pidzej Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kojarzycie może tego psa, w Celestynowie był ok 2 lata temu, nie wiem czy jest...chodził luzem, duży, krępej budowy, grubej kości. Quote
Sylwia K Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ja nie kojarzę niestety, ale napisz w której części schroniska chodził (bo psy mają tam swe niewidzialne rewiry, których nie przekraczją) i jak któraś z nas będzie w schronisku to postara się go odszukać Quote
ania14p Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Spotykałam go zazwyczaj przed wejściem, witał wszystkich przyjeżdżających, prosił o głaskanko, zaglądał do samochodów, gdybyśmy tylko mieli możliwość, to mój mąż zabrałby go natychmiast, ale i tak patrzą na nas jak na idiotów z trzema psami w bloku :cool3:. W zeszłym roku go nie spotkałam ani razu, ale nie bywałam zbyt często w schronisku. Quote
pidzej Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 on chodził właściwie przed schroniskiem. innym razem w środku tuż przy bramie. Quote
tanitka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wiem o którego psa chodzi, nie widziałam go już jakiś czas.... Quote
Helga&Ares Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 http://img257.imageshack.us/img257/5895/p5270081ex3.jpg chciałabym wiedzieć cos więcej na temat tego psiaka Quote
Sylwia K Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 niewielki, bardzo sympatyczny i łagodniutki kundelek w typie terierka:loveu: wesoły, kochający ludzi, nie wdaje się w awantury z innymi psami. bardzo lubi pieszczoty, ma ok 2-3 lata Quote
tanitka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 faktycznie cudny, ale już go nie ma w schronisku Quote
Sylwia K Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 to cudownie, ze udało mu się wreszcie znaleźć dom!:multi: Quote
Agmarek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ta sunia powyżej co pyta o nią MartynaP jest bardzo podobna do sznaucera. Przynajmniej z umaszczenia mordki, bo więcej nie widać. Czarno-srebrny sznaucerek. Quote
xxxx52 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Pragne poinformowac wspaniale osoby dzialajace dla dobra celestynowskich psiakow ,ze znalazl domek Ralf ,piesek z peknieta miednica.Opina lekarzy ( pekniecie miednicy zostalo spowodowane po przez silne kopniecie)Oczywiscie zostal zoperowany i jest nadzieja ,ze za pare miesiecy juz nie bedzie kulal.Nowi opiekunowie mnie poinformowali ,ze piesek coraz czesciej uzywa" swojej tylnej nozki i zaczynaja pojawiac miesnie wczesniej zanikle.Zdjecia mam ,ale nie umiem wkleic.(poprosze o e-mail to przesle) Quote
MartynaP Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='xxxx52']Zdjecia mam ,ale nie umiem wkleic.(poprosze o e-mail to przesle) mozesz do mnie martynka146@wp.pl Quote
Agmarek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Piękny :-( wzruszający :placz: i zadowolony :evil_lol: Quote
Agmarek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='MartynaP']a ja cos wiecej o tej suni Co z tą sunią o którą pyta MartynaP??? Czy nikt nic o niej nie wie??? Sylwia??? Quote
ania14p Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Już nie szuka, a to jest najważniejsze, ma dom, dobry i kochany!!!! Quote
Sylwia K Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Sylwia jest na urlopie macierzyńskim. Ostatni raz była w schronisku na tydzień przed porodem a w najbliższych dniach nie wybiera się do schroniska, dlatego nie wypowie się co do tej suczki -bo nie wie czy jest ona nadal... może kossu albo Tatiana się wypowiedzą, one odwiedzały schronisko niedawno...:roll: Quote
tanitka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 suczka nadal jest. jest niewielka, ok 2 lat, nieco płochliwa Quote
xxxx52 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Otrzymalam zdjecia Meli ktora byla rezydentka celestynowskiego schroniska.Czy i komu moge przeslac zdjecia? Quote
Agmarek Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 kosu32 napisał(a):Możesz do mnie - adres podsyłam na private. Daj Kosu te zdjęcia. Podziel się z nami :modla: Quote
xxxx52 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Mele i Ralfa (Mary) mialam przyjemnosc goscic pod moim dachem. Te dwa skarbiatka znalazly ,tak mysle dobrych ,odpowiedzialnych opiekunow. Mele zamieszkala na lonie 4 osobowej rodziny z dziecmi powyzaj 16 lat.Maja mozliwosci spacerow nad Renem (Rhein) Ralf byla Mary znalazl staly kacik u 4 osobowej rodziny z dziecmi powyzej 10 lat,zamieszkal w domu z ogrodkiem.Niestety przez okres 3 miesiecy musi tylko chodzic na smyczy ,gdyz mial wykonana operacjie z powodu Acetabulunfraktur. Zaden z psiakow nie przebywa sam w domu powyzej 4 godzin. Obie rodziny sprawiaja wrazenie odpowiedzialnych opiekunow. Ps.dziekuje za wstawienie zdjec. Quote
Recommended Posts