Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylwia K'][FONT=Arial]Przy wejściu do schroniska mieszkają 2 jamnikowate czarne siostry. Obie są młode i bardzo przyjazne. Są prawie identyczne.

http://www.celestynow.schronisko.net/adopcja30234-0.html
http://www.celestynow.schronisko.net/adopcja30233-0.html

[/FONT]

obie siostry maja już nowy kochający dom:multi:
nie zostały rozdzielone, mają tego samego pana i mieszkają razem w tym samym domu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwiu...jakie piękne psiaki tam macie!:loveu:

Dzięki za info o Miszcze kaukazie!...to tu wypatrzyła go Ninka i tak dała mu szansę!Pokazało gdzie tylko mogła! Dzięki!:loveu:

Posted

SUper , ze Brutus adpotowny - widac , ze domki z allegro nie wypalily - ale najwazniejsze - ze psiak w domu staly - a nie wazne z jakiego zrodla - no i super , ze tyle dobrych wieści.
A Okruszki szczeniaczki są dalej?

Posted

GoskaGoska dziękujemy za ogłoszenia, było wiele telefonów w jego sprawie i to fajni ludzie dzwonili. Niektórzy mówili, ze albo wezmą go, albo pojadą na Paluch. Dziękujemy Ci serdecznie za ogłoszenia i liczymy na dalsza współpracę.

Posted

i jest jeszcze malutki chory samczyk -zdjęcie na stronie 1

mama w typie pinczerka miniatury z synkiem oraz mały kudłaty beżowy bardzo przestraszony psiak (albo suczka)

Jest też ok 1,5 roczna czarna suczka w typie spanielka (nie wyjechała do niemiec, gdyż nie była jeszcze wysterylizowana)

Posted

Czy ktoś jest w stanie dowiedzieć się więcej o suni w typie DA? Jak najwięcej info by się przydało. Jeśli to możliwe oczywiście...
I czy jest szansa na jakieś dodatkowe zdjęcia?
Czy sunia jest wysterylizowana, a jeśli nie to czy jest szansa na sterylkę?

Robić ogłoszenia? Na kogo podawać w nich namiary?

Posted

sunia jeśli już nie jest wysterylizowana to na 100% będzie
wyraźnie jest to mieszaniec
jest nieufna do ludzi, ale daje się pogłaskać
ostatnio pogryzła się z nowym kolegą z boksu -nie wiem kto zaczął i o co poszło
ciężko coś więcej powiedzieć na podstawie zachowania w schronie.
zdjęć lepszych nie mam, zrobię innym razem jak będę -albo tanita albo może kossu zrobią

Można zrobić ogłoszenia, ale może tanitka by podała swoje namiary -ja mam małe dziecko, które dużo śpi w ciągu dnia i przez to zazwyczaj wyciszony tel