa zamie ci ok godzinkę to podaj mi na pw swój tel to jeśli bym wracała wcześniej to bym przedzwoniła i dała Ci znać. Za 2 tygodnie będę i wtedy mogę się z Tobą umówić. No ewentualnie w tą niedzielę, ale nie wiem czy wtedy nie wybiorę się pooglądać terriery. moze tanitka będzie albo kossu w tą sobotę. Quote
borzo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sylwia - niestety za dwa tygodnie będe nad morzem. Mieszkam na bielanach, do Celestynowa jechałabym pociągiem podmiejskim, w ta niedzielę miałam jechać z chłopem do Azylu, ale jeszcze zobaczę jak to pogodzić - obawiam się, że dwa schroniska dzień po dniu, to może być za dużo dla moich nerwów - tydzień temu w Azylu płakałam jak bóbr. Wysłałam ci PW Sylwia. Quote
kosu32 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja w tym tygodniu nie dam rady - mam rodzinny nalot. Quote
Sylwia K Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 a Tanitka? Jeśli Tanitka będzie się wybierała, to ona tez jest z wawy, więc możesz się z nią samochodem wybrać jak się zgodzi i potem wrócić;) W sobotę będziemy samochodem w wawie, wiec jeśli będziemy wcześniej wracać to możemy się z Tobą ustawić i Cię przywieść. tylko kurde właśnie nie wiem ile nam się zejdzie na tej wystawie:niewiem: Kossu pamiętasz moze czy to w niedzielę czy w sobote schronisko jest wcześniej zamykane? i czy o 13 czy o 14? bo ja nie pamiętam:oops: teraz zazwyczaj jeżdżę rano i siedzę w schronie max 2 godziny a nie do zamknięcia tak jak kiedyś... Quote
Wisełka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A ja tylko chciałam przypomnieć że 22 sierpnia potrzeby transport z W-wy Pragi do Celestynowa! Będzie karma dla psów zamiast kwiatów dla nowożeńców. Ślub o ile dobrze pamiętam o 15.30!! Jeszcze ponad m-ąc ale czas szybko leci :lol: Quote
kosu32 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kossu pamiętasz moze czy to w niedzielę czy w sobote schronisko jest wcześniej zamykane? i czy o 13 czy o 14? bo ja nie pamiętam:oops: teraz zazwyczaj jeżdżę rano i siedzę w schronie max 2 godziny a nie do zamknięcia tak jak kiedyś... Schronisko w sobotę i niedzielę czynne jest w godzinach: 9.00. - 14.00. Quote
kosu32 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wisełka napisał(a):A ja tylko chciałam przypomnieć że 22 sierpnia potrzeby transport z W-wy Pragi do Celestynowa! Będzie karma dla psów zamiast kwiatów dla nowożeńców. Ślub o ile dobrze pamiętam o 15.30!! Jeszcze ponad m-ąc ale czas szybko leci :lol: Wisełko Rozmawiałam właśnie z Panią Dyrektor i przypominałam - (pamiętała) :lol: Samochód będzie :loveu: Prośba tylko, by na tydzień przed ślubem dodzwonić się do schroniska i przekazać Pani Dyrektor godzinę ślubu i dokładny adres. Ja ze swojęj strony poproszę o przesłanie do mnie na private dokładnych namiarów związanych ze ślubem oraz telefonu kontaktowego do osoby od "zbiórki". Quote
Recommended Posts