Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BARDZO SIE CIESZE - URODA U PSA TO 80% SUKCESU, ALE CO TAM NIECH SZYBKO IDZIE DO DOMKU, BO JEGO TEZ TRZEBA KARMIC I MIEJSCE ZAJMUJE.
A nie wiesz moze skad ludzie dzwonia z allegra czy gumtree a moze kupiepsa?
Odsylasz ludzi do schroniska czy jakos sie z nimi inaczej umawiasz? Sorry ze tak wypytuje,, ale tak ciekawa jestem;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Sylwiu...jak będziesz mogła daj te info o kaukazce!

Dobrze.
W niedzielę pojadę i wypytam o sunię. Zrobię jej tez fotki w całości i Ci prześle.

już był 2 tel w sprawie owczarka:p i obie osoby wydają się przez tel być bardzo fajnymi potencjalnymi domkami

Posted

kurde, w niedzielę nie dam rady bo mam ważną imprezę rodzinną...
dzwoniłam do tanitki aby się zapytać, czy ona może podjechać, ale nie odbiera...
postaram się jutro, ale nie wiem czy mi się uda, bo w sobotę w dzień średnio mam z kim dziecko zostawić...

Posted

oddzwonić nie oddzwonię,ale mogę napisać mail'a do tej osoby.

Nie dałam rady wybrać się dziś do schronu...
Wypytam o schorowana sunię w następny weekend dopiero.

Posted

w sprawie kruszynke miala jeszcze jednego maile -Pani pytala czy aktualne i czy faktycznie nie wyrosna duze i gdzie sa - odpisalam i jak zwylke przekierowala na rozmowe telefoniczna.
Gdyby cos sie zmienilo to dajcie znac , bo nie wiem czy zwnawiac ogloszenia? owczarek ma jeszcze allegro na 6 dni

Posted

Oj ten Brutusek to ma zainteresowanie , ze hej dzis z gumtree dostalam o niego zapytanie :p. Juz sié nie mogé doczekac jak cos bédziecie wiecej wiedziec. Jak mozecie to dowiedzci sie czy stan szczeniakow dalej bez zmian?

Posted

:cool3:i kolejne zapytanie o Brutusa :loveu: im wyzej jego allegro tym więcej ludzi się nim interesuje , tym razem domek z malopolski -domz ogrodem, ale się dopytalam gdzie miałby mieszkac czy w domu, budzi ,kojcu itd bo nawet jesli jego juz nie będzie to moze inna bida znajdzie przy okazji dom, nie macie jeszcze jakiegoś?

Posted

[quote name='Sylwia K']sunia dziś opuściła schronisko:multi:
sunia okazała się być samcem:oops:
pies został zabrany do hoteliku, będzie tam leczony i odpowiednio socjalizowany:multi:

UDAŁO SIĘ Layli...udało!:multi::multi::multi::multi::multi:
HURA....Miszka już bezpieczny!
Dziewczyny ,tu jego wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f28/misza-schorowany-samotny-zrozpaczony-mix-kalkaz-blaga-o-deklracje-139644/index36.html#post12489387

Odwiedzajcie go...podziwiejcie...bo będzie piękny i zdrowy!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='Sylwia K'][FONT=Arial]

[SIZE=4][SIZE=3]W części pod samym lasem mieszka też bardzo schorowana suczka kaukaza. Sunia jest leczona, ale schroniskowe warunki to nie miejsce do rekonwalescencji..
Sunia prosi o dom!!
Zamieszczam zdjęcia tylko łepka... Na reszcie ciała sunia ma mało sierści i krwawiące ranki...
Sunia jest bardzo nieśmiała...
Spójrzcie w jej zrezygnowane oczy...:-(

[/FONT]

sunia dziś opuściła schronisko:multi:
sunia okazała się być samcem:oops:
pies został zabrany do hoteliku, będzie tam leczony i odpowiednio socjalizowany:multi: