GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 BARDZO SIE CIESZE - URODA U PSA TO 80% SUKCESU, ALE CO TAM NIECH SZYBKO IDZIE DO DOMKU, BO JEGO TEZ TRZEBA KARMIC I MIEJSCE ZAJMUJE. A nie wiesz moze skad ludzie dzwonia z allegra czy gumtree a moze kupiepsa? Odsylasz ludzi do schroniska czy jakos sie z nimi inaczej umawiasz? Sorry ze tak wypytuje,, ale tak ciekawa jestem;) Quote
Sylwia K Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 zuzlikowa napisał(a):Sylwiu...jak będziesz mogła daj te info o kaukazce! Dobrze. W niedzielę pojadę i wypytam o sunię. Zrobię jej tez fotki w całości i Ci prześle. już był 2 tel w sprawie owczarka:p i obie osoby wydają się przez tel być bardzo fajnymi potencjalnymi domkami Quote
Sylwia K Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 kurde, w niedzielę nie dam rady bo mam ważną imprezę rodzinną... dzwoniłam do tanitki aby się zapytać, czy ona może podjechać, ale nie odbiera... postaram się jutro, ale nie wiem czy mi się uda, bo w sobotę w dzień średnio mam z kim dziecko zostawić... Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dostalam maila w sprawie szczeniaczkow Krysznki, Okruszka 1 i 2 cyt: kasiorek415@wp.plWitam jestem zainteresowana jednym z pieskóe. Jeśli to dalej aktualne proszę o tel na nr 660-958-963. Pozdrawiam Quote
Sylwia K Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 oddzwonić nie oddzwonię,ale mogę napisać mail'a do tej osoby. Nie dałam rady wybrać się dziś do schronu... Wypytam o schorowana sunię w następny weekend dopiero. Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ja tez napisalam jej zeby najlepiej zadzwonila pod nr z ogloszenia Quote
Wisełka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A ja podniosę Celestynowianki i Celestynowiaków :p Quote
GoskaGoska Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 w sprawie kruszynke miala jeszcze jednego maile -Pani pytala czy aktualne i czy faktycznie nie wyrosna duze i gdzie sa - odpisalam i jak zwylke przekierowala na rozmowe telefoniczna. Gdyby cos sie zmienilo to dajcie znac , bo nie wiem czy zwnawiac ogloszenia? owczarek ma jeszcze allegro na 6 dni Quote
Sylwia K Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 ja w ten weekend nie byłam w schronie bo nie mogłam, będę pewnie w następna niedzielę -nie wiem jak inne osoby... Quote
GoskaGoska Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 wlasnie mi ktos Brutusa zalicytowal :mad::mad::mad: oczywiscie odwolalam oferte i napisalam , ze jak mysli powaznie o adpocji to niech zadzwoni Quote
Sylwia K Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 w sprawie Brutusa były 2 bardzo sensowne telefony, mam nadzieje, że któraś z tych osób go adoptuje. Quote
Sylwia K Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 aukcja cegiełkowa, co pardwa nie na celestynowiaka, ale ten psiak bardzo bardzo potrzebuje pomocy Moje świadectwo o człowieku. Doberman mix BRUNO (661635590) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Sylwia K Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sprawdziłam, ale dziś nic od ciebie na pw do mnie nie przyszło może prześlij jeszcze raz Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Oj ten Brutusek to ma zainteresowanie , ze hej dzis z gumtree dostalam o niego zapytanie :p. Juz sié nie mogé doczekac jak cos bédziecie wiecej wiedziec. Jak mozecie to dowiedzci sie czy stan szczeniakow dalej bez zmian? Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :cool3:i kolejne zapytanie o Brutusa :loveu: im wyzej jego allegro tym więcej ludzi się nim interesuje , tym razem domek z malopolski -domz ogrodem, ale się dopytalam gdzie miałby mieszkac czy w domu, budzi ,kojcu itd bo nawet jesli jego juz nie będzie to moze inna bida znajdzie przy okazji dom, nie macie jeszcze jakiegoś? Quote
Sylwia K Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 jest jeszcze kilka owczarków i masę owczarkopodobnych;) w razie czego wybierzemy jakiegoś z dogo, owczarków niemieckich niestety masa do adopcji:-( http://www.dogomania.pl/forum/f45/owczarki-niemieckie-do-adopcji-8669/ Quote
Sylwia K Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 a czy pozostałe 2 wolontariuszki pamiętają jeszcze o celestynowiakach??:roll: Quote
zuzlikowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Sylwia K']sunia dziś opuściła schronisko:multi: sunia okazała się być samcem:oops: pies został zabrany do hoteliku, będzie tam leczony i odpowiednio socjalizowany:multi: UDAŁO SIĘ Layli...udało!:multi::multi::multi::multi::multi: HURA....Miszka już bezpieczny! Dziewczyny ,tu jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/misza-schorowany-samotny-zrozpaczony-mix-kalkaz-blaga-o-deklracje-139644/index36.html#post12489387 Odwiedzajcie go...podziwiejcie...bo będzie piękny i zdrowy!!!!!:loveu: Quote
Sylwia K Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Sylwia K'][FONT=Arial] [SIZE=4][SIZE=3]W części pod samym lasem mieszka też bardzo schorowana suczka kaukaza. Sunia jest leczona, ale schroniskowe warunki to nie miejsce do rekonwalescencji.. Sunia prosi o dom!! Zamieszczam zdjęcia tylko łepka... Na reszcie ciała sunia ma mało sierści i krwawiące ranki... Sunia jest bardzo nieśmiała... Spójrzcie w jej zrezygnowane oczy...:-( [/FONT] sunia dziś opuściła schronisko:multi: sunia okazała się być samcem:oops: pies został zabrany do hoteliku, będzie tam leczony i odpowiednio socjalizowany:multi: Quote
Sylwia K Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Adoptowany:multi: Dziś był jego szczęśliwy dzień: pojechał do domu:multi: Quote
Recommended Posts