esperanza Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tanitko podałam Twój numer panu chętnemu na owczarkowatego szczeniaka- psa. Może w Celestynowie odpowiedni pies się znajdzie? Quote
leni356 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 tanitka napisał(a):zdjęcia z nowych domów zawsze są i w przypadku tej suczki tez będą:lol: No nie zawsze :-( A ona jest sterylizowana czy dopiero przed? Quote
Wisełka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Z tego co zrozumiałam z rozmowy z Isadorką jest sunia wysterylizowana. Quote
Sylwia K Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 esperanza napisał(a):Tanitko podałam Twój numer panu chętnemu na owczarkowatego szczeniaka- psa. Może w Celestynowie odpowiedni pies się znajdzie? są dwa, suczka i piesek jak będę w schronisku to sprawdzę, czy sunia jest wysterylizowana. Ona jak na mój gust jest mało jamnicza, ale za to cudna:loveu:, wesolutka i malutka. Myślę, ze w Pl bez problemu znalazła by dom, podobnie jak 4 miesięczny jamniczek....:roll: A co z wilczarzami? psiaki już jakiś czas temu wyjechały za granicę. Masz już zdjęcia z ich nowych domków? Quote
leni356 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Sylwia K napisał(a):są dwa, suczka i piesek jak będę w schronisku to sprawdzę, czy sunia jest wysterylizowana. Ona jak na mój gust jest mało jamnicza, ale za to cudna:loveu:, wesolutka i malutka. Myślę, ze w Pl bez problemu znalazła by dom, podobnie jak 4 miesięczny jamniczek....:roll: Dzięki Sylwia, sprawdź. Ja też sądzę że bez problemu znalazłaby dom. Sama chciałam ją wziąć :-( Quote
GoskaGoska Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 macie tam faktycznie cuda :crazyeye: a ten owczarek dlugowlosy jest oglaszany? Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cioteczki...napiszcie coś o tej suni...kaukazce spod lasu z chorą skórą...wiek,na co choruje,stosunek do ludzi i innych zwierząt...jak długo jest w schronisku...wstawcie jej fotkę...cóż nie spodziewam się miss foto... [FONT=Arial] [/FONT] Nie mogę o niej zapomnieć:-(...jak można jej pomóc?... Quote
Sylwia K Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 nie robiłam zdjęć jej całego ciała, bo to przykry widok... Ona na tułowiu ma malutko włosów, na pyszczku jest normalnie owłosiona. Nie wiem od kiedy jest dokładnie, ale w listopadzie już na 100% była i była chora. Jest wyliniała i ma kilka świeżych ranek (jakby zadrapań, zarysowań). Nie wiem co dokładnie jej dolega, ale pewnie nużeniec albo grzyb (nie znam się na chorobach skórnych)... w schronisku jest leczona. Mieszka w kojcu z innymi psami i nie zauważyłam aby jakiegokolwiek atakowała. Ona jest raczej uległa i wycofana. Względem ludzi jest nieśmiała, patrzy się na ludzi, ale jak się idzie w jej stronę to ucieka (ale nie jakoś panicznie). Niestety nie wiem ile ma lat, gdyż nie zajrzałam jej w zęby. Jeszcze nie ogłaszałam tego owczarka niemieckiego nigdzie, nie wiem jak Tanitka. A co do suczki która jedzie do Niemeic, może warto adoptować taką, któa nie ma załatwionego kochajacego domku;) Quote
leni356 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Sylwia K napisał(a): A co do suczki która jedzie do Niemeic, może warto adoptować taką, któa nie ma załatwionego kochajacego domku;) Pewnie warto, ale ja bym chciała wiedzieć co to za domek się kroi dla niej czy dla jamnika szczeniaczka? I czy jedzie wysterylizowana do tego domku? Quote
Sylwia K Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 jeśli jeszcze nie jest to będzie. Dyrektora nigdy nie wydaje dorosłych suczek niewysterylizowanych, o to możesz być spokojna. Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Sylwia K']nie robiłam zdjęć jej całego ciała, bo to przykry widok... Ona na tułowiu ma malutko włosów, na pyszczku jest normalnie owłosiona. Nie wiem od kiedy jest dokładnie, ale w listopadzie już na 100% była i była chora. Jest wyliniała i ma kilka świeżych ranek (jakby zadrapań, zarysowań). Nie wiem co dokładnie jej dolega, ale pewnie nużeniec albo grzyb (nie znam się na chorobach skórnych)... w schronisku jest leczona. Mieszka w kojcu z innymi psami i nie zauważyłam aby jakiegokolwiek atakowała. Ona jest raczej uległa i wycofana. Względem ludzi jest nieśmiała, patrzy się na ludzi, ale jak się idzie w jej stronę to ucieka (ale nie jakoś panicznie). Niestety nie wiem ile ma lat, gdyż nie zajrzałam jej w zęby. czy możesz zdobyć te informacje? Gł o wieku i chorobie,leczeniu? Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 a czy wy dajecie do ogloszen jakies inny nr telefonu niz schroniskowy? to ja wrzuce pare ogloszan owczarka Quote
Sylwia K Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='zuzlikowa']czy możesz zdobyć te informacje? Gł o wieku i chorobie,leczeniu? dobrze, tylko nie wiem kiedy teraz będę w schronie, postaram się wpaść w ta niedziele. kossu, tatiana a wy kiedy będziecie? można podać mój nr tel do ogłoszeń owczarka albo Tanitki -o ile sobie życzy swój przesyłam na pw Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dziekuje za namiary robie Brutusowi ogloszanie mam nadzieje, ze bedzie sporo telefonow i proszé o info na watku jak cos :cool3: tylko mam pytanie czemu on nie ma szczepien? tak jest na stronie schroniska i boje sié bo on niewykastrowany, zeby nie trafi do jakiegos pseudohodowcy Quote
kosu32 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja w nadchodzcy weekend nie dam rady przyjechać do schroniska. Quote
kosu32 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 GoskaGoska napisał(a):dziekuje za namiary robie Brutusowi ogloszanie mam nadzieje, ze bedzie sporo telefonow i proszé o info na watku jak cos :cool3: tylko mam pytanie czemu on nie ma szczepien? tak jest na stronie schroniska i boje sié bo on niewykastrowany, zeby nie trafi do jakiegos pseudohodowcy Witaj Gosiu !!! Bardzo mi miło że trafiłaś do Celestynowiaków :lol: Wracając do tematu Brutusa. Wydaje mi się że istnieje możliwość wykastrowania psa w schronisku (kwestia domówienia szczegółów z Panią Dyrektor). Co do szczepień to domyślam się że ich brak wynikał wyłącznie z tego że psiak został dopiero co przywiezniony. Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Sylwia K napisał(a):stwierdziłam, że psy czekające na adopcję będę umieszczać na str 1,2 oraz 48 i 49 -chcę ułatwić oglądającym celestynowiaki -żeby szukając psa nie musieli wertować całego całego wątku. Wydaje mi się, ze to dobry pomysł:razz: no i za rada Kossu będę wstawiać linki do stronki schroniska z opisem psiaka link do schroniska to dobry pomysl , bo wiecej info mozna wyczytac, ,mam tylko prosbe ktore to nr postow 48-49? Quote
Sylwia K Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 to numer strony a nie postu. Na dwóch pierwszych nie zmieszczą mi się wszystkie psy, dlatego reszta jest na 48 i 49 stronie. czy ja wiem czy więcej info, po prostu jak podaje linka to nie chce mi się już na wątku opisu psa zamieszczać. a jak psa jeszcze nie umieściłam na stronie to jest na wątku z opisem.;) Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Sylwia tylko mi strony sie inaczej numeruja - ja ustawialam zeby pokazywalo mi sie od konca wiec dla mnie pierwsza strona jest ostatnia. dlatego pytam o nr postu - postow , bo latwiej znalesc , niz po nr strony. Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 BRUTUS: GUMTREEWARSZAWA ALLEGRO kupiepsa.pl sprzedasz.pl Quote
Sylwia K Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 już był 1 tel w sprawie owczarka niemieckiego:multi: Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ja trzymam caly czas mocno kciuki :p mam nadziejé, ze telefon od jakis fajnych ludzi Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 to jeszcze dla Kruszynek gumtreewarszawa gumtree oraz kupiepsa.pl Quote
zuzlikowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Sylwiu...jak będziesz mogła daj te info o kaukazce! Quote
Recommended Posts