Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']schronisko pęka w szwach, szczeniaków cała masa, a adopcji jak na lekarstwo..

przy nas facet przyjechał oddać swojego psa- płakać mi się chciało, ehhh:-(

Nowy:

"Podłość ludzka nie zna granic"...
To jedyne co nasuwa mi się po tym co dziś usłyszałam. Pan chętnie pozbyłby się swych kolejnych dwóch psiaków z jednego powodu-bo kupił sobie nowego RASOWEGO !!! Ciekawe co by było gdyby Jego na starość chciano oddać do domu starców bo znalazł się "nowy lepszy model"...

Posted

Nie chcę być złośliwa Kosu32, ale serdecznie temu panu życzę starości w mękach psychicznych i nie tylko.
Ja do tej pory zawsze miałam kundle. Bardzo mądre i wierne kundle, ale kiedy ostatni odszedł mój mąż powiedział "rasowy!". No dobra. Niech będzie rasowy. Sznaucer. Głupi jest jak but :roll: Szczeka na wszystko (i wszystkich), niepodatny na jakąkolwiek wiedzę i do tego gryzoń. Ale co mam zrobić? Kocham głąba, a on kocha nas i niech tak już zostanie :evil_lol:
Mój TZ uważa że jemu się tak poprzekręcało po chorobie kleszczowej, ale to nie prawda. Zawsze był rąbnięty, a jednocześnie kochany.
Kiedyś dziabnął mojego TZ-a, bo bawił się z synem i mały krzyczał "ratunku", no to pies przyszedł na pomoc :evil_lol:

Posted

PIKOLINA ZNALAZŁA SWÓJ DOMEK !!!

Sylwia K Mała śliczniutka Pikolina:loveu:
Ma ok 4 miesiące, jest wielkości i budowy pinczerka. Ma zakręcony, śmieszny ogonek. Jest bardzo towarzyska i wesolutka:thumbs:

Dorzucam kilka fotek przeuroczej PIKOLINY z soboty 18 stycznia.

Pikolina to nic innego jak psia modelka. Ona jest przecudowna. Ta gracja, ten szyk no i to powalające spojrzenie. Istnie ciacho. Mniam ... :oops:

A tu w ramionach osobnika płci męskiej (czytaj brzydszej=gorszej). Pełen profesjonalizm fotomodelki :cool3:

Kolejna odsłona uroczej suni. Tym razem prezentuje swą nienaganną i nieskazitelną sylwetkę. Kto by nie chciał takiego cudeńka w swoim domu - no kto ??? !!! :lol:

Pikolina jest przeuroczym i wdzięcznym psiakiem. Uwielbia zabawy i towarzystwo człowieka. Została zaszczepiona. Czeka na swojego przewodnika w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Celestynowie. Możecie ją znaleść w budynku biura na piętrze.

Posted

Obie dziewczynki wyadoptowane !!!

Sylwia K

Dwie siostrzyczki, malusieńkie, w typie ratlerka. Obie są malutkie i drobniutkiej budowy. Będą niewielkie w przyszłości. Obie maja ok 2 miesięcy.

siostra nr 1

siostra nr 2

Kolejne fotki uroczych suniek z 18 stycznia 2009

Ciągle tylko te zdjęcia i zdjęcia. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda ... Ja mam już dość tego pozowania !!! Ja chcę do jakiegoś małego, przytulnego i kochającego domku !!!

Ha ha !!! Taka jestem fajna :lol: Dlaczego?. Bo jestem taka mała i taka czarna że prawie nie widać mojego suptelnego pyszczka na tym zdjęciu. To się fotograf pewnie wkurzył że ho ho ... :diabloti:

No dobra. Niech stracę. Niech mnie obfocą i wypromują. Może dzięki temu znajdę szybciej nowy domek dla mnie i mej siostruni... Mogę nawet podawać łapkę-o właśnie tak jak na zdjęciu

Nie wiem co ten gościu w granatowej kurtce chce znów od mej subtelnej, psiej osoby. Już wiem !!! A może On się po prostu we mnie zakochał !!! Nic dziwnego - w końcu ze mnie jest Mała Miss :loveu:

Lubię błękitny kolor. W błękicie jest mi do twarzy. Błękit jakoś tak mnie nastraja... Robię się wtedy taka nostalgiczna ... :cool3:

Kurde !!! Te szczylki ze schroniska nie dadzą mi żyć. Ciągle chcą się tylko bawić i bawić a mnie już od tego głowa boli ...:shake: HELP !!!

A tu moja ukochana siostra. Ona woli odmienną kolorystykę niż ja - ale też jest fajna :lol: Gościu z prawej strony od pewnego czasu uderza do niej w amory. Chyba nic z tego na dłuższą metę nie wyjdzie bo my zamierzamy opuścić ten lokal i udać się do nowego domku ;)

Moja siostra to fajna dziewczyna jest. Lubię ją bardzo. Czasem robimy sobie żarty i udajemy że ja to Ona, a Ona to ja. Mówię Wam ale mamy z tego ubaw - HA HA !!!:evil_lol:

Obie sunieczki mieszkają w budynku na piętrze. Właśnie tam mogą je znaleść ich nowi właściciele. Nie pozwól Im długo czekać. Każdy pies potrzebuje przewodnika-kochającego i odpowiedzialnego człowieka. Czy będziesz nim właśnie Ty ???...

Posted

Sunieczka wyadoptowania

Sylwia K i ta sunia nadal czeka w schronisku na piętrze. Braciszek znalazł już domek. Sunia jest wesolutka i ma już ok 3 -4miesiace. Jest radosna, ciekawska i nie urośnie już za wiele -będzie malutkim pieskiem -takim ala ratlerek.

Zdjęcia z wizyty w dniu 18 stycznia

No tak to właśnie wygląda... Czas mija a ja nadal niczyja :placz:

Ten gościu obok mnie szeptał mi do ucha takie fajne rzeczy że hej !!! Uspokajał mnie żebym się nie martwiła bo napewno znajdzie się dla mnie jakiś kochający domek. Czy On mówił prawdę ?. Mam nadzieję że tak. Tylko kiedy to nastąpi ...:-(

Tak się właśnie zastanawiałam w którym kolorze wyglądam bardziej twarzowo. Jak myślisz ??? No Ciebie pytam-właśnie Ciebie !!! Nie udawaj że nie oglądasz moich zdjęć na tym wątku !!!

Prosili mnie bym pokazała swój profil. A co mi tam !!! Taka właśnie jestem piękna sunia :lol:

Szkoda że już Ci sympatyczni ludzie muszą iść. Zawsze taka wizyta to jakaś odskocznia w tej schroniskowej nudzie. Nie będę się poddawać. Muszę być twarda. Nadal czekam na jakiegoś ludzia który mnie pokocha i w pełni zaakceptuje :crazyeye:

Sunia jest małym psiakiem który nosi w swym malutkim ciałku ogromny potencjał. Jest bardzo ruchliwa i kochana. Uwielbia zabawy i towarzystwo ludzi. Osoby chętne do adopcji zapraszamy do schroniska w Celestynowie. Sunia pomieszkuje w budynku biura na piętrze.

Posted

Biała kuleczka ma już swój domek !!!

Sylwia K Jest jeszcze taka suczka:
mała biała kuleczka z dwoma czarnymi łatkami na mordce. Też jest malusia i będzie małym psem. Ma dłuższą sierść. Ma ok 2 miesięcy

Kilka nowych zdjęć cudownej puchatki

To pięknę puchate cudeńko czeka na swoich nowych właścicieli w budynku biura na piętrze. Suczka jest zaszczepiona.

Posted

Sylwia K

Sunieczka. Będzie średnia bądź mała docelowo. Ma ok 2 miesiące.

Nowe fotosy :lol:

Sunia mieszka wraz z resztą szczeniaków w budynku biura na piętrze. Podczas sesji zdjęciowej miała lekką tremę. My jej to wybaczamy bo i tak jest przeuroczym psiakiem ;)

Posted

Beżowa sunieczka znalazła domek !!!

Sylwia K

Ze szczylkami oprócz Zuzi jest jeszcze taka śliczna sunieczka. Ma ona ponad rok. Jest beżowa, maleńka i troszkę nieśmiała.

A teraz sesja beżowej piękności

To jedna z trzech suczek które wraz ze szczeniakami pomieszkują w biurze na piętrze. Suczka jest wysterylizowana. Daje wrażenie delikatnej suni którą głaskaniem zachęca się do zabawy.

Posted

Czarna sunieczka już w swoim domku !!!

Jest jeszcze jedna "kobieta" która wraz z dwoma przyjaciółkami stara się trzymać resztę szczylków na oku.

Suczka jest po sterylce. Ma około 1,5 roku. Jest grzeczna i bacznie obserwuje poczynania "młodych" którzy bawią się w jej towarzystwie. Nie jest dużym pieskiem - sięga w okolice pół łydki.

Posted

Zuzia kochana sunieczka ma już swój dom !!!

Sylwia K

Śliczna młodziutka szara sunieczka mieszka ze szczylkami na pietrze.
Ma poniżej roku. Jest malutka i ma krótki ogonek. Bardzo garnie się do człowieka i prosi żeby ją zabrac!:placz:

tutaj bawi się z Dianką

Przypominam o istnieniu tej pięknej suni !!!
Ona nadal czeka na kochający domek !!!

Sunia jest po prostu piękna :lol: Ma bardzo ciekawe umaszczenie a jej sierść w dotyku jest niewiarygodnie miękka. Widać że bardzo lgie do człowieka. Uwielbia kiedy trzyma się ją na rękach-wtula się wtedy mocno z nadzieją że ktoś ją zabierze do domu. Ma tak cudowne oczy - tak smutne oczy ... Czy ktoś da jej w końcu kochający dom ?

Posted

Na piętrze jest jeszcze takie jedno cudeńko. To nowy chłopczyk - kolejny przystojniak :cool3:. Piesio ma około 2 miesięcy. Został zaszczepiony. Na początku naszej wizyty był nieco przestraszony odwiedzinami trzech dużych ludziów ale później nabrał wiatru w żagle. Ma niesamowicie fajne umaszczenie. Jego sierść jest tak miękka jak puch-taki świetny misio do przytulania :lol:.

Ale mam fajne afro - co nie? Puszczam do Ciebie oczko ;) Zabierzesz mnie ze sobą do swojego domku ???

Posted

Mamy tu takie kolejne cudeńko które szuka kochającej rodziny. To kolejny facet.

Chłopczyk ma przeuroczy pyszczek :lol:

Szczeniaczka spotkaliśmy w budynku biura na piętrze. Zawędrował tam w poszukiwaniu kompanów do zabawy a później z innymi psiakami biegał po terenie schroniska. Ma około dwóch miesięcy. Został zaszczepiony. Będzie przemiłym średniakiem.